Μαρκ Χάμιλ: Θα παρουσιάσει βραβείο στα Όσκαρ και θα αποκτήσει αστέρι στο Χόλιγουντ

Μαρκ Χάμιλ: Θα παρουσιάσει βραβείο στα Όσκαρ και θα αποκτήσει αστέρι στο Χόλιγουντ

Ο 66χρονος ηθοποιός επέλεξε το Twitter για να γράψει: «Προσωπική σημείωση: 1) Να μιλώ αρκετά γρήγορα ώστε η ορχήστρα να μην προσπαθήσει να με διακόψει 2) Να μην κάνω γκάφες «R2-Me Too» 3) Να μην πω 'La La Land' αφού έχω ανοίξει τον φάκελο»

Μαρκ Χάμιλ: Θα παρουσιάσει βραβείο στα Όσκαρ και θα αποκτήσει αστέρι στο Χόλιγουντ
Ο Μαρκ Χάμιλ -ή Λουκ Σκάιγουκερ στην κινηματογραφική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Πόλεμος των 'Αστρων»- θα παρουσιάσει βραβείο στα Όσκαρ στις 4 Μαρτίου πέντε ημέρες πριν τιμηθεί με το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία δίδει τα χρυσά αγαλματίδια, ανακοίνωσε ότι ο Μαρκ Χάμιλ και εννέα ακόμη προσωπικότητες, ανάμεσά τους ο Όσκαρ Άιζακ, που επίσης παίζει στην τελευταία ταινία «Πόλεμος των Άστρων» θα παρουσιάσουν τα πολυαναμενόμενα βραβεία.

Όπως συνήθως συμβαίνει, ο 66χρονος ηθοποιός επέλεξε το Twitter για να γράψει: «Προσωπική σημείωση:

Κλείσιμο
1) Να μιλώ αρκετά γρήγορα ώστε η ορχήστρα να μην προσπαθήσει να με διακόψει

2) Να μην κάνω γκάφες «R2-Me Too»

3) Να μην πω 'La La Land' αφού έχω ανοίξει τον φάκελο».



Το δεύτερο σημείο είναι ένα λογοπαίγνιο μεταξύ της αγγλικής προφοράς του ονόματος του ρομπότ R2-D2 και του κινήματος #MeToo, που άρχισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καταγγείλει τις σεξουαλικές επιθέσεις μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης Γουάινστιν.

Το τρίτο σημείο αναφέρεται στη γκάφα της περασμένης χρονιάς, όταν ο παρουσιαστής είχε ανακοινώσει λάθος ότι το 'Οσκαρ καλύτερης ταινίας κέρδισε το «La La Land» αντί για το «Moonlight».

Η τελετή των Όσκαρ θα διεξαχθεί στο Dolby Theatre που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Χόλιγουντ μπροστά από τον εμβληματικό Δρόμο των Αστεριών στον οποίο ο Χάμιλ θα αφήσει τη σφραγίδα του στις 9 Μαρτίου.



«Οι λάτρες της κινηματογραφικής σειράς "Πόλεμος των 'Αστρων" από όλο τον κόσμο και έναν μακρινό γαλαξία, πολύ μακρινό, θα ενθουσιαστούν μαθαίνοντας ότι ο θρυλικός ηθοποιός της σειράς Μαρκ Χάμιλ θα τιμηθεί με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας», δήλωσε η Άνα Μαρτίνες, παραγωγός των τελετών αυτών.

Πηγή: ΑΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης