Γερά νεύρα και … χαμόγελα στο τέλος

Γερά νεύρα και … χαμόγελα στο τέλος

Συνεδρίαση για γερά νεύρα η σημερινή με μεγάλα σκαμπανεβάσματα, έστω κι αν η ελληνική αγορά έδειξε διαθέσεις αυτονόμησης, κυρίως, έναντι της γερμανικής αγοράς, την οποία, συνήθως, ακολουθεί. Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 2856 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,55%, αφού όμως στην αρχή της συνεδρίασης είχε υποχωρήσει προς τις 2.750 μονάδες, δίνοντας εικόνα κατάρρευσης. Πρωταγωνιστές η μετοχή της MIG με κέρδη 9, 65%, η ΔΕΗ με 7,75%, κ

Άλλη μιά αποφράδα ημέρα στην Wall Street

Συνεδρίαση για γερά νεύρα η σημερινή με μεγάλα σκαμπανεβάσματα, έστω κι αν η ελληνική αγορά έδειξε διαθέσεις αυτονόμησης, κυρίως, έναντι της γερμανικής αγοράς, την οποία, συνήθως, ακολουθεί. Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 2856 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,55%, αφού όμως στην αρχή της συνεδρίασης είχε υποχωρήσει προς τις 2.750 μονάδες, δίνοντας εικόνα κατάρρευσης. Πρωταγωνιστές η μετοχή της MIG με κέρδη 9, 65%, η ΔΕΗ με 7,75%, καθώς και η Alpha Bank (+5,5% με αρκετή φημολογία περί deal), την ώρα που η Εθνική πιεζόταν.

Πτώση 3,31% % για την Εθνική Τράπεζα, η οποία μόλις κράτησε τα 28 ευρώ, πτώση 1,89% για την Πειραιώς και άνοδος 1,91% για την Eurobank.

Mε κέρδη πάνω από 2% και οι κυπριακές τράπεζες ( Κύπρου – Marfin ).

Κλείσιμο

Κέρδη 6,43% για την Ιντραλοτ η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο, ύστερα από δημοσίευμα το οποίο την έφερε ως αντικείμενο δημόσιας πρότασης από τον ΟΠΑΠ.

Aντίθετα, πτώση εμφάνισαν Motor Oil , OΠΑΠ και Βιοχάλκο.

Στα 382 εκατ. ευρώ ο συνολικός όγκος συναλλαγών, με τα 35 εκατ. ευρώ να αποτελούν προσυμφωνημένα πακέτα συναλλαγών. Ο όγκος είναι ο υψηλότερος της περιόδου.   

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης