Ιδού οι πέντε καλύτεροι τρόποι να επενδύσετε στο σεξ

Ιδού οι πέντε καλύτεροι τρόποι να επενδύσετε στο σεξ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ιδού οι πέντε καλύτεροι τρόποι να επενδύσετε στο σεξ
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σεξ πουλάει. Η παγκόσμια υστερία που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του τρέιλερ της ταινίας “Οι 50 αποχρώσεις του γκρι” αποτελεί την πιο πρόσφατη απόδειξη, αφού το συγκεκριμένο βίντεο έχει πάνω από 15 εκατ. views στο YouTube. Νούμερο που αναμένεται να αυξηθεί, εάν αναλογιστεί κανείς ότι το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα.

Για τους επενδυτές, ο πιο προφανής τρόπος να επωφεληθούν από αυτή την επιτυχία, θα ήταν να αγοράσουν τη μετοχή της Comcast Corporation, της μητρικής εταιρείας της Uiniversal Pictures, η οποία κάνει την παραγωγή της ταινίας. Όμως, το Marketwatch παρουσιάζει μερικές πιο ευφάνταστες εναλλακτικές.

Τα vintage περιοδικά Playboy

Κλείσιμο
Τα περιοδικά Playboy του πατέρα ή του παππού σας μπορεί να αξίζουν χρυσάφι, αφού πολλά από αυτά έχουν συλλεκτική πλέον αξία. Το “Ιερό Δισκοπότηρο” δεν είναι άλλο από το πρώτο τεύχος, του Δεκεμβρίου του 1953, με πρωτοσέλιδο την Marilyn Monroe (πριν από μερικά χρόνια, ένα αντίτυπο του τεύχους, σε άριστη κατάσταση, είχε πουληθεί αντί 39.000 δολαρίων στο eBay).

Οι κατασκευαστές προφυλακτικών

Με την αγορά προφυλακτικών να ανοίγει στις αναδυόμενες χώρες, οι παγκόσμιες πωλήσεις αναμένεται να αυξηθούν κατά 46% στα επόμενα έξι χρόνια, στα 6,5 δισ. δολάρια το 2020, σύμφωνα με την Global Industry Analysts. Αυτό είναι μια θετική εξέλιξη για εταιρείες όπως η Church & Dwight, που παράγει τα προφυλακτικά Trojan, και η μαλαισιανή Karex, που είναι πρώτη δύναμη στον κλάδο, παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης