«Καλοκαίρι έρχεται» τραγουδά η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα

«Καλοκαίρι έρχεται» τραγουδά η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα

Η Αγγέλα Σιδηροπούλου τραγουδά ένα ρυθμικό κομμάτι με την υπογραφή του Χρήστου Θεοδώρου στην μουσική και του Γιάννη Γούνα στους στίχους

«Καλοκαίρι έρχεται» τραγουδά η κόρη της Κατερίνας  Παπακώστα
Η Αγγέλα Σιδηροπούλου με το ολοκαίνουριο καλοκαιρινό dance τραγούδι της μας μεταφέρει σε δροσερά μονοπάτια και μας καλεί να χορέψουμε μαζί της κάτω από το ελληνικό φως. «Καλοκαίρι έρχεται» είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου cd-single που κυκλοφορεί από την Minos Emi. Ένα ρυθμικό κομμάτι με την υπογραφή του Χρήστου Θεοδώρου στην μουσική και του Γιάννη Γούνα στους στίχους. Η Αγγέλα Σιδηροπούλου με την μοναδική φωνή της θα μας παρατείνει αυτό το καλοκαίρι μέσα από το νέο της τραγούδι.

Η Αγγέλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη Δημοσίων Σχέσεων και της Δραματικής Σχολής του Ν.Ε.Θ του Γιώργου Αρμένη. Έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Αρμένη, τον γιό του Κάρολο Αρμένη, τον Σωτήρη Χατζάκη με τις «Τρωάδες» του Ευριπίδη στην Επίδαυρο, τον Δημήτρη Μαλισσόβα με το musical «Evita», τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στην ταινία «Η κόρη του Ρέμπραντ», τον Γιάννη Σμαραγδή στην ταινία «Νίκος Καζαντζάκης». Ασχολείται από μικρή με τη μουσική, παίζει πιάνο και γράφει στίχους.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης