To ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse είναι «παραπλανητικό», λέει η οικογένειά της

To ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse είναι «παραπλανητικό», λέει η οικογένειά της

Με βάση το trailer που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το ντοκιμαντέρ υπόσχεται να αποκαλύψει άγνωστες μέχρι τώρα λεπτομέρειες από την επεισοδιακή ζωή της Winehouse

To ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse είναι «παραπλανητικό», λέει η οικογένειά της
Λιγότερο από ένας μήνας απομένει μέχρι την πρεμιέρα του «Amy», του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για την αδικοχαμένη τραγουδίστρια Amy Winehouse στο φεστιβάλ των Καννών. 

Με βάση το trailer που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το ντοκιμαντέρ υπόσχεται να αποκαλύψει άγνωστες μέχρι τώρα λεπτομέρειες από την επεισοδιακή ζωή της Winehouse, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο στις 23 Ιουλίου του 2011, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μετά από περίοδο αποτοξίνωσης.

Σύμφωνα με τον Guardian, η οικογένεια της ταλαντούχας Amy εξέδωσε μία επίσημη ανακοίνωση δηλώνοντας την αντίθεση της με το εν λόγω  ντοκιμαντέρ το οποίο θεωρούν ανειλικρινές.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια δήλωσε μέσω του αντιπροσώπου της ότι «η επερχόμενη ταινία για την πολυαγαπημένη τους Amy δεν τους αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση».

«Αισθάνονται ότι το φιλμ δεν αξιοποίησε την ευκαιρία να τιμήσει τη ζωή και το ταλέντο της τραγουδίστριας και ότι είναι παραπλανητικό, καθώς περιέχει πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», συνέχισε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι το ντοκιμαντέρ «αποδίδει ευθύνες στην οικογένεια και τον μάνατζερ της Amy που δεν έχουν καμία βάση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης