Ο Robbie Williams and... his monkey στο TerraVibe!

Ο Robbie Williams and... his monkey στο TerraVibe!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θέλει οι Έλληνες να τον αφήσουν να τους... διασκεδάσει στους ρυθμούς του «Let me entertain you» - Πολλοί επώνυμοι δίνουν το «παρών» στη μεγάλη συναυλία

Ο Robbie Williams and... his monkey στο TerraVibe!
Στους ρυθμούς του Robbie Williams διασκεδάζουν 30.000 θεατές που έχουν κατακλύσει το TerraVibe Park στη Μαλακάσα. Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στη χώρα μας κι η ημέρα που οι Έλληνες θαυμαστές του θα τον απολαύσουν από κοντά επιτέλους έφτασε. Η συναυλία προσφέρει στο κοινό ένα μοναδικό υπερθέαμα.



Κλείσιμο















Ο αγαπημένος καλλιτέχνης τραγουδά παλιές και νέες επιτυχίες του στην παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας δίνοντας ένα ανεπανάληπτο show. Με το σύνθημα «Let me entertain you» ζήτησε από τους Έλληνες θεατές να αφεθούν στα… χέρια του και να ακολουθήσουν το ρυθμό του, για να περάσουν μία αξέχαστη βραδιά, που θα έχουν καιρό να τη θυμούνται.











Μαζί με το Robbie Williams στη συναυλία θα συμμετέχει και η Sharon Kovacs, η Ολλανδή ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη φωνή, ενώ την αυλαία θα ανοίξει το συγκρότημα «Ex-Girlfriend's Perfume» που αναδείχθηκε μέσα από τον διαγωνισμό του Jumping Fish.








Και ο Θοδωρής Μαραντίνης στη συναυλία






Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ




Η Νάντια Χαλαμανδάρη και ο Κώστας Μπογδάνος


Ο Θέμης Γεωργαντάς










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης