Η Ντόλι Πάρτον κέρδισε δύο βραβεία Γκίνες παραμονή των γενεθλίων της

Η Ντόλι Πάρτον κέρδισε δύο βραβεία Γκίνες παραμονή των γενεθλίων της

«Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί και πως θα εξελιχθεί η δουλειά σου αλλά με δυο τέτοια βραβεία νιώθω ταπεινή και ευλογημένη», είπε η 72χρονη καλλιτέχνιδα της κάουντρι μουσικής

Η Ντόλι Πάρτον κέρδισε δύο βραβεία Γκίνες παραμονή των γενεθλίων της
Τι καλύτερο δώρο από δύο βραβεία Γκίνες θα μπορούσε να λάβει την παραμονή των γενεθλίων της η Ντόλι Πάρτον. Η 72χρονη -είδωλο της κάουντρι μουσικής μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.

Η Πάρτον κέρδισε την αναγνώριση για το γεγονός ότι είναι η μουσικός που για πολλές δεκαετίες τραγούδια της βρίσκονται στο τοπ 20 των charts της κάουντρι στις ΗΠΑ. Επίσης πολλά τραγούδια της έχουν τα περισσότερα χτυπήματα για γυναίκα καλλιτέχνη.

Το Γκίνες για να την τιμήσει ταξίδεψε στο Nashville όπου μένει η Ντόλι Πάρτον για να της απονείμει τα βραβεία.

Κλείσιμο
«Η τιμή για μένα, να λάβω δύο βραβεία Γκίνες είναι πολύ μεγάλη.  Η συμμετοχή με τόσους πολλούς υπέροχους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς που έχουν τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο είναι τόσο ξεχωριστός για μένα», δήλωσε η Parton και συνέχισε:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί και πως θα εξελιχθεί η δουλειά σου αλλά με δυο τέτοια βραβεία νιώθω ταπεινή και ευλογημένη».

Σύμφωνα με το Γκίνες η Πάρτον είναι η μόνη καλλιτέχνιδα που 20 επιτυχίες της βρίσκονται στην κορυφή για περισσότερες από πέντε δεκαετίες.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης