Αυτή την Κυριακή κάντε κράτηση και αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

Αυτή την Κυριακή κάντε κράτηση και αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 8  Οκτωβρίου αγοράστε ένα εισιτήριο για μία από τις  μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτή την Κυριακή κάντε κράτηση και αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός
“ΒΑΦ΄ΤΑ ΜΑΥΡΑ” - θέατρο Λαμπέτη 
Κλείσιμο
“Το Ψέμα” – θέατρο Μικρό Παλλάς 
“Αύγουστος” – θέατρο Δημήτρης Χορν

Αυτή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για μία από τις παραπάνω παραστάσεις, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς πολύ απλά :
κόψτε το κουπόνι 
καλέστε στο 211 1000 365 καθημερινά 9:00 -21:00, ώστε να κλείσετε τη θέση σας και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ή επισκεφτείτε τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη καθημερινά 9:00-21:00, από Δευτέρα 9/10 μέχρι και την Πέμπτη 12/10, για όποια από τις παραπάνω παραστάσεις επιθυμείτε μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία των θεάτρων . Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις έως το τέλος Οκτωβρίου, εκτός των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. 

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ (Λ. Αλεξάνδρας 106) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΒΑΦ’ΤΑ ΜΑΥΡΑ», Κείμενο-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας


Η σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα επαναλαμβάνεται για 2η χρονιά στο θέατρο Λαμπέτη!
Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του οι συγγενείς σφάζονται για την περιουσία του. Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα με τον γιο της και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του μαζί με την κόρη της και το γαμπρό της μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος που εκβιάζει και τους πέντε, γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης. Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα 3.000.000 ευρώ του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό, ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας. 
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) οι: Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ (Αμερικής 2)
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΤΟ ΨΕΜΑ» του Florian Zeller, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη


Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κωνσταντίνος Κάππας, ξανάρχονται στη σκηνή του Μικρού Παλλάς με την κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller «Το Ψέμα». 
Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. 
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ (Αμερικής 10) 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
«ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ» του Tracy Letts σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη


Η παράσταση που αγάπησαν κοινό και κριτικοί, συνεχίζεται για 2η χρονιά, με πρωταγωνιστές τους: Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Βίκυ Βολιώτη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Μαρία Κατσιαδάκη, Νίκος Αλεξίου, Θύμιος Κούκιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Aurora Marion, Αλίκη Κακολύρη, Αλέξανδρος Λουίζος.
Η ιστορία: 
Μια αυγουστιάτικη νύχτα ο Μπέβερλυ Γουέστον – διάσημος ποιητής και διαβόητος αλκοολικός- εξαφανίζεται. Οι τρεις κόρες του, Μπάρμπαρα, Άιβυ και Κάρεν, επιστρέφουν στο πατρικό τους -μαζί με τις δικές τους δυσλειτουργικές οικογένειες και τα δικά τους μυστικά- για να φροντίσουν τη μητέρα τους, Βάιολετ. 
Το οικογενειακό τραπέζι στρώνεται, η οικογένεια συγκεντρώνεται και η μάχη αρχίζει: καλά κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται, ανομολόγητα πάθη αναζωπυρώνονται, παλιές έχθρες βγαίνουν στην επιφάνεια, προσβολές ανταλλάσσονται και απειλές εκτοξεύονται. 


Απαραίτητη προυπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης