Παυλίνα Βουλγαράκη: Δείτε το βίντεοκλιπ για το πρώτο της τραγούδι

Παυλίνα Βουλγαράκη: Δείτε το βίντεοκλιπ για το πρώτο της τραγούδι

Πρόκειται για μία ερωτική μπαλάντα, τους στίχους και τη μουσική της οποίας έχει γράψει η ίδια

«Της έχω δωρίσει την καρδιά μου»!
Παυλίνα Βουλγαράκη: Δείτε το βίντεοκλιπ για το πρώτο της τραγούδι

Φωνή μελωδική, που σταδιοδρομεί στο πεντάγραμμο και καταφέρνει να αφήνει το στίγμα της από την πρώτη κιόλας φορά που την ακούει κάποιος. Ο λόγος για την κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, τη νεαρή Παυλίνα, που είναι φοιτήτρια στο τελευταίο έτος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όμως η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι.

Με το χαμόγελο, το πείσμα και το πηγαίο ταλέντο της, κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει το κοινό της... Μετά τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο η νεαρή κοπέλα έχει κι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι. Συγκεκριμένα τραγουδάει εναλλακτική ροκ και είναι μέλος του συγκροτήματος Anima.

Κλείσιμο

Μετά από πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, όπως ο Σταυρός του Νότου, ήρθε η στιγμή που η Παυλίνα βγάζει τον πρώτο της, προσωπικό δίσκο. Εθισμένη στο στυλ, τη φωνή και τα τραγούδια της Stevie Nicks αλλά και στο ελληνικό «έντεχνο» του Γιάννη Κότσιρα και του Μπάμπη Στόκα, ετοιμάζει μια δισκογραφική δουλειά που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα περιλαμβάνει οκτώ κομμάτια, σε δικούς της στίχους και μουσική, και δύο κομμάτια που έγραψε για αυτήν ο ταλαντούχος Σταμάτης Μορφονιός. Προάγγελος του δίσκου, το single κομμάτι που αναμένεται να έχει κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του μήνα, με τίτλο «Εδώ», σε παραγωγή των Δημήτρη και Αντώνη Παπαβομβολάκη. Πρόκειται για μια μπαλάντα με ροκ στοιχεία, που αναφέρεται σε μια σχέση εξάρτησης.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη κυκλοφόρησε το πρώτο της κομμάτι με τίτλο «Εδώ», μία ερωτική μπαλάντα, τους στίχους και τη μουσική της οποίας έχει γράψει η ίδια.
Δείτε το βίντεοκλιπ του κομματιού σε σκηνοθεσία Στέφανου Σιταρά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης