Τιμητική βράβευση «Life Achievement Award» για τον κ. Βιτουλαδίτη Κωνσταντίνο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΓΑ Α.Ε στα σελφ σέρβις Excellence Awards 2014

Τιμητική βράβευση «Life Achievement Award» για τον κ. Βιτουλαδίτη Κωνσταντίνο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΓΑ Α.Ε στα σελφ σέρβις Excellence Awards 2014


Τιμητική βράβευση «Life Achievement Award» για τον κ. Βιτουλαδίτη Κωνσταντίνο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΓΑ Α.Ε στα σελφ σέρβις Excellence Awards 2014
Την Τρίτη 15 Ιουλίου, για 3η συνεχή χρονιά, σε μια λαμπερή τελετή ανακοινώθηκαν οι νικητές των «σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2014» του περιοδικού σελφ σέρβις της Boussias Communications και βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, ενώ το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

Το Τιμητικό Βραβείο Συνεισφοράς «Life Achievement Award» από την πλευρά της βιομηχανίας, για το 2014, έλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της 100% ελληνικής εταιρείας παραγωγής προϊόντων προσωπικής φροντίδας, ΜΕΓΑ Α.Ε, κ. Κωνσταντίνος Βιτουλαδίτης.

Η σημαντική διάκριση «Life Achievement Award» δόθηκε σε αναγνώριση της σημαντικής συμβολής του Έλληνα Επιχειρηματία στην ανάπτυξη του κλάδου,  της προσφοράς του τόσο στην ελληνική παραγωγή καινοτόμων προϊόντων όσο και στη βιώσιμη και ανταγωνιστική ελληνική επιχειρηματικότητα, αλλά και των άψογων σχέσεων συνεργασίας με τις λιανεμπορικές επιχειρήσεις.

Κλείσιμο
Ο κ. Βιτουλαδίτης, παραλαμβάνοντας το βραβείο, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της ΜΕΓΑ από το ξεκίνημά της και μέχρι σήμερα, ενώ τόνισε ιδιαίτερα την εξωστρέφεια της εταιρίας και τη σημαντική εξαγωγική της δραστηριότητα σε πάνω από 30 χώρες, υπογραμμίζοντας την προσήλωσή του στην υποστήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Η ΜΕΓΑ Α.Ε. αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη.  Αμιγώς ελληνική ως εταιρεία, ξεκινώντας από το μηδέν, κατόρθωσε στη διάρκεια των χρόνων να αποκτήσει ισχυρές ή και ηγετικές θέσεις σε όλες τις κατηγορίες όπου δραστηριοποιείται, προσφέροντας στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια ολοκληρωμένες πρωτοποριακές προτάσεις για τη φροντίδα της προσωπικής υγιεινής.



Με αγαπημένες μάρκες όπως: EveryDay, Babylino, Pom Pon, BabyCare, Tipers, ΜΕΓΑ, Sani, κατέχει στην Ελλάδα την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά, σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, όπως: σερβιετάκια (EveryDay), βαμβάκι (ΜΕΓΑ), υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ (Pom Pon), μωρομάντηλα (BabyCare), αντιβακτηριδιακά μαντήλια (Wet Hankies), κ.ά. Σήμερα, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα και με παρουσία σε 4 ηπείρους, η ΜΕΓΑ αποδεικνύει ότι η καινοτομία και η ποιότητα μπορούν να έχουν ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

H εταιρεία έχει  πιστοποιηθεί σύμφωνα με το Περιβαλλοντολογικό Σύστημα ISO 14001 και το Σύστημα Υγείας & Ασφάλειας OHSAS 18001. Επιπλέον, έχει αξιολογηθεί και βραβευτεί από την ICAP Group ως μια από τις «Strongest Companies in Greece» και από την StatBank ως μια από τις «Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα – Diamonds 2011, 2012, 2013, 2014». Πρόσφατα διακρίθηκε ως μια από τις 100 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης στα “European Business Awards 2012-2013”.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης