Οι τέσσερις κορυφαίοι κόντρα τενόροι του κόσμου παίζουν με την Καμεράτα

Οι τέσσερις κορυφαίοι κόντρα τενόροι του κόσμου παίζουν με την Καμεράτα

O Μαξ Εμάνουελ Τσένσιτς, o Χαβιέρ Σαμπάτα, o Βινς Γι και o Γιούρι Μυνιένκο θα ερμηνεύσουν δεξιοτεχνικές άριες και σύνολα από το μυθικό κόσμο της όπερας του 18ου αιώνα 

Οι τέσσερις κορυφαίοι κόντρα τενόροι του κόσμου παίζουν με την Καμεράτα
Στην Αθήνα για μια και μοναδική παράσταση θα βρεθούν στις 23 Οκτωβρίου οι τέσσερις κορυφαίοι κόντρα τενόροι του κόσμου. Τους τέσσερις κορυφαίους θα πλαισιώσει η Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου.

Οι εντυπωσιακές φωνητικές ικανότητες και η συχνά εξωπραγματική φωνητική έκταση του Μαξ Εμάνουελ Τσένσιτς από την Κροατία, του καταλανού Χαβιέρ Σαμπάτα, του αμερικανού κορεάτικης καταγωγής, Βινς Γι και του ουκρανού Γιούρι Μυνιένκο υπόσχονται μια μουσική εμπειρία που θα παραμείνει ασφαλώς αλησμόνητη σε αυτούς που θα την παρακολουθήσουν. 

Κλείσιμο


Οι τέσσερις κόντρα τενόροι θα ερμηνεύσουν δεξιοτεχνικές άριες και σύνολα από το μυθικό κόσμο της όπερας του 18ου αιώνα σε έργα του Βιβάλντι, του Χαίντελ, του Χάσσε, του Μυσλίβετσεκ και του Πόρπορα. 

Εκτός από τα έργα που θα ερμηνεύσουν οι τέσσερις καλλιτέχνες, η Καμεράτα θα συμπληρώσει το μουσικό πρόγραμμα ερμηνεύοντας τέσσερα υπέροχα κοντσέρτα μπαρόκ αισθητικής, γεννημένα από τη φαντασία του Βιβάλντι, του Χαίντελ και του Χάσσε. 

Το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στη συναυλία της 23ης Οκτωβρίου έχει ήδη ηχογραφηθεί με τους ίδιους συντελεστές και το ηχογράφημα θα εκδοθεί συντόμως από την εταιρεία SONY Classical, ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα παρουσιαστεί, στο αμέσως προσεχές διάστημα, στο  Théâtre des Champs-Elysées του Παρισιού, το Teatro Real της Μαδρίτης και την Αίθουσα Συναυλιών CRR της Κωνσταντινούπολης. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης