Σάκης Αρσενίου: Ο εισπράκτορας των ΚΤΕΛ που έγινε «πρώτο όνομα» στις πίστες

Σάκης Αρσενίου: Ο εισπράκτορας των ΚΤΕΛ που έγινε «πρώτο όνομα» στις πίστες

Τον γνωρίσαμε μέσα από το κομμάτι «Τους λυπάμαι» και σήμερα ανεβάζει το κέφι στο «Caramela»,  όπου εμφανίζεται με την τελευταία του επιτυχία, «Συγκεντρώσου»

Σάκης Αρσενίου: Ο εισπράκτορας των ΚΤΕΛ που έγινε «πρώτο όνομα» στις πίστες
Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας εντυπωσιακή εμφάνιση και αυθεντική λαϊκή φωνή. Ο Σάκης Αρσενίου είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, αφού η μια επιτυχία του διαδέχεται την άλλη.

Τον γνωρίσαμε μέσα από το κομμάτι «Τους λυπάμαι» και σήμερα ανεβάζει το κέφι στο «Caramela»,  όπου εμφανίζεται με την τελευταία του επιτυχία, «Συγκεντρώσου».

Ο ίδιος βέβαια είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στην μεγάλη του αγάπη το τραγούδι και σε λίγο καιρό μάλιστα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο κομμάτι, το οποίο αναμένεται να γίνει και αυτό μεγάλη επιτυχία...

Ο Σάκης πατάει γέρα στα ποδιά του, μιας και έχει τη βοήθεια και την στήριξη των αγαπημένων του ανθρώπων, σε όλα του τα βήματα. Αν και ακόμα θεωρεί πως είναι μικρός για να δημιουργήσει οικογένεια, θα ήθελε στο μέλλον να αποκτήσει πολλά παιδάκια.

Μπορεί ο χώρος του τραγουδιού και της νύxτας που έχει διαλέξει να είναι δύσκολος, όμως ο Σάκης διαθέτει έναν ακέραιο χαρακτήρα και δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τα ναρκωτικά και τις ανήθικες προτάσεις που του έχουν τύχει στην μέχρι τώρα πορεία του...
Κλείσιμο

Τι έκανες πριν ασχοληθείς με το τραγούδι;

Πριν ασχοληθώ με το τραγούδι δούλευα σε μαγαζί ως σερβιτόρος και μετά στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής ως εισπράκτορας. Έμεινα ένα εξάμηνο, αλλά τελικά δεν με κράτησαν γιατί ήμουν μικρός.

Το τραγούδι πως ήρθε στη ζωή σου;

Όταν ήμουν 8 χρόνων ξεκίνησα σε ένα ωδείο να μαθαίνω μπουζούκι. Στη διπλανή αίθουσα έκαναν μαθήματα βυζαντινής μουσικής και η αλήθεια είναι πως μου κέντρισε το ενδιαφέρον και έτσι ξεκίνησα και εγώ. Γενικά δεν τραγουδούσα ποτέ μπροστά σε άλλους μόνο στη αδελφή μου γιατί ντρεπόμουν…

Όταν έφτασα 19 χρόνων ξεκίνησα να βγαίνω στα μπουζούκια μια μέρα έμαθα πως είχε οντισιόν στα «Μαμούνια», στη Θεσσαλονίκη. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, μου έγινε η πρόταση για το «Ρόδων» στη Ξάνθη, όπου έμεινα για πέντε μήνες και μετά κατέβηκα στη Θεσσαλονίκη σ ένα μαγαζί στο κέντρο της πόλης...

Εκεί συναντήθηκα για πρώτη φορά με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι τώρα στο «Caramela», με τους οποίους έχω άψογη σχέση και κατέβηκα στην Αθήνα, όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα στη δισκογραφία.

Πώς βλέπεις τη σημερινή κατάσταση στη δισκογραφία;

Ο κόσμος πλέον, ασχολείται με το internet, κατεβάζει από εκεί τραγούδια, δεν αγοράζουν cd, με αποτέλεσμα τα πράγματα να είναι πολύ δύσκολα για τους σύνθετες και για τους τραγουδιστές. Αλλά πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό.

Εσύ ασχολείσαι με το social media; Διαχειρίζεσαι μόνος σου τους λογαριασμούς σου ή υπάρχει κάποιος άνθρωπος που σε βοηθάει σ' αυτό;

Ασχολούμαι όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο. Συνήθως τα διαχειρίζομαι εγώ, αλλά υπάρχει και κάποιος άνθρωπος που βοηθάει.

Δηλαδή στα μηνύματα που λαμβάνεις από τις θαυμάστριές σου ποιος απαντάει;

Σε πολλά απαντάω εγώ...

Πώς αντιμετωπίζεις τις περίεργες και ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού; Θυμάσαι κάτι που σου έχει κάνει εντύπωση ή που σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

Μου έχουν τύχει πολλά.. O κάθε άνθρωπος δείχνει με διαφορετικό τρόπο το θαυμασμό του, όταν κάτι  ξεπερνάει τα όρια προσπαθώ να το αποφύγω. Έχουν συμβεί διάφορα αλλά δεν λέγονται. Ας πούμε είχε έρθει κοπέλα πάνω στην πίστα και με φίλησε στο στόμα ξαφνικά… Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς αλλά από την άλλη με κολακεύει κιόλας..

Σχέση έχεις; Πιστεύεις ότι το επάγγελμα σου επηρεάζει αρνητικά στο να κρατήσεις μια σχέση;

Όχι, δεν έχω σχέση, είμαι ελεύθερος.. Tο λέω πολλές φορές αυτό, αλλά όντως είμαι ελεύθερος. Είναι πολύ δύσκολο να αφιερωθείς σε μια σχέση γιατί είναι πολύ πιεσμένος και λίγος ο χρόνος. Βέβαια όταν υπάρχει θέληση γίνονται τα πάντα αλλά είναι δύσκολο.

Ποιο είναι το ιδανικό πακέτο για ένα τραγουδιστή κατά τη γνώμη σου;

Θεωρώ πως το άλφα και το ωμέγα στη δουλειά μας είναι να είναι προσιτός στον κόσμο, σίγουρα πρέπει να έχει καλή φωνή να είναι εμφανίσιμος… Όλα παίζουν ρόλο τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Εσύ πώς βιώνεις την οικονομική κρίση;

Με έχει επηρεάσει αρκετά, όπως και όλο τον κόσμο άλλωστε.. Ευτυχώς στο μαγαζί που βρίσκομαι, ο κόσμος έρχεται να διασκεδάσει, έχουν φροντίσει και οι ιδιοκτήτες ώστε οι τιμές να είναι χαμηλές βέβαια. Από κει και πέρα εγώ έχω μαζευτεί σε πράγματα που ήμουν πιο σπάταλος για παράδειγμα δεν ψωνίζω όσα ρούχα ψώνιζα παλιότερα .

Θεωρείς ότι μέχρι τώρα οφείλεις κάποια ευχαριστώ;

Πρώτα απ' όλα στους γονείς μου πρέπει να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, γιατί είναι πάντα δίπλα μου. Στους ανθρώπους που με πιστεύουν, στον Χριστόδουλο Σιγανό, στον Πάνο Καπίρη, που μου έδωσαν τα κομμάτια τους, στους συνάδελφους μου. Το παν είναι να υπάρχει ομάδα , να υπάρχει σύνολο αν δεν υπάρχει αυτό δυστυχώς δεν πας μπροστά.

Έχεις δεχτεί ανήθικη πρόταση;

Δεν θα σου πω ψέματα, έχω δεχθεί στο παρελθόν και την απέφυγα προφανώς. Ο καθένας μας δείχνει από την αρχή τις προθέσεις του, από κει και πέρα πρέπει να ξέρει που σταματά.

Πολλοί συνάδελφοί σου έχουν μιλήσει για τα ναρκωτικά και έχουν παραδεχτεί πως έχουν κάνει χρήση ουσιών. Η δική σου γνώμη ποια είναι;

Αυτό είναι ανάλογα με τις προθέσεις του κάθε ανθρώπου. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, δεν έχω καπνίσει ποτέ και όταν το λέω μάλιστα δεν με πιστεύουν. Άντε να πιω ένα δυο ποτά και πάλι όχι σε καθημερινή βάση. Πιστεύω ότι η όρεξη στον καλλιτέχνη βρίσκεται μέσα του και δεν χρειάζεται να πάρεις ναρκωτικές ουσίες για να «ανέβεις» αυτά είναι χαζομάρες.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5-10 χρόνια;

Όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει... Να έχω υγειά πάνω απ όλα, και όλα θα έρθουν

Το γάμο τον σκέφτεσαι;

Σαφώς, πολύ μετά όμως. Η οικογένεια είναι το παν, ποιος δεν θέλει να δημιουργήσει μια υγιή οικογένεια να έχει τα παιδάκια του να είναι ευτυχισμένος άλλωστε; Eίναι ευλογία. αλλά είμαι μικρός ακόμα.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Θα κάνω περιοδείες το καλοκαίρι, όπως και πέρυσι σε όλη την Ελλάδα… Eτοιμάζω και ένα καινούργιο τραγούδι το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό μάλιστα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης