To αριστουργηματικό cd του Ludovico Einaudi “In a Time Lapse” είναι στο ΘΕΜΑ!

To αριστουργηματικό cd του Ludovico Einaudi “In a Time Lapse” είναι στο ΘΕΜΑ!

Ο μεγαλύτερος σύγχρονος Ευρωπαίος πιανίστας και συνθέτης, σε ένα υπέροχο άλμπουμ. Μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

To αριστουργηματικό cd του Ludovico Einaudi “In a Time Lapse” είναι στο ΘΕΜΑ!


Ο Ludovico Einaudi γεμίζει το Ηρώδειο -αλλά και την ψυχή των ακροατών με τις μαγικές του μελωδίες, δημιουργώντας στους ακροατές του υπέροχα συναισθήματα.

Κλείσιμο
Το CD “In a Time Lapse” έχει χαρακτηριστεί σαν αριστούργημα από έγκριτους κριτικούς σε όλο τον κόσμο και, καθόλου τυχαία, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και εμπορικά επιτυχημένα στη σπουδαία καριέρα του Ιταλού συνθέτη και σολίστ του πιάνου. 

O Ludovico Einaudi, ο καλλιτέχνης που ανάγκασε τους υπεύθυνους του Ηρωδείου να προσθέσουν εφέτος και δεύτερη ημέρα για μια έκτακτη εμφάνιση, ώστε να καλυφθεί η πρωτοφανής ζήτηση των εισιτηρίων, αποδεικνύει διαρκώς γιατί θεωρείται ως ο Νο.1 πιανίστας και δημιουργός πρωτότυπης «κλασικής» (αλλά με την ευρεία έννοια) μουσικής. Σε άλμπουμ όπως το εκπληκτικό “In a Time Lapse”, ο Einaudi συνδυάζει αριστοτεχνικά όλες τις πηγές της έμπνευσής του, παράγοντας ένα αποτέλεσμα που περιέχει στοιχεία της κλασικής παράδοσης, της ηλεκτρονικής, της world music, της ιταλικής λαϊκής μουσικής, του ρομαντισμού κ.α. Τα κομμάτια που απαρτίζουν το CD ηχογραφήθηκαν σε ένα μοναστήρι κοντά στη Βερόνα, γι' αυτό και ο ήχος είναι ζεστός, φυσικός και ταυτόχρονα αβίαστα λυρικός και αιθέριος. Το “In a Time Lapse” αποτελεί ένα πραγματικά ανεκτίμητο δώρο για κάθε λάτρη της καλής μουσικής, ανεξαρτήτως είδους και προτίμησης και ήρθε για να δυναμώσει τη σχέση του καλλιτέχνη με το ευρύ κοινό. Το έργο του Ludovico Einaudi είναι στ' αλήθεια υπεράνω ορίων.

Ο Einaudi θα εμφανιστεί για δύο συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017.

Μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

Μην το χάσετε!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης