Με μεικτές τάσεις έκλεισε η Wall

Με μεικτές τάσεις έκλεισε η Wall

Με φόντο το tapering και την ανάπτυξη της οικονομίας

Με μεικτές τάσεις έκλεισε η Wall
Διακυμάνσεις στις αμερικανικές μετοχές την Τετάρτη μετά τις εκθέσεις που έδειξαν μεγαλύτερη ανάπτυξη της οικονομίας στο δεύτερο τρίμηνο, από την αναμενόμενη και την ανακοίνωση της Fed ότι θα συνεχίσει το tapering.

"Oι αισιόδοξοι έχουν το βλέμμα στην ισχύ (των αποτελεσμάτων) του δευτέρου τριμήνου και οι σκεπτικιστές λένε πως ότι η ανάκαμψη οφείλεται στο αδύναμο πρώτο τρίμηνο. Το ερώτημα είναι πώς τα πράγματα θα είναι στο τρίτο και τέταρτο τρίμηνο, και η απάντηση είναι ότι δεν γνωρίζουμε. Πολλά εξαρτώνται από την έκθεση για την απασχόληση της Παρασκευή", δήλωσε ο Bruce McCain, επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής στην Key Private Bank.

Ο Dow υποχώρησε 32 μονάδες ή 0,19% στις 16.880 μονάδες, ο S&P 500 έκλεισε αμετάβλητος στις 1.970 μονάδες ενώ ο Nasdaq ενισχύθηκε 0,46% στις 4.463 μονάδες.

Κλείσιμο
Η Fed ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την σταδιακή μείωση των μηνιαίων αγορών ομολόγων, κατά ακόμα 10 δισ..

Κατά την αναμενόμενη δήλωση η Fed τόνισε ότι η αμερικανική οικονομία βελτιώνεται, ότι ο κίνδυνος του αποπληθωρισμού εξαφανίζεται, αλλά δεν άφησε να εννοηθεί ότι θα αυξηθούν τα επιτόκια νωρίτερα από το επόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης