Τα καλύτερα τραγούδια των Onirama είναι στο ΘΕΜΑ

Τα καλύτερα τραγούδια των Onirama είναι στο ΘΕΜΑ

Ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα κυκλοφορεί ένα best of άλμπουμ, γεμάτο με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που μας δείχνουν μέσα σε 75 λεπτά την πορεία της επιτυχημένης μπάντας.

Τα καλύτερα τραγούδια των Onirama είναι στο ΘΕΜΑ
στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

To best of album των Onirama, ενός από τα πιο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα προσφέρει αυτή την Κυριακή στους αναγνώστες του το Πρώτο Θέμα!

Ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα κυκλοφορεί ένα best of άλμπουμ, γεμάτο με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες. 20 τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό και έχουν σημαδέψει τα 13 χρόνια της εντυπωσιακής παρουσίας του συγκροτήματος στην ελληνική μουσική σκηνή έρχονται αυτή την Κυριακή στη δισκοθήκη σας σε ένα μοναδικό cd.
Κλείσιμο

Οι
Onirama
συμπληρώνουν 13 χρόνια εντυπωσιακής παρουσίας στη μουσική σκηνή και το γιορτάζουν με το μοναδικό album “Best Of Us”.














Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του πιο δυναμικού ελληνικού συγκροτήματος και οι ανατρεπτικές συνεργασίες με επιτυχημένους καλλιτέχνες συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το γεμάτο ενέργεια album. Το “Best Of Us” περιλαμβάνει διαχρονικές επιτυχίες όπως τα : “Ε Kαι”, “Ευτυχώς Τρελάθηκα”, “Χαμένος Θησαυρός”, “Δεν υπάρχεις” , “Η Μπαλάντα του Τρελού”, “Μια μέρα θα ‘ρθεις”, “Δύσκολος Καιρός Για Πρίγκηπες”, “Κλεψύδρα”, “Να Την Προσέχεις” και πολλά ακόμη που μας δείχνουν μέσα σε 75 λεπτά την πορεία της επιτυχημένης μπάντας.

Μόνο με το Πρώτο Θέμα.

στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Μην το χάσετε!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης