Ο Γιώργος Χατζής και η «Musica Pericolosa» από τις 4 Δεκεμβρίου στην Αγία Παρασκευή

Ο Γιώργος Χατζής και η «Musica Pericolosa» από τις 4 Δεκεμβρίου στην Αγία Παρασκευή

Στο Da Vinci - Μαζί του οι Σοφία Παπουλάκου και Γιάννης Ζαράγκαλης

Ο Γιώργος Χατζής και η «Musica Pericolosa» από τις 4 Δεκεμβρίου στην Αγία Παρασκευή
Mία... EPICΙΝΔΥΝΗ Μουσική Παράσταση με τίτλο “Musica Pericolosa!”, μία μουσική  περιπλάνηση, παρουσιάζει από τις 4 Δεκεμβρίου και για τις επόμενες δύο Δευτέρες (11 και 18 του μήνα), ο μουσικοσυνθέτης και γνωστός από τη συνεργασία του με τους Άγαμους Θύτες, Γιώργος Χατζής, στο Da Vinci στην Αγία Παρασκευή (στις 9 το βράδυ). Μαζί του οι Σοφία Παπουλάκου και ο Γιάννης Ζαράγκαλης.

Η παράσταση 
Εδώ και αιώνες στο μουσικό στερέωμα του πλανήτη συνθέτες – στιχουργοί και ερμηνευτές μονομαχούν για το ποιος κατέχει τα πρωτεία σε αυτό που λέμε τραγούδι. Από την γέννηση μέχρι την αναγέννηση, από το μπαρόκ στο ροκ και από την όπερα και παρα...πέρα μέχρι τις μέρες μας ποιός ευθύνεται για την επιτυχία ενός τραγουδιού; Το τοπίο έρχεται να ξεκαθαρίσει ο βραβευμένος με Global Music Award μουσικοσυνθέτης και πολυτάλαντος Performer Γιώργος Χατζής.

Κλείσιμο
Ο “Μαέστρος” των Αγάμων Θυτών γνωστός για την πολυδιάστατη προσωπικότητά του επί σκηνής μας ταξιδεύει μέσα από τον αυτοσαρκασμό και το πηγαίο χιούμορ του στον θαυμαστό κόσμο της μουσικής. Συνοδοιπόροι του σε αυτή την αποκάλυψη – συγκάλυψη η Σοφία Παπουλάκου (την γνωρίσαμε δίπλα στον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και την ορχήστρα του δρόμου. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τους: Τάνια Τσανακλίδου, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Θανάση Πολυκανδριώτη, Άγαμους Θύτες κ.α.) και ο Γιάννης Ζαράγκαλης ( συμμετείχε στις μπάντες Funk Off και Gotcha Covered και στο μιούζικαλ  “Οικογένεια Άνταμς” κ.α.).

Στόχος τους να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να θαυμάσουμε την δύναμη της μουσικής σε μία EPICΙΝΔΥΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. Μαζί τους οι άγρυπνοι φρουροί της μελωδίας και του ρυθμού: Απόστολος Παπαπέτρος ( μπάσο), Γιάννης Καραχάλιος (τύμπανα), Οδυσσέας Αποστολόπουλος (πλήκτρα) και εξάρχων ο διακεκριμένος κιθαρίστας και συνθέτης Χρήστος Ταμπουρατζής.

Κείμενα: Ντίνος Σπυρόπουλος - Γιώργος Χατζής
Ήχος: Σάκης Καρασαρίνης
τηλ. 210 600 01 02


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης