ΤΟ ΘΕΜΑ σας πάει στην παράσταση για τον Γιώργο Ζαμπέτα: Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

ΤΟ ΘΕΜΑ σας πάει στην παράσταση για τον Γιώργο Ζαμπέτα: Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

Αυτή την Κυριακή αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τη μουσικοθεατρική παράσταση - φόρο τιμής στη ζωή του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα»

ΤΟ  ΘΕΜΑ σας πάει στην παράσταση για τον Γιώργο Ζαμπέτα:  Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός
Αυτή την Κυριακή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τα ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΘΕΑΤΡΑ παρουσιάζουν ένα μεγάλο θέαμα αφιερωμένο στη ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα, στο θέατρο Αλίκη. 

Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική παράσταση που αποτελεί φόρο τιμής στον αυτοδημιούργητο δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, στον ορίτζιναλ μάγκα, που ευτύχησε να αποκτήσει το μεγαλύτερο φαν κλαμπ της εποχής του: Την Ελλάδα ολόκληρη. Ανεξάρτητα από ηλικίες και κοινωνική τάξη. Με τη δύναμη των τραγουδιών του και με το ταμπεραμέντο του.

Ο Πέτρος Ζούλιας, γράφει τα κείμενα και σκηνοθετεί τη φιλόδοξη παραγωγή, αντλώντας στοιχεία από το βιβλίο της κόρης του δημιουργού Kατερίνας Ζαμπέτα, με τον τίτλο «Γιώργος Ζαμπέτας. Βαθιά στη θάλασσα θα πέσω».

Αυτή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παράσταση “Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα”, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. 
Κλείσιμο

Εσείς πολύ απλά : 
κόψτε το κουπόνι 
καλέστε στο 211 1000 365 καθημερινά 9:00 -21:00, ώστε να κλείσετε τη θέση σας και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ή επισκεφτείτε τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη καθημερινά 9:00-21:00, από Δευτέρα 16/10 μέχρι και την Πέμπτη 19/10.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη . Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις έως το τέλος Οκτωβρίου, εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. 

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν : Βίκυ Σταυροπούλου στο ρόλο της γυναίκας της ζωής του , Τάσος Χαλκιάς, Λευτέρης Ελευθερίου, Χριστίνα Τσάφου, Ελένη Καρακάση, Μάκης Πατέλης. Μαζί τους ένας μεγάλος θίασος και 8-μελής ζωντανή ορχήστρα.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ : 

Βανέσσα Αδαμοπούλου, Αντώνης Βαρθαλίτης, Στεφανία Δράκου, Κωνσταντίνος Κακούρης, Θεμιστοκλής Καρποδίνης, Ιωάννης Κοντέλλης, Απόστολος Μάγγανος, Δημήτρης Μακρής, Λήδα Μανουσάκη, Ειρήνη Τασούλα, Γιώργος Τσουρουνάκης

ΜΟΥΣΙΚΟΙ :
Μπουζούκι Α : Κοσμάς Κοκόλης
Μπουζούκι Β: Γιώργος Κωνσταντόπουλος
Κρουστά : Αντρέας Σιδεράκης
Μπάσο: Γιάννης Αννινος
Κιθάρα : Σάββας Χριστοδούλου
Ακορντεόν: Αννα Λάκη
Βιολί : Βαγγέλης Τούντας
Πλήκτρα : Μιχάλης Ασίκης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης