«H αγάπη μένει» από την Λαμπρινή Καρακώστα

«H αγάπη μένει» από την Λαμπρινή Καρακώστα

Η δημιουργός και ερμηνεύτρια θα παίξει και θα τραγουδήσει στο αγαπημένο της στέκι, στο club του Σταυρού του Νότου την Κυριακή 19 Νοεμβρίου

«H αγάπη μένει» από την Λαμπρινή Καρακώστα

Όλα τα πρόσωπα της Λαμπρινής Καρακώστα γίνονται ένα και παίρνουν σχήμα και ήχο στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Έχοντας ολοκληρώσει  την τετραετή συνεργασία της με τον Σωκράτη Μάλαμα όπου κέρδισε τις εντυπώσεις ως ερμηνεύτρια, η Λαμπρινή μας συστήνεται πλέον και ως δημιουργός, λίγο πριν τη κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ. Με την κλασική της κιθάρα και το μεταλλόφωνό της, πότε μας συγκινεί με την εσωτερικότητα της και πότε μας παρασύρει στον έντονα ηλεκτρικό της ήχο.


Παρέα με την ομάδα της μας παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια, συμμετοχές της στη δισκογραφία, τραγούδια νέων δημιουργών με κοινές ανησυχίες, αλλά και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών.

Κλείσιμο


Εκεί που η παιδικότητα συναντά τη θηλυκότητα, η εσωτερικότητα την ένταση, το όνειρο την πραγματικότητα, η δημιουργός και ερμηνεύτρια θα παίξει και θα τραγουδήσει στο αγαπημένο της στέκι, στο club του Σταυρού του Νότου, και να μας θυμήσει πως μόνο «η αγάπη μένει».

Τύμπανα: Στέλιος Πασχάλης

Μπάσο: Βίκτωρας Κουλουμπής

Ηλεκτρική Κιθάρα: Άγγελος Κραβαρίτης

Τρομπόνι: Χρήστος Σπηλιόπουλος

Ηχοληψία: Γιάννης Ταβουλάρης

Φωτισμός: Φίλιππος Τρέπας

Artwork αφίσας: Δημήτρης Κυριαζής

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης