Αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ σας πάει στη συναυλία του καλοκαιριού "Βανδή-Παπαρίζου" μαζί επί της σκηνής

Αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ σας πάει στη συναυλία του καλοκαιριού "Βανδή-Παπαρίζου" μαζί επί της σκηνής

Και στις δύο εκδόσεις (4,25€ & 2€)

Αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ σας πάει στη συναυλία του καλοκαιριού "Βανδή-Παπαρίζου" μαζί επί της σκηνής
Αυτή την Κυριακή 25/6 το «ΘΕΜΑ» σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τη συναυλία ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ/ΕΛEΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ Μαζί επί σκηνής!



Κλείσιμο
Εσείς πολύ απλά, κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του ενθέτου THEMA PEOPLE στο ΘΕΜΑ της Κυριακής 25/6 και στις δύο εκδόσεις (4,25 -2,00 €) και, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στην εφημερίδα, κάντε την κράτησή σας.

Οδηγίες Εξαργύρωσης Κουπονιού
Ο κάτοχος του κουπονιού θα μπορεί να το εξαργυρώσει / εξοφλήσει από την Κυριακή 25 Ιουνίου και μετά και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων εισιτηριών αυτής της προσφοράς με τους εξής τρόπους:

- Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticket365.gr επιλέγοντας την εκδήλωση με την ειδική επιγραφή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Ο κάτοχος πρέπει να επιλέξει αριθμό εισιτηρίων ίσο με τα κουπόνια που διαθέτει και στη συνέχεια να εισαγάγει τους κωδικούς των κουπονιών στα ειδικά πεδία εξαργύρωσης. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας τα εισιτήρια αποστέλλονται αυτόματα στο e-mail που έχει δηλώσει ο χρήστης κατά την εγγραφή του.

- Στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής  4, Σύνταγμα) καθημερινά 9:00 έως 21:00 προσκομίζοντας το κουπόνι και πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε  με κάρτα.
- Στο ταμείο του Θεάτρου Βράχων στον Βύρωνα καθημερινά 12:00 έως 20:00 προσκομίζοντας το κουπόνι και πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε  με κάρτα.
- Τηλεφωνικά στο 211 1000 365 και ώρες 9:00 έως 21:00 πληρώνοντας μόνο με κάρτα και εξαργυρώνοντας το κουπόνι δίνοντας τον κωδικό στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365.

Για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου, σε ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες, με ανατρεπτικά ντουέτα και ξεχωριστές ερμηνείες.

Η μοναδική σκηνική τους παρουσία θα ενθουσιάσει το κοινό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα εκρηκτικό show! Dance κομμάτια και αγαπημένες μπαλάντες αλλά και τραγούδια από όλη την δισκογραφία τους, με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις. 
Πλαισιωμένες από εξαίρετους μουσικούς και χορευτές, υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η συναυλία της Αθήνας στο Θέατρο Βράχων, την Τετάρτη 28 Ιουνίου θα αποτελέσει και την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας και των συναυλιών τους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. 

Κέφι και ενέργεια!
Ένα τρίωρο party ότι καλύτερο για το φετινό καλοκαίρι !


και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Μην το χάσετε!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης