«Έλα και πάρε με»: Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Χριστίνας Καζαντζή

«Έλα και πάρε με»: Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Χριστίνας Καζαντζή

Είναι δασκάλα πιάνου και μουσικής και δηλώνει... ανήσυχο πνεύμα

«Έλα και πάρε με»: Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Χριστίνας Καζαντζή
«Έλα και πάρε με». Αυτός είναι ο τίτλος της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς της Χριστίνας Καζαντζή, έπειτα από πολλές και σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Τέρης Χρυσός, Ζανέτ Καπούγια, Μπέσυ Αργυράκη, Δάκης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Άντζελα Δημητρίου είναι, μεταξύ άλλων, ορισμένοι από τους σπουδαίους Έλληνες εκπροσώπους του λαϊκού και ελαφρολαϊκού τραγουδιού, με τους οποίος συνεργάστηκε η όμορφη Χριστίνα, που κατάγεται από την Άρτα.

Κλείσιμο


Η ίδια έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Σχολή Μουσικών Σπουδών Αθήνας, είναι δασκάλα πιάνου και μουσικής και δηλώνει... ανήσυχο πνεύμα, καθώς θέλει πάντα να κυνηγάει αυτό που αγαπάει, μέχρι να το πετύχει, καθώς δηλώνει ότι είναι ανήσυχο πνεύμα.

''Το τραγουδι δίνει χρώμα, ζωή και έκφραση'' λέει και συνεχίζει να κάνει όνειρα, τα οποία ελπίζει να υλοποιήσει με σκληρή δουλειά.



Ο δίσκος «Έλα και πάρε με» κυκλοφορεί σε μουσική και στίχους του Μανώλη Ψαλτάκη, παραγωγή του Κυριάκου Κερανόπουλου, από την εταιρεία European Event Management.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης