Aυτά είναι τα 10 χειρότερα επαγγέλματα για το 2014

Aυτά είναι τα 10 χειρότερα επαγγέλματα για το 2014

Οι εργαζόμενοι στην υλοτομία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κάνουν τις χειρότερες δουλειές...

Aυτά είναι τα 10 χειρότερα επαγγέλματα για το 2014
Αυτοί που δουλεύουν στα δημοσιογραφικά γραφεία το ξέρουν πολύ καλά. Η έρευνα της CareerCast έρχεται απλώς να το επιβεβαιώσει. Οι εργαζόμενοι στην υλοτομία και τα ΜΜΕ κάνουν τις χειρότερες δουλειές.

Ο ιστότοπος, που εξειδικεύεται στις καριέρες, δημοσιοποίησε την 26η ετήσια έκθεση του για την αξιολόγηση 200 επαγγελμάτων, με κριτήρια τις απολαβές, τις προοπτικές, τον περιβαλλοντικό παράγοντα, το στρες και τις σωματικές απαιτήσεις. Η ιστοσελίδα CarrerCast ξεχωρίζει τις καλύτερες και τις χειρότερες δουλειές για το 2014.

Όπως μεταδίδει το Business Insider, τη 200η και 199η θέση καταλαμβάνουν ο ξυλοκόπος και ο ρεπόρτερ εφημερίδας αντιστοίχως στον κατάλογο με τις χειρότερες δουλειές για το 2014.

Κλείσιμο
Ο εκδότης του CarrerCast, Tony Lee, εξηγεί ότι εκτός από μειωμένη ζήτηση για προϊόντα ξυλείας, το επάγγελμα του ξυλοκόπου βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου με τις χειρότερες εργασίες για το 2014 “λόγω κυρίως για τις εξαιρετικά σκληρές εργασιακές συνθήκες, τον υψηλό κίνδυνο τραυματισμού και θανάτου εν ώρα εργασίας, τις χαμηλές απολαβές και τις φτωχές εργασιακές προοπτικές”.

Οι ρεπόρτερ, που εργάζονται σε εφημερίδες, βλέπουν επίσης τις προοπτικές τους να μειώνονται και τους μισθούς να κατρακυλούν.

Ο κατάλογος με τις χειρότερες δουλειές για το 2014:

1. Ξυλοκόπος
2. Ρεπόρτερ σε εφημερίδα
3. Στρατιωτικό προσωπικό
4. Οδηγός ταξί
5. Παρουσιαστής-εκφωνητής
6. Αρχιμάγειρας
7. Αεροσυνοδός
8. Οδοκαθαριστής
9. Πυροσβέστης
10. Σωφρονιστικός υπάλληλος

Πηγή: newmoney.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης