Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: Η γυναίκα των ρεκόρ και των μεγάλων επιτυχιών

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: Η γυναίκα των ρεκόρ και των μεγάλων επιτυχιών

Μισό αιώνα μετά το «People » η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ξανά στην κορυφή των charts με το «Partners»

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: Η γυναίκα των ρεκόρ και των μεγάλων επιτυχιών
Τι και αν έχει περάσει τα 70, αυτό δεν έχει καμία σημασία για την Μπάρμπρα Στράιζαντ. Η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει τέτοια διάρκεια και ποιότητα στη φωνή της που καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή. 

Η Μπάρμπρα Στράιζαντ είναι η μοναδική που βρίσκεται στο Top 10 των καλλιτεχνών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής.

Πρώτη φορά βρέθηκε στην κορυφή του chart τον Οκτώβριο του 1964 με το «People», ενώ ακριβώς 50 χρόνια μετά, την συναντάμε και πάλι στην κορυφή, αυτή τη φορά με το άλμπουμ «Partners».  Ο δίσκος περιέχει 12 κλασσικά τραγούδια τα οποία  ερμηνεύει μαζί με κορυφαίους τραγουδιστές, όπως οι Αντρέα Μποτσέλι, Μπίλι Τζόελ, Στίβι Γουόντερ, αλλά και με τον Έλβις Πρίσλεϊ, μέσω της νέας τεχνολογίας.

Κλείσιμο
Η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Facebook έγραψε: «Ακούγοντας πως το “Partners” βρέθηκε στην κορυφή, ένιωσα ένα απίστευτο συναίσθημα χαράς. Μαθαίνοντας πως έχω άλμπουμ στην πρώτη θέση για 5 συνεχόμενες δεκαετίες, αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη».

H 72άχρονη Στρέιζαντ έχει ηχογραφήσει 51 χρυσούς, 30 πλατινένιους και 13 πολυπλατινένιους δίσκους στην καριέρα της, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έφτασαν στο νούμερο ένα: «People»,«The Way We Were», «A Star is Born», «Guilty», «The Broadway Album», «Greatest Hits Volume 2», «Back to Broadway», «Higher Ground», «Love is the Answer» και τώρα με το «Partners».  Με αυτά τα δέκα άλμπουμ, η Στρέιζαντ, είναι η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνης με τα περισσότερα νούμερο ένα άλμπουμ στην ιστορία του Billboard.

Η Μπάρμπρα Στράιζαντ είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός ταινιών και σκηνοθέτης, έχει βραβευτεί με δύο Οσκαρ (ένα Α΄ γυναικείου ρόλου κι ένα καλύτερου τραγουδιού). Στη συλλογή της έχει, επίσης, οχτώ βραβεία Γκράμι, πέντε βραβεία Εμι ένα ειδικό βραβείο Τόνι, καθώς και βραβείο του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης