Η Disneyland έρχεται στην Αθήνα και ζητά υπαλλήλους

Η Disneyland έρχεται στην Αθήνα και ζητά υπαλλήλους

Οι υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού θα βρίσκονται στην Αθήνα την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με Ελληνες υποψηφίους

Η Disneyland έρχεται στην Αθήνα και ζητά υπαλλήλους
Ονειρευόσασταν πάντα να επισκεφθείτε τη  Disneyland; Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία, όχι μόνο να την επισκεφθείτε, αλλά να τη γνωρίσετε “από μέσα”, καθώς το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης “έρχεται” στην Ελλάδα αναζητώντας εργαζομένους.

Οι υπεύθυνοι πρόσληψης προσωπικού της Disneyland-Paris θα βρίσκονται στην Αθήνα την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με Ελληνες υποψηφίους. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να γνωρίζουν σε καλό επίπεδο αγγλικά και γαλλικά.

Ο τόπος εργασίας για όσους φυσικά επιλεγούν θα είναι το Παρίσι, καθώς η Disneyland-Paris βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από τη γαλλική πρωτεύουσα, στην περιοχή Marne-la-Vallee.

Κλείσιμο
Το προσωπικό θα απασχοληθεί στο service στον τομέα ποτών και τροφίμων  (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ), στην υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών για τα επτά ξενοδοχεία του πάρκου, στο τηλεφωνικό κέντρο,  στα καταστήματα και, φυσικά, στα παιχνίδια.

Για να επιλεγεί κάποιος υποψήφιος θα πρέπει να έχει επικοινωνιακή ικανότητα και εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών. Όπως προαναφέρθηκε θα πρέπει να έχει καλή γνώση της γαλλικής και αγγλικής γλώσσας, συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει θέσει, σε πρώτη φάση, η Disneyland, το επίπεδο γνώσης ξένης γλώσσας B1 ή και υψηλότερο είναι ικανοποιητικό, ωστόσο οι συνεντεύξεις που θα γίνουν στα γαλλικά και τα αγγλικά θα κρίνουν εάν ο εκάστοτε υποψήφιος είναι κατάλληλος για τη θέση.

Επισημαίνεται ότι ειδικά για τις θέσεις στο τμήμα υποδοχής είναι απαραίτητη η γνώση και μιας τρίτης ξένης γλώσσας, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο υποψήφιος να έχει άδεια άσκησης έμμισθης εργασίας στη γαλλική επικράτεια.

Η επιχείρηση προσφέρει εποχικά συμβόλαια 4 ή 8 μηνών για την περίοδο μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου 2014 που θα λήγουν στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2014, πρακτική άσκηση, τουλάχιστον 4 μηνών και  μαθήματα επαγγελματικής πιστοποίησης διάρκειας 6 έως 12 μηνών που ξεκινούν από την άνοιξη του 2014 για τους τομείς των πωλήσεων, των εστιατορίων, των εισιτηρίων και των ξενοδοχείων.

Επίσης δίνεται  η δυνατότητα κάποιος υποψήφιος να απασχοληθεί και με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Παράλληλα, προσφέρονται συμβόλαια διακοπών για τις περιόδους Πάσχα, καλοκαιριού, Αποκριών ή Χριστουγέννων 2014, δυνατότητα διαμονής σε κοιτώνες, ενώ επιστρέφονται μέχρι 152,44 ευρώ για έξοδα μεταφοράς από και προς το Παρίσι.

Όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland, στη διεύθυνση: http://disneylandparis-casting.com/fr/postulez?jobid=2618.

Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα ειδοποιηθούν από την εταιρεία για να παραστούν στο διήμερο των εκδηλώσεων, ώστε να περάσουν από το στάδιο της συνέντευξης, όπου θα κριθεί το επίπεδο των γνώσεών τους στις γλώσσες, η επικοινωνιακή τους δεινότητα, η προσωπικότητα και η κοινωνικότητά τους, προσόντα που, ενδεχομένως, σφραγίσουν το εισιτήριό τους για το Παρίσι.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης