Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τις τελευταίες των δύο μεγαλύτερων παραστάσεων των Aθηναϊκών Θεάτρων!

Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τις τελευταίες των δύο μεγαλύτερων παραστάσεων των Aθηναϊκών Θεάτρων!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τις τελευταίες των δύο μεγαλύτερων παραστάσεων των Aθηναϊκών Θεάτρων!

Με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 2 Απριλίου αγοράστε ένα εισιτήριο για την τελευταία εβδομάδα των δύο μεγαλύτερων παραστάσεων των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

  • “Δεύτερη φωνή” – Θέατρο Αποθήκη

(για τις παραστάσεις από Τετάρτη 4/4 έως και Κυριακή 9/4/2017 εκτός βραδινής Σαββάτου)

  • “Από τη σιωπή ως την άνοιξη” – Θέατρο Δημήτρης Χορν

(για τις παραστάσεις από Δευτέρα 3/4 έως και Τετάρτη 5/4/2017)

Κλείσιμο

Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά :

  • κόψτε το κουπόνι,
  • επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε :
  • τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από την Κυριακή 2/4/2017 έως και την Πέμπτη 6/4/2017, για να κάνετε την κράτησή σας για τις παραπάνω ημερομηνίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

  • Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ - “Δεύτερη Φωνή”

Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ), μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του '70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ), ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά: Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει . Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του. Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, η Ρένα και ο πάντα «απών» Παύλος πρέπει να βρουν το κουράγιο να πουν αυτά που έκρυβαν από την μεταπολίτευση

μέχρι σήμερα.

  • Θέατρο Δ. ΧΟΡΝ – “Από τη σιωπή ως την άνοιξη”

Δύο άντρες. Είναι αδέρφια. Δίδυμα. Αγαπούν να πηγαίνουν στο θέατρο. Έχουν ο ένας τον άλλον. Αγαπούν την όπερα. Ιδιοκτήτες ενός διώροφου νεοκλασικού σπιτιού με κήπο – από τα λίγα που σώζονται πια – η πατρική τους κατοικία, όπου και εξακολουθούν να ζουν. Μια γυναίκα - πολύ λαμπερή και λιγάκι παράξενη – έρχεται από μακριά, εισβάλλοντας στη ζωή τους. Νυχτερινά τηλεφωνήματα. Το σπίτι χάνει την τάξη του. Φωνές ανθρώπων από καιρό ξεχασμένων. Η προσμονή ενός λαμπερού δείπνου. Η άνοιξη καταφθάνει. Άγρια. Τι μπορεί να συμβεί; Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Φέρτης, Κατερίνα Λέχου.

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού.


 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης