Τα πολλά και σέξι πρόσωπα της Gwen Stefani στο νέο της τραγούδι

Τα πολλά και σέξι πρόσωπα της Gwen Stefani στο νέο της τραγούδι

Το «Misery» θεωρείται ένα χαρούμενο κομμάτι κατά την ίδια, αφού κατάφερε, μετά το διαζύγιο της με τον Gavin Rossdale,  να βρει τον έρωτα ξανά στο πρόσωπο του Blake Shelton 

Τα πολλά και σέξι πρόσωπα της Gwen Stefani στο νέο της τραγούδι
Πιο σέξι από ποτέ είναι η Gwen Stefani στο βίντεο κλιπ της για το νέο της τραγούδι με τον τίτλο «Misery». Στο κλιπ που κυκλοφόρησε η 46χρονη τραγουδίστρια αναφέρεται σε έναν άνδρα με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη και του ζητάει να την βγάλει από την μιζέρια της.

Το «Misery» θεωρείται ένα χαρούμενο κομμάτι κατά την ίδια, αφού κατάφερε, μετά το διαζύγιο της με τον Gavin Rossdale, να βρει τον έρωτα ξανά στο πρόσωπο του Blake Shelton. Φέρει την υπογραφή της Julia Michaels και του Justin Tranter.

Κλείσιμο

H Gwen Stefani βρήκε τον έρωτα στο πλευρό του Blake Shelton

Η Gwen που είναι μητέρα τριών παιδιών στο βίντεο κλιπ -που θα μπορούσε να είναι βίντεο από επίδειξη μόδας μεταμορφώνεται και αλλάζει κουστούμια ανάλογα με τη διάθεσή της.

Στο τέλος μας δείχνει τον πιο σέξι εαυτό της φορώντας κορσέ και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο. Το τραγούδι είναι το τρίτο single από το άλμπουμ «What the Truth Feels Like» και το βίντεο σκηνοθέτησε η Sophie Muller. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης