«Αναστήθηκαν» οι Radiohead μετά την εξαφάνισή τους από το Διαδίκτυο

«Αναστήθηκαν» οι Radiohead μετά την εξαφάνισή τους από το Διαδίκτυο

Με αινιγματικά βίντεο έκαναν την επανεμφάνισή τους στο Instagram - Παραμένει το «λευκό» στη σελίδα του Τομ Γιορκ

«Αναστήθηκαν» οι Radiohead μετά την εξαφάνισή τους από το Διαδίκτυο
Μετά την εξαφάνισή τους που προκάλεσε πολλά ερωτήματα ανάμεσα στους φανατικούς τους θαυμαστές, οι Radiohead «αναστήθηκαν» με μία αινιγματική επανεμφάνισή τους στο Instagram.
Μπορεί για δύο ημέρες να είχαν χαθεί όλες οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι αναρτήσεις τους από Facebook, Twitter, Instagram, όμως, σήμερα, Τρίτη, το σπουδαίο συγκρότημα έδωσε σημάδια… ζωής.

Βέβαια, η επανεμφάνισή τους δε θα μπορούσε να είναι κοινή, καθώς οι συντελεστές του γκρουπ επέλεξαν να αναρτήσουν δύο βίντεο animation, εκ των οποίων το ένα δείχνει μασκοφόρους να κραδαίνουν σπαθιά και να έχουν αιχμάλωτη μία γυναίκα, ενώ το δεύτερο παρουσιάζει ένα χαριτωμένο πουλάκι να τιτιβίζει. Το πρώτο μόλις λίγων δευτερολέπτων βίντεο διαθέτει μουσικό χαλί με ορχηστρική μουσική, εικάζεται, λοιπόν, ότι μπορεί να αποτελεί απόσπασμα από τον νέο δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα πέντε χρόνια έπειτα από το τελευταίο τους άλμπουμ «The King of Limbs».

Βέβαια, το «λευκό» παραμένει στις σελίδες τους στο Twitter, με εξαίρεση τις αναρτήσεις για τα δύο βίντεο στο Instagram.
Κλείσιμο

Κενή παραμένει και η σελίδα στο Twitter του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Τομ Γιορκ, ο οποίος έχει σβήσει όλο το ιστορικό του με την αναφορά «@thomyorke hasn't tweeted yet», να δεσπόζει στο προφίλ του.

Την ίδια ώρα, κάποιοι από τους θαυμαστές του γκρουπ βρήκαν ένα μυστήριο φυλλάδιο στα γραμματοκιβώτιά τους με τις φράσεις που παραπέμπουν σε ακυκλοφόρητο τραγούδι των Radiohead.: «Τραγούδησε το τραγούδι που πάει “Burn the witch”. Ξέρουμε πού μένεις».

Λίγη ώρα μετά την επανεμφάνισή τους, μάλιστα, έδωσαν στη δημοσίοτητα το πρώτο βίντεο από το κομμάτι «Burn the witch», στιγμιότυπα του οποίου είχαν αξιοποιήσει στο Instagram.

Το βίντεο με το κομμάτι «Burn the witch»












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης