Εκδήλωση για τις «start up» εταιρείες

Εκδήλωση για τις «start up» εταιρείες

Πετυχημένοι επαγγελματίες θα συμβουλεύσουν νεότερους σε μια εκδήλωση ανοιχτή σε όλους

Εκδήλωση για τις «start up» εταιρείες
Θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας κεντρίζουν ιδιαίτερα, το τελευταίο διάστημα, την ελληνική επιχειρηματικότητα που είτε βρίσκεται στα πρώτα στάδια της δημιουργίας της είτε ψάχνει να βρει διέξοδο στις διεθνείς αγορές και οι υπόλοιπες μέρες του Απριλίου και ο Μάιος έχουν στην ατζέντα τους αρκετές τέτοιες εκδηλώσεις.
 
Στις 30 Απριλίου, από τις 9:00 έως τις 13:30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «ICT and young entrepreneurs: Enhancing Innovation».
 
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, κόμβο καινοτομίας του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νέων Καινοτόμων [European Young Innovators Forum (EYIF)] στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Startup Europe» η οποία εντάσσεται στην «Ψηφιακή Ατζέντα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Γενική Διεύθυνση Επικοινωνιακών Δικτύων, Περιεχομένου και Τεχνολογιών (DG CONNECT).
 
Κλείσιμο
Οι συμμετέχοντες θα είναι κυρίως νέοι και μελλοντικοί επιχειρηματίες που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα ή σκοπεύουν να ξεκινήσουν μια επιχειρηματική καριέρα στο άμεσο μέλλον και θα επωφεληθούν άμεσης καθοδήγησης και συμβουλευτικής (mentoring) από επιτυχημένους νέους επιχειρηματίες.
 
Στις κεντρικές ομιλίες θα προστεθεί και η παρέμβαση εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο οποίος θα παρουσιάσει τη διαθέσιμη χρηματοδότηση για νέους «ψηφιακούς» επιχειρηματίες στο πλαίσιο του νέου προγράμματος «Horizon 2020» που χρηματοδοτείται από την ΕΕ.
 
Ακόμη, οι Industry Disruptors- Game Changers (ID-GC) διοργανώνουν την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 και ώρα 18:30 στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, ενημερωτική εκδήλωση για το Founder Institute, το μεγαλύτερο πρόγραμμα κατάρτισης τεχνολογικών επιχειρηματιών παγκοσμίως.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους διευθυντές του προγράμματος και να μάθουν πώς μπορούν να ξεκινήσουν το δικό τους startup στην Αθήνα με βοήθεια CEOs και έμπειρων μεντόρων.
 
Το Founder Institute υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τομέων τεχνολογίας, όπως ψηφιακά μέσα, software, βιοτεχνολογία, cleantech, e-commerce, διαφήμιση, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και άλλα.
 
Τέλος, ο ελληνικός καφές Bravo διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων- ανοικτών συζητήσεων στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων (Hellenic Start up Association). Οι εκδηλώσεις που ετοιμάζονται είναι:
 
- Διακρίσεις από νέους Έλληνες (5/5, 19:00)
 
- Κοινωνική Προσφορά (20/5, 19:00)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης