Αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ σας πάει θέατρο δωρεάν!

Αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ σας πάει θέατρο δωρεάν!

Με κάθε εφημερίδα παίρνετε ένα κουπόνι και έχετε ένα εισιτήριο δωρεάν!

Αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ σας πάει θέατρο δωρεάν!

Το ΘΕΜΑ σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ την πρεμιέρα μιας από τις πέντε μεγαλύτερες  παραστάσεις των Αθηναικών Θεάτρων, με ένα κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

 

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Κλείσιμο

Αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου λοιπόν στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν μία από τις πέντε καλύτερες πρεμιέρες των Αθηναικών Θεάτρων.

Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα δωρεάν εισιτήριο ανά θεατή – αναγνώστη.

Αυτό σημαίνει ότι :

  • με δύο κουπόνια θα έχετε δύο δωρεάν εισιτήρια
  • με τρία κουπόνια, τρία δωρεάν εισιτήρια κ.ο.κ.

 

Εσείς απλώς, διαλέξτε το έργο που θέλετε να παρακολουθήσετε, κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και εξαργυρώστε το στα ταμεία του θεάτρου ΠΑΛΛΑΣ από τη Δευτέρα 3/10 έως και την Παρασκευή 7/10 από τις 12:00 έως τις 20:00.

** Τα κουπόνια ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων.

Λίγα λόγια για τις παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν, προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας :

  • Θέατρο ΑΛΙΚΗ – “Για όνομα……” – Πρεμιέρα Τετάρτη 5/10 (21:00)

Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière «ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ...» που χειροκρότησαν περισσότεροι από 100.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αλίκη. Η σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος.

 

  • Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ – “Βαφ’ τα μαύρα” – Πρεμιέρα Πέμπτη 6/10 (21:00)

Μια κηδεία – δύο πτώματα και τρία εκατομμύρια ευρώ. Το 2008 οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανέβασαν στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ την κωμωδία «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Το 2012 ανέβασαν το «Άντρες έτοιμοι για όλα» που παίχτηκε για τέσσερα χρόνια. Και τώρα τι; Τι άλλο από μια καινούργια κωμωδία. Μια καινούργια κωμωδία με το ίδιο πάντα επίκεντρο. Τα έγκατα της ελληνικής οικογένειας. Τη θεματική που σφράγισε την εικοσάχρονη πορεία τους στο ελληνικό θέατρο ήδη από την πρώτη τους κωμωδία που παίχτηκε σε Αθηναϊκή σκηνή. Το έργο «Μπαμπάδες με ρούμι». Κωμωδία λοιπόν με... ένα φέρετρο. Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

 

 

  • Θέατρο ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ – “Το ψέμα” – Πρεμιέρα Παρασκευή 7/10 (21:00)

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά; Η νέα άπαιχτη, σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller, «Το Ψέμα» από τον Οκτώβριο στο Μικρό Παλλάς. Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, o Κωνσταντίνος Κάππας και η Μυρτώ Αλικάκη, θα μάθουν πως ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών. Μια κωμωδία για όλους όσους ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα!

 

  • Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ – “Δεύτερη φωνή” – Πρεμιέρα Παρασκευή 14/10 (21:00)

Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ), μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του '70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και το σημαντικότερο που έκανε ήταν μια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ), ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά: Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατώ του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει . Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του. Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, η Ρένα και ο πάντα «απών» Παύλος πρέπει να βρουν το κουράγιο να πουν αυτά που έκρυβαν από την μεταπολίτευση

μέχρι σήμερα.

 

  • Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ – “Από τη σιωπή ως την άνοιξη” – Πρεμιέρα Πέμπτη 19/10 (21:00)

Δύο άντρες. Είναι αδέρφια. Δίδυμα. Αγαπούν να πηγαίνουν στο θέατρο. Έχουν ο ένας τον άλλον. Αγαπούν την όπερα. Ιδιοκτήτες ενός διώροφου νεοκλασικού σπιτιού με κήπο – από τα λίγα που σώζονται πια – η πατρική τους κατοικία, όπου και εξακολουθούν να ζουν. Μια γυναίκα - πολύ λαμπερή και λιγάκι παράξενη – έρχεται από μακριά, εισβάλλοντας στη ζωή τους. Νυχτερινά τηλεφωνήματα. Το σπίτι χάνει την τάξη του. Φωνές ανθρώπων από καιρό ξεχασμένων. Η προσμονή ενός λαμπερού δείπνου. Η άνοιξη καταφθάνει. Άγρια. Τι μπορεί να συμβεί; Πρωταγωνιστούν: Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Φέρτης, Κατερίνα Λέχου.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210-3213100

Μην το χάσετε!







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης