ΤΑΙΠΕΔ: Η Εθνική Πανγαία πλειοδότης για την απόκτηση 14 ακινήτων του δημοσίου

ΤΑΙΠΕΔ: Η Εθνική Πανγαία πλειοδότης για την απόκτηση 14 ακινήτων του δημοσίου

Έντεκα στο νομό Αττικής, δύο στο νομό Θεσσαλονίκης και ένα στο νομό Έβρου

Tο μικρό Aston Martin μπαίνει στην παραγωγή!
ΤΑΙΠΕΔ: Η Εθνική Πανγαία πλειοδότης για την απόκτηση 14 ακινήτων του δημοσίου
Πλειοδότης για την απόκτηση 14 ακινήτων, από το ΤΑΙΠΕΔ, ανακηρύχθηκε η εταιρεία Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ. Ειδικότερα αναδείχθηκε πλειοδότης για την απόκτηση ενός εκ των δύο χαρτοφυλακίων που αποτελούσαν αντικείμενο του διαγωνισμού «sale and leaseback».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, το χαρτοφυλάκιο αποτελείται από 14 ακίνητα τα οποία είναι γεωγραφικά κατανεμημένα στην ελληνική επικράτεια (11 ακίνητα στον νομό Αττικής, 2 ακίνητα στον νομό Θεσσαλονίκης και 1 ακίνητο στον νομό Έβρου). Τα ακίνητα θα μισθωθούν στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 έτη. Η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων ανέρχεται σε περίπου 200,4 χιλ. τμ, εκ των οποίων περίπου 134,6 χιλ. τμ είναι ανωδομή και περίπου 65,8χιλ. τμ είναι υπόγειοι χώροι.

Το τίμημα για την απόκτηση του ως άνω χαρτοφυλακίου από την Εταιρεία ανέρχεται σε 115,5 εκατ. ευρώ. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο και εντάσσεται στη στρατηγική της Εταιρείας, καθώς ενισχύει τη διασπορά τόσο του χαρτοφυλακίου ακινήτων της Εταιρείας όσο και των μισθωτών της.

Κλείσιμο
Πηγή ΑΠΕ- ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης