Το Bloomberg για το “Greece Debt Free”

Το Bloomberg για το “Greece Debt Free”

Ο Β. Μαρινάκης αγόρασε το χρέος που αντιστοιχεί στους 55 εργαζόμενους του «Ολυμπιακού»

Ψάχνοντας 25 δισ. ευρώ σε 3 χρόνια…
Το Bloomberg για το “Greece Debt Free”
Στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο εφοπλιστής Πέτρος Νομικός για την εξαγορά του ελληνικού χρέους από τους ίδιους τους Έλληνες και τους Έλληνες της διασποράς αναφέρεται το πρακτορείο Bloomeberg, υπογραμμίζοντας πως προς το παρόν το μεγαλύτερο μέρος των προσφορών προέρχεται από  Έλληνες της Γερμανίας. 

Το δημοσίευμα του πρακτορείου κάνει λόγο για την κίνηση του Πέτρου Νομικού να προσελκύσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων ώστε να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα σε πολύ χαμηλές τιμές και παραπέμπει στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Έλληνας εφοπλιστής στο περιοδικό «Der Siegel»
Κλείσιμο

«Κάθε ‘Έλληνας πολίτης χρωστάει περίπου 25.000 ευρώ. Με τα ομόλογα του δημοσίου να αλλάζουν χέρια σε πολύ χαμηλότερες τιμές, όλο αυτό το χρέος μπορεί να αγοραστεί με μόλις 3.000 ευρώ. Με 3.000 ευρώ κάθε Έλληνας μπορεί να κερδίσει την ελευθερία του» δηλώνει ο κ. Νομικός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Spiegel». 

Το Bloomberg αναφέρεται επίσης και στη συμμετοχή στο εν λόγω κίνημα του κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος συμφώνησε να αγοράσει το χρέος που αντιστοιχεί στους 55 εργαζόμενους του «Ολυμπιακού». Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μιλώντας μάλιστα και στην Wall Street Journal ανέφερε πως η κίνηση αυτή είναι κάτι «που αξίζει τον κόπο». 

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα του Bloomeberg

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης