Αθηνά Παντελίδη: «Θα είσαι για πάντα εδώ παντοτινό μου αστέρι»

Αθηνά Παντελίδη: «Θα είσαι για πάντα εδώ παντοτινό μου αστέρι»

Η μητέρα του τραγουδιστή σχολιάζει το «Θυμάμαι» που έγραψε και ερμήνευσε ο Παντελίδης και το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ την Κυριακή 26 Ιουνίου

Αθηνά Παντελίδη: «Θα είσαι για πάντα εδώ παντοτινό μου αστέρι»
Με μια συγκινητική φράση η μητέρα του τραγουδιστή, υποδέχεται το νέο του τραγούδι, που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το «Πρώτο Θέμα» την Κυριακή

Στο σπίτι της Νέας Ιωνίας, εκεί που μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης, η «σκιά» της απώλειάς του έχει πέσει βαριά πάνω στην οικογένειά του, που ακόμη αναζητάει απαντήσεις, για το μοιραίο βράδυ.

Σήμερα η μητέρα του κυρία Αθηνά Παντελίδη, που δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την απώλεια του γιου της, έκανε μια από τις λιγοστές αναρτήσεις της στην σελίδα που διατηρεί στο Facebook.

Κλείσιμο
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του ακυκλοφόρητου τραγουδιού, με τον τίτλο «Θυμάμαι» που εξασφάλισε αποκλειστικά το «Πρώτο Θέμα» για  αυτή την Κυριακή, η μητέρα του χαρισματικού ερμηνευτή έλυσε διαδικτυακά την σιωπή της.

Ανέβασε το teaser που προαναγγέλλει την κυκλοφορία του τραγουδιού γράφοντας την φράση: «Θα είσαι για πάντα εδώ παντοτινό μου αστέρι». Η Αθηνά Παντελίδη έδειξε με τον τρόπο της ότι ο γιος της δεν θα ξεχαστεί ποτέ -η ίδια είναι σίγουρο ότι θα τον λατρεύει για πάντα- από τους θαυμαστές του παιδιού που ενέσκηψε σαν κομήτης στην ελληνική δισκογραφία, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του.     

         
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης