«Έλα μου, χαμογέλα μου»: Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει πιο ερωτικός από ποτέ!

«Έλα μου, χαμογέλα μου»: Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει πιο ερωτικός από ποτέ!

Δείτε τι έγινε στην παρουσίαση του νέου του δίσκου, που έρχεται αυτήν την Κυριακή με το «ΘΕΜΑ»

«Έλα μου, χαμογέλα μου»: Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει πιο ερωτικός από ποτέ!
Όταν ακούει κανείς τον όρο «τροβαδούρος του έρωτα», σε έναν και μόνο άνθρωπο μπορεί να πάει ο νους του: τον Γιάννη Πάριο, τον Έλληνα καλλιτέχνη, που έγινε ξακουστός σε όλο τον κόσμο, τραγουδώντας για την αγάπη.

Επί δεκαετίες, λοιπόν, όταν ο Γιάννης Πάριος τραγουδάει για την αγάπη, είναι... Θέμα -ή, καλύτερα, είναι Πρώτο ΘΕΜΑ.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο αειθαλής καλλιτέχνης παρουσίασε το νέο του δίσκο, με τίτλο "Έλα μου, χαμογέλα μου", που αποτελείται απο 12 ολοκαίνουρια τραγούδια, σε ένα απο τα πιο ερωτικά σημεία της πόλης, κάτω απο τον βράχο της Ακρόπολης.

Κλείσιμο
"Ηταν ανάγκη της ψυχής μου, τίποτα άλλο. Με ενδιαφέρει να τον αγκαλιάσουν και να τον αγαπήσουν" είπε και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και τον κόσμο που βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του.

Για μια ακόμα φορά, ο δημοφιλής βάρδος ξεπερνάει τον εαυτό του και μας ταξιδεύει υπό τους ήχους των νέων του κομματιών με μελωδίες και στίχους που έχουν... Θέμα τον έρωτα, τη χαρά, τη λύπη, την αγωνία και την προσμονή.

Τα περισσότερα κομμάτια γράφτηκαν στην Πάρο, εκεί όπου ο τραγουδιστής έχει το δικό του ησυχαστήριο, ενώ ανάμεσα στα 12 κομμάτια του χαρακτηριστικό είναι το "Εσύ αλλού και εγώ στην Πάρο".

Κομμάτια που μας εκφράζουν όλους μας, αφού, ακούγοντάς τα, ανακαλύπτουμε ή θυμόμαστε κομμάτια και στιγμές της ζωής μας. Άλλωστε, αυτή ειναι και η μαγεία του, καθώς με το ταλέντο του όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνει να εκφράζει τόσο με τις νότες όσο και με τους στίχους του όλα όσα νιώθουμε, βιώνουμε η προσδοκούμε.

Αυτή την Κυριακή ο ολοκαίνουργιος δίσκος του Γιάννη Πάριου, "Έλα μου, χαμογέλα μου" είναι στο ΘΕΜΑ






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης