Τα «κόκκινα» δάνεια στο μικροσκόπιο Στουρνάρα - Δένδια

Τα «κόκκινα» δάνεια στο μικροσκόπιο Στουρνάρα - Δένδια

Tα πραγματικά μη εξυπηρετούμενα δάνεια των τραπεζών σε επίπεδο ομίλων, εκτιμώνται στα 100 δισ. ευρώ, έναντι 114 δισ. ευρώ που είναι τα καθαρά δάνεια εντός της Ελλάδος

Τα «κόκκινα» δάνεια στο μικροσκόπιο Στουρνάρα - Δένδια
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν στην Τράπεζα της Ελλάδος ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας με τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα. Στη συνάντηση μετείχε επίσης ο συντονιστής της ομάδας που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος Σπ. Πλασκοβίτης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα «κόκκινα» δάνεια, καθώς και ορισμένες προτεινόμενες διατάξεις για τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα.

Tα πραγματικά μη εξυπηρετούμενα δάνεια των τραπεζών σε επίπεδο ομίλων, εκτιμώνται στα 100 δισ. ευρώ, έναντι 114 δισ. ευρώ που είναι τα καθαρά δάνεια εντός της Ελλάδος. 
Κλείσιμο

«Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει ένα κείμενο εργασίας για να αντιμετωπιστεί το θέμα των κόκκινων δανείων», δήλωσε την Τρίτη ο κ. Δένδιας, μετά το πέρας της ευρείας υπουργικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΕΒ, Θ. Φέσσα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης