Πάνος Μουζουράκης: H συναυλία στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής είναι στο ΘΕΜΑ

Πάνος Μουζουράκης: H συναυλία στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής είναι στο ΘΕΜΑ

Κάτι σαν «best of» του Πάνου Μουζουράκη είναι το συγκεκριμένο CD, καθώς περιλαμβάνει 19 από τα καλύτερα τραγούδια του. Εκπληκτικές ερμηνείες από έναν μοναδικό καλλιτέχνη -αλλά και απροσδόκητα ντουέτα με τους σπουδαίους «φίλους» του

Πάνος Μουζουράκης: H συναυλία στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής είναι στο ΘΕΜΑ
Το άλμπουμ «Πάνος στο γκαζόν» είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα στην καριέρα του Πάνου Μουζουράκη. Κι αυτό για δύο λόγους:

Πρώτον, αποτελεί ζωντανή ηχογράφηση -και είναι γνωστό ότι στις συναυλίες ο «Μουζού» δίνει πάντα τον κάτι παραπάνω από το πηγαίο ταλέντο του.

Δεύτερον, το «Πάνος στο γκαζόν» απαθανατίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές, καθώς στο κάλεσμα του Μουζουράκη για μια βραδιά στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής ανταποκρίθηκαν τεράστια ονόματα, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας κ.α. Μεγάλες επιτυχίες όπως «Της Γιατρειάς Το Ρίσκο», «Πεθαίνω Για Σένα», «Μενεξεδιά» κ.λπ. ερμηνεύονται με εντελώς ξεχωριστό στιλ και ύφος, σε υπέροχα ντουέτα.

Κλείσιμο
Μαζί με τις διασκευές, το CD περιέχει και αγαπημένα τραγούδια του Πάνου Μουζουράκη, όπως το «Madame», «Φίλα Με Ακόμα», «Στόχος» και πολλά άλλα. Με αυτή τη «συνταγή», το άλμπουμ «Πάνος στο γκαζόν» είναι μια χορταστική δόση από «Πάνος & φίλοι» -την οποίαν όμως δεν χορταίνεις να ακούς. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης