Δυσαρέσκεια για BlackRock από το ΥΠΟΙΚ

Δυσαρέσκεια για BlackRock από το ΥΠΟΙΚ

Η έκθεση αυτή «είναι η φωτογραφία στιγμής, από έναν συγκεκριμένο αναλυτή» - «Άλλες εκθέσεις βλέπουν θετικές τις εξελίξεις» αναφέρουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών

Δυσαρέσκεια για BlackRock από το ΥΠΟΙΚ
Την ενόχλησή τους για την έκθεση της Blackrock που εμφανίζει τη χώρα μας ως «υπ’αριθμόν 1» υποψήφια για χρεοκοπία στον κόσμο, εξέφρασαν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

Η έκθεση αυτή «είναι η φωτογραφία στιγμής, από έναν συγκεκριμένο αναλυτή, όταν την ίδια περίοδο υπάρχουν πολλές άλλες εκθέσεις που βλέπουν ως θετικές τις εξελίξεις στην ελληνική Οικονομία» έλεγε πηγή του υπουργείου Οικονομικών.

Στο οικονομικό επιτελείο θέλουν να μένουν μακριά από αναλύσεις που συνδέουν την έκθεση της Blackrock (που συντάχθηκε τον Ιούνιο), με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ή την προοπτική διενέργειας πρόωρων εθνικών εκλογών.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως άλλα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών «έδειχναν» την αναμενόμενη αναβάθμιση της ελληνικής Οικονομίας από τη Moody’s, αλλά και τα στοιχεία για την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων 15-20 δισ. ευρώ από τις αρχές του χρόνου από το εξωτερικό, για να απαντήσουν στις «μαύρες προβλέψεις» του ξένου Οίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης