Σκωτσέζικο ντους για τα όρια ηλικίας

Σκωτσέζικο ντους για τα όρια ηλικίας

Δεν υπάρχει απόφαση για αλλαγές στα εργασιακά...

Σκωτσέζικο ντους για τα όρια ηλικίας
Διαρκείς ανατροπές στο θρίλερ των συσκέψεων με την Τρόικα, που συνεχίζονται κάθε μέρα πλέον στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη συνάντηση που είχαν σήμερα οι ξένοι ελεγκτές με τον γενικό γραμματέα στελέχη των υπουργείων Οικονομικών Γιώργο Μέργο, προσήλθε και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και εξετάστηκαν κυρίως αλλαγές στις ΔΕΚΟ και στα εργασιακά.
Κλείσιμο

Υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης που μετείχε στη σύσκεψη, ερωτήθηκε σχετικά με τα σενάρια και τις εισηγήσεις για επιπλέον αλλαγές και περικοπές στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, προκειμένου να καλυφθεί το «κενό» των 4 δισ. από το πακέτο των 11,5 δισ. Όπως απάντησε, δεν γνωρίζει να έχει αυξηθεί στα 5,6 δισ.το "πακέτο" του υπουργείου Εργασίας το οποίο "παραμένει στα 4,8 δισ." θέλοντας πιθανότατα να δείξει πως δεν υπάρχουν –ή δεν μπορεί να ανακοινώσει- αποφάσεις, πριν τουλάχιστον τις λάβουν οι πολιτικοί αρχηγοί.
 
Σημειώνεται πως μέχρι σήμερα η Τρόικα εχει παραδεχτεί παρεμβάσεις και μέτρα ύψους 7-7,5 δισ. ενώ αν συνυπολογιστεί και 1-1,5 δισ. ευρω επιπλέον από τα προτεινόμενα μέτρα που εξετάζονται για αύξηση των ορίων ηλικίας κλπ το «πακέτο» φτάνει πλέον περίπου στα 8 δισ. ευρώ.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης