Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το «Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα»

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το «Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα»

Το protothema.gr και η Feelgood προσφέρουν 10 διπλές προσκλήσεις για το «Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα» την Τρίτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 20:30 στο Village / Mall στο Μαρούσι

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το «Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα»
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ταινία Jumanji, τη φανταστική περιπέτεια που άφησε εποχή για τα πρωτοποριακά εφέ και το…ριψοκίνδυνο χιούμορ της; 16 χρόνια μετά, έρχεται η συνέχεια, σε…ψηφιακή μορφή! Έτσι, ενώ στη πρώτη ταινία η ζούγκλα μπήκε με φόρα στον κόσμο των πρωταγωνιστών, στη δεύτερη ταινία, μέσω ενός παλιού videogame, βουτάνε εκείνοι στον εξωτικό, συναρπαστικό και επικίνδυνο κόσμο του Jumanji.

Το protothema.gr και η Feelgood προσφέρουν 10 διπλές προσκλήσεις για το «Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα» την Τρίτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 20:30 στο Village / Mall στο Μαρούσι.

To μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό είναι 
Share, like το παρακάτω post ⬇️

Κλείσιμο



Η Columbia Pictures παρουσιάζει τη φανταστική περιπέτεια-κωμωδία Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Dwayne The Rock Johnson (Fast & Furious 6, G.I. Joe: Retaliation), Jack Black (King Kong, School of Rock), Kevin Hart (Ride Along, The Wedding Ringer), Karen Gillan (Guardians of the Galaxy) και Nick Jonas (Jonas Brothers). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jake Kasdan (Sex Tape, Bad Teacher)  και την παραγωγή της ταινίας οι Matt Tolmach και William Teitler. Το σενάριο που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Chris Van Allsburg, υπογράφουν οι Chris McKenna, Erik Sommers, Scott Rosenberg και Jeff Pinkner.  


Σύνοψη:

Όταν τέσσερις έφηβοι φίλοι ανακαλύπτουν ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι με ένα όνομα που δεν έχουν ακούσει ποτέ, μπαίνουν μέσα στη ζούγκλα του Jumanji και παίρνουν το άβαταρ που διάλεξαν. Ο έμπειρος παίχτης Spencer γίνεται ένας μυώδης τυχοδιώκτης (Dwayne Johnson), ο αθλητής Fridge χάνει το μισό του ύψος αλλά γίνεται Αϊνστάιν (Kevin Hart), η δημοφιλής Bethany μεταμορφώνεται σε έναν μεσήλικα καθηγητή (Jack Black) και η ντροπαλή Martha είναι μια σκληροτράχηλη πολεμίστρια (Karen Gillan). Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι το Jumanji δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι – πρέπει πραγματικά να επιβιώσεις. Για να κερδίσουν και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο, πρέπει να ζήσουν την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής τους, να ανακαλύψουν τι άφησε πίσω του ο Alan Parrish (Robin Williams) είκοσι χρόνια πριν και να μάθουν να…παίζουν παρέα, χρησιμοποιώντας τα δυνατά στοιχεία του καθένα. Αλλιώς θα μείνουν μέσα στο παιχνίδι για πάντα…

11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD

Διάρκεια: 119’ 

Visit:
https://www.facebook.com/JumanjiMovie/
https://www.facebook.com/feelgoodentertainment.gr/
https://www.youtube.com/user/FeelgoodEntment

Ξένο σώμα! 

«Το πνεύμα του Jumanji είναι παρόν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της ταινίας» σχολιάζει ο Dwayne Johnson. Για τον ηθοποιό και παραγωγό της ταινίας, το πρώτο Jumanji βασίστηκε σε έναν κατεξοχήν φανταστικό κόσμο. Πάνω σε αυτή την ιδέα στηρίχτηκε και η δεύτερη ταινία. «Στην ταινία Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα υπάρχουν έντονα τα στοιχεία της έκπληξης και του φανταστικού. Επίσης, θα πάρουμε μαθήματα για το πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε» καταλήγει ο ηθοποιός. 

Σύμφωνα με τον Johnson, η ταινία έχει προσεγγιστεί ως μια ενότητα με την προηγούμενη, σαν μια ακόμη περιπέτεια Jumanji που ανήκει στο ίδιο σύμπαν. «Όλοι μας τρέφουμε απεριόριστη αγάπη και σεβασμό για την πρώτη ταινία. Λατρεύω τον Robin Williams και η ερμηνεία του σε αυτήν την ταινία σήμαινε τόσα πολλά για μένα και την οικογένειά μου» σχολιάζει ο ηθοποιός γνωστός ως The Rock.  

Ο παραγωγός Matt Tolmach είναι επίσης μεγάλος φαν της πρώτης ταινίας, αλλά και του συγγραφέα παιδικών βιβλίων Chris Van Allsburg στην ιστορία του οποίου βασίστηκε το franchise. «Παρακολουθώντας ξανά την πρώτη ταινία, αμέσως πέρασε από το μυαλό μου η εξής ερώτηση: Ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας; Ποια θα μπορούσε να είναι η επόμενη Jumanji περιπέτεια; Το δεύτερο βήμα θα γινόταν μετά από 20 χρόνια», καταλήγει ο παραγωγός.  

O Tolmach και ο Chris McKenna σεναριογράφος της ταινίας σκέφτηκαν να δώσουν μια καινούργια διάσταση και μια νέα τροπή. Θα άλλαζαν τους κόσμους. Αντί δηλαδή να φέρουν τη ζούγκλα στον κόσμο μας, στο Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα, θα έφερναν τους παίκτες στη ζούγκλα. «Το παιχνίδι εξελίσσεται, από επιτραπέζιο γίνεται videogame», εξηγεί ο Tolmach. «Και τα videogames ταιριάζουν απόλυτα με τον κόσμο του Jumanji, αφού υπάρχει η δυνατότητα να αφήσεις πίσω τον πραγματικό κόσμο και να γίνεις κάποιος άλλος, ένας τυχοδιώκτης, ένας γιατρός, ένας ήρωας. Φαινομενικά πρόκειται για εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες. Η επιλογή, όμως, δεν είναι τυχαία, αφού ο χαρακτήρας που επιλέγει κάποιος ενδέχεται να έχει πολλές ομοιότητες με τον ίδιο. Ίσως κάποιος πρέπει να ταξιδέψει στο Jumanji, για να αντιληφθεί ποιος πραγματικά είναι».  

«Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι ουσιαστικά έφηβοι τους οποίους υποδύονται ενήλικες ηθοποιοί» σχολιάζει ο σκηνοθέτης Jake Kasdan. Ο Tolmach είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Kasdan και τον εμπιστεύτηκε για τη σκηνοθεσία της ταινίας. Πρόκειται για ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης που λαμβάνει χώρα, όμως, σε ένα φανταστικό περιβάλλον. Έτσι, ενώ από τη μία ψάχνουν τη θέση τους στον πραγματικό κόσμο, σύντομα θα βρεθούν σε άλλα σώματα, σε ανθρώπους που επιφανειακά δεν έχουν καμία σχέση με τους ίδιους. «Θεώρησα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν μια εξαιρετικά αστεία υπόθεση, τι θα μπορούσες δηλ. να ανακαλύψεις για τον εαυτό σου αν περνούσες την ημέρα σου στο σώμα κάποιου άλλου;». 

Η ταινία παραμένει μια κωμωδία με πολλά στοιχεία περιπέτειας. «Τις λατρεύω αυτές τις ταινίες. Πάντα ήθελα να κάνω μια τέτοιου είδους» εξομολογείται ο Kasdan. «Η ταινία γυρίστηκε στη Χαβάη σε ρεαλιστικά τοπία με πολλές σκηνές δράσεις, αλλά και μπόλικα visual effects». 

«Το Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα έχει πολλά στοιχεία περιπέτειας» σχολιάζει ο Tolmach. «Ο κίνδυνος, όμως, παραμένει μεγάλος. Είναι πολύ πιθανό κάποιος να πεθάνει στο Jumanji.  Γνωρίζαμε εξαρχής ότι θα υπάρχουν πολλά κωμικά στοιχεία στην ταινία, αλλά θέλαμε να υπάρχει και έντονη η περιπέτεια με αρκετές δόσεις αγωνίας».

Οι χαρακτήρες

Τέσσερις έφηβοι: Spencer, Bethany, Fridge και Martha. Τρομερά διαφορετικοί μεταξύ τους, εισέρχονται τυχαία και αναπάντεχα στον κόσμο του Jumanji.  Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι πρέπει να συνεργαστούν αν θέλουν να επιβιώσουν. Οι νέοι τους χαρακτήρες διαθέτουν μοναδικές δυνάμεις και δεξιότητες. Ο καθένας τους, όμως, έχει από την άλλη τρωτά σημεία και επικίνδυνες αδυναμίες.  

Διάσημος αρχαιολόγος και εξερευνητής, ο Dr. Smolder Bravestone είναι ο απόλυτος ήρωας: ατρόμητος, πιο γρήγορος και από σφαίρα, έχει την ικανότητα να σκαρφαλώνει παντού και είναι μεγάλος μάστορας με τα όπλα. Η αδυναμία του; Καμία. Και ποιος θα ήταν ο πλέον κατάλληλος για τον ρόλο; Ποιος άλλος από τον Dwayne Johnson! 

Μέσα στον Dr. Bravestone βρίσκεται ο Spencer, ένας φανατικός gamer με ευαίσθητη ψυχοσύνθεση τον οποίο υποδύεται ο Alex Wolff.  Στην κανονική του ζωή, ο Spencer είναι ιδιαίτερα νευρικός και φοβικός. Απέχει δηλαδή πάρα πολύ από αυτό που είναι ο Dr. Bravestone. Μήπως, όμως, τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται εκ πρώτης όψης;

Ο Johnson βρήκε πολύ διασκεδαστικό να παίξει έναν χαρακτήρα πολύ κόντρα στην περσόνα του ως Rock ή οποιονδήποτε από τους πολλούς action ρόλους που έχει ενσαρκώσει. «Ο Spencer είναι ο πιο θαυμάσιος, ανασφαλής, αξιαγάπητος, αλλεργικός σε όλους και όλα, διασκεδαστικός χαρακτήρα που έχω παίξει ποτέ» λέει ο Johnson. «Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να υποδυθώ ένα έφηβο αγόρι. Δεν πρόκειται για έναν σωματώδη τύπο. Ο Spencer σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε μένα. Ήταν πρόκληση για μένα να γίνω ένα με αυτό το φοβισμένο 16χρονο αγόρι». Ο ηθοποιός σημειώνει ότι παρόλο που σήμερα είναι ένας ενήλικας γεμάτος αυτοπεποίθηση τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε έτσι. «Από μικρός ήμουν μεγαλόσωμος και κάπως θηριώδης. Ακόμη και όταν ήμουν 16 έμοιαζα 46. Είχα ύψος περίπου δύο μέτρα, ζύγιζα 100 κιλά και είχα ένα παχύ μουστάκι. Αλλά παρόλο που είχα αυτή την τρομακτική εμφάνιση, μέσα μου ήμουν ακόμη ένα έφηβο αγόρι που προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο. Κατά αυτόν τον τρόπο προσπάθησα να λειτουργήσω και στην ταινία. Να πείσω το κοινό ότι παρακολουθεί τον Spencer και όχι τον Rock» σχολιάζει ο ηθοποιός. 

Η Bethany (Madison Iseman), το celebrity κορίτσι του σχολείου, παρασύρεται κι αυτή στο παιχνίδι. Επιλέγει τον χαρακτήρα με όνομα Dr. Shelly Oberon, που θα βοηθήσει την ομάδα στην πλοήγησή τους στο Jumanji ως ειδικός στη χαρτογραφία, την αρχαιολογία και την παλαιοντολογία. Ένα μόνο πράγμα αγνοεί η Bethany: Το Shelly δεν είναι γυναικείο όνομα. Η Bethany αντιλαμβάνεται αναπάντεχα ότι έχει επιλέξει, σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο παιχνίδι "έναν υπέρβαρο μεσήλικα άνδρα" που είναι ο Jack Black. Και φυσικά, η Bethany δεν εκπλήσσεται όταν διαπιστώνει ότι η αδυναμία του Shelly είναι η αντοχή!

Για τον Black, ο ρόλος του είχε διττή σημασία. Πρώτον, ήταν η απόλαυση να ταυτιστεί με την έφηβη κοπέλα που κρύβει μέσα του. Και όλα αυτό έπρεπε να γίνει σωστά: «Σίγουρα μπορώ να γίνω ένα χαριτωμένο κορίτσι, το κατέχω αυτό» σχολιάζει χαριτολογώντας  ο κωμικός. «Αλλά ο ορισμός της έφηβης κοπέλας για μένα έχει μείνει γύρω στη δεκαετία του 1980, οπότε πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, καθίσαμε με την Madison Iseman και συζητήσαμε πολλά πράγματα. Έπρεπε να κάνω την έρευνά μου. Τι μουσικές ακούτε τώρα;  Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές βλέπετε; Η Madison με βοήθησε πάρα πολύ». Δεύτερον, θα είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη Jake Kasdan. Σκηνοθέτης και ηθοποιός συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2001 στην κωμωδία Orange County. «Ο Jake Kasdan είναι ένας από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Το Orange County ήταν από τις πιο αστείες ταινίες που έχω κάνει. Είναι πολύ έξυπνος, ταλαντούχος και έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Έτσι, ήμουν τρομερά ενθουσιασμένος που θα συνεργαζόμασταν ξανά μαζί».

«Λατρεύω τον Jack. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς.  Έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στο ταλέντο του» σχολιάζει ο Kasdan. «Έτσι, όταν του ζήτησα να παίξει αυτή την έφηβη κοπέλα, δεν ήμουν απολύτως σίγουρος πως θα φαινόταν κάτι τέτοιο, αλλά ήξερα ότι το αποτέλεσμα θα ήταν καταπληκτικό. Είναι η απόλυτη Bethany, από την αρχή έως το τέλος της ταινίας». 

Ο Fridge (Ser’darius Blain) είναι ένας μεγαλόσωμος έφηβος και είναι πρώτη μούρη στο σχολείο. Όταν μπαίνει στο Jumanji, γίνεται ο Franklin “Moose” Finbar, ειδικός στη ζωολογία, γνώστης όπλων, αλλά σωματικά στο μπόι του… Kevin Hart, του βραχύσωμου ηθοποιού. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τον Fridge, οι αδυναμίες του είναι ακόμη πιο ταπεινωτικές, αφού αυτές συνίστανται στη δύναμη, την ταχύτητα και τα… κέικ. 

«Όταν ο Fridge διαλέγει τον χαρακτήρα του, επιλέγει φυσικά τον Moose (που σημαίνει Τάρανδος) Finbar. Το Moose σου φέρνει στο μυαλό δύναμη, ταχύτητα και κάτι μεγαλόσωμο» σχολιάζει ο Hart. «Και απλά δεν είναι έτσι. Τελικά καταλήγει να γίνει εγώ, ένας πιο μικρόσωμος άνθρωπος. Όλα αυτά που ήταν, αυτή την στιγμή απλά δεν είναι. Στην κανονική του ζωή ήταν ογκώδης, αλλά στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι κοντός και όχι και τόσο σκληρός. Και φυσικά δεν του κάθεται καθόλου καλά που ο Spencer είναι τεράστιος και πρέπει να κάνει πίσω για να ηγηθεί εκείνος» καταλήγει ο ηθοποιός. 

«Ο Kevin έχει τρομερή ενέργεια και είναι όλη την ώρα στην τσίτα», σχολιάζει ο Jack Black. «Ήταν υπέροχο που συνυπήρξαμε μαζί στο σετ και για να είμαι ειλικρινής, προσπάθησα να γίνω ακόμη πιο αστείος, αφού ο Kevin πάντα ανεβάζει τον πήχη ψηλά».  

«Πιστεύω ότι ο Kevin είναι ένας από τους πιο αστείους και χαρισματικούς ανθρώπους που κατοικούν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Γη. Είμαι απίστευτα τυχερός που ήταν στο καστ» σχολιάζει ο Kasdan. «Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε, ήταν ξεκάθαρες οι super κωμικές δυνάμεις που διαθέτουν. Μπορεί να βγάλει γέλιο μιλώντας ή απλά με ένα του βλέμμα». 

Η Morgan Turner υποδύεται την Martha, μια κοπέλα που λέει πάντα αυτό που σκέφτεται με αιχμηρό λόγο, αλλά έχει μερικά θέματα κοινωνικοποίησης. Θεωρεί ότι τα σχολικά χρόνια είναι πολύ βαρετά και πιστεύει πως τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα στο κολέγιο. Στο παιχνίδι θα γίνει η Ruby Roundhouse, μια σκληροτράχηλη πολεμίστρια, με τρομερή εμπειρία στις πολεμικές τέχνες. Στην κανονική της ζωή έμενε στο παρασκήνιο, αλλά τώρα πρέπει να βγει μπροστά και να παλέψει για την επιβίωση τη δική της αλλά και της παρέας της.   

Η σκωτσέζα ηθοποιός  Karen Gillan, γνωστή από τη σειρά του BBC “Doctor Who” και τον ρόλο της σαν Nebula στους Φύλακες του Γαλαξία ενσαρκώνει τον χαρακτήρα που επέλεξε η Martha στο Jumanji. H Gillan σχολιάζει για την Martha: «Είναι μια εσωστρεφής, κοινωνικά αδέξια έφηβη κοπέλα που αναγκάζεται να μπει στο σώμα και τελικά τη νοοτροπία κάποιου εντελώς διαφορετικού ατόμου». 

Και εγώ η ίδια νιώθω μερικές φορές αμήχανα, όταν έχω να παίξω αυτούς τους χαρακτήρες, αλλά πρέπει να ξεπεράσω τη δική μου περίεργη αμηχανία. Με την Martha / Ruby, αγκάλιασα την αμήχανη αυτή πλευρά μου και αποφάσισα πραγματικά να το διασκεδάσω».

«Είμαι fan της Karen εδώ και πολλά χρόνια» σχολιάζει ο Kasdan. «Ο τρόπος που υποδύεται την Martha είναι καταπληκτικός: ένα πανέξυπνο κορίτσι και αρκετά εσωστρεφές, που αρχίζει και ανακαλύπτει σιγά σιγά τις δυνάμεις που κρύβει μέσα του. Αυτό είναι και το αγαπημένο μου σημείο της ταινίας». 

Ο Alex (Nick Jonas), είναι ένας ακόμη παίκτης που θα συναντήσουν μέσα στο παιχνίδι.  Ένας παίκτης που θα τους βοηθήσει δείχνοντας τα κατατόπια και ειδοποιώντας τους για επερχόμενους κινδύνους. «Το avatar του Alex είναι ο πιλότος Jefferson ‘Seaplane’ McDonough» σχολιάζει ο Jonas. «Είναι μέσα στο παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό και έχει περάσει αρκετά δύσκολα. Καθώς η ταινία εξελίσσεται θα διαπιστώσουμε ότι έχει και αυτός τη δική του ιστορία». 

Ένας από τους τρόπους που ο σκηνοθέτης κατάφερε να κρατήσει τους ηθοποιούς σε ισορροπία και το χιούμορ να υπάρχει σε κάθε σκηνή, ήταν να τους αφήσει χώρο να βρουν αυτές τις προσωπικές τους κωμικές στιγμές. Ο Black θυμάται: «H Karen και εγώ είχαμε μια εκπληκτική σκηνή, όταν της μαθαίνω πως να φλερτάρει άντρες. Θα μπορούσα απλά να περιγράψω τη σκηνή σαν έναν ζωντανό οργανισμό. Ήταν εκπληκτικό, απλά συνέβαινε». 

Καλωσήρθατε στη ζούγκλα 

Για να αποτυπωθεί το εξωτικό στοιχείο του Jumanji στη μεγάλη οθόνη, οι ηθοποιοί και ολόκληρη η παραγωγή έπρεπε να μεταφερθεί στη Χαβάη! (Πρόκειται πραγματικά για μια σκληρή δουλειά, αλλά κάποιος έπρεπε να την κάνει).  

Οι Kasdan και Tolmach ήθελαν να αποτυπώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ζούγκλα του Jumanji. Πέρα από το γεγονός ότι θα έδειχνε και το εύρος παραγωγής της ταινίας, μια τέτοια τοποθεσία θα βοηθούσε πολύ και στις σκηνές που είχαν κασκαντέρ και ακόμη περισσότερο στην απόδοση των ηθοποιών. 

«Θέλαμε το κοινό να πιστέψει πραγματικά ότι οι ήρωές μας πέσανε μέσα σε μια ζούγκλα. Έτσι, απλά πήγαμε για το γύρισμα στη ζούγκλα» σχολιάζει ο παραγωγός Matt Tolmach. «Ευτυχώς, η Χαβάη μάς παρείχε μια τρομερή ποικιλία τοποθεσιών και μας έδωσε όλα όσα χρειαζόμασταν. Τα σκηνικά αυτά κλιμακώνουν την ένταση, καθώς έρχονται σε απόλυτη αντίθεση με την πραγματική καθημερινή ζωή». 

Τα γυρίσματα των σκηνών της καθημερινής ζωής των εφήβων, αλλά και κάποιων σκηνών στο Jumanji που δεν απαιτούν ζούγκλα έγιναν στην Atlanta. 

FUN FACTS

- O Jake Kasdan, σκηνοθέτης της ταινίας, ξεκίνησε την καριέρα του σαν σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Zero Effect.
- O Dwayne Johnson στο κολέγιο έπαιζε αμερικάνικο ποδόσφαιρο και μάλιστα η ομάδα του κέρδισε και ένα πρωτάθλημα. Μετέπειτα ασχολήθηκε επαγγελματικά με την πάλη (WWF) ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του και του παππού του.
- Ο Owen Paterson, υπεύθυνος σκηνικών έχει εργαστεί επίσης στο Captain America: Civil War και στο The Matrix franchise.
- Το Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζονται οι Dwayne Johnson και Kevin Hart. Η πρώτη φορά ήταν στο Central Intelligence (2016).
- Ένα εντυπωσιακό σετ που βλέπουμε στην ταινία είναι το δεντρόσπιτο του Alex. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κανονικό δεντρόσπιτο με κάποιες προσθήκες και αλλαγές.  
- To look της Ruby Roundhouse θυμίζει κατά πολύ το στερεότυπο της γυναίκας πολεμίστριας των video games από τα 90s.  
- Υπεύθυνος για τα ειδικά εφέ της ταινίας είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ Jerome Chen (Suicide Squad και The Amazing Spider-Man). 
- To πρώτο Jumanji βγήκε στις αίθουσες το 1995 με πρωταγωνιστές τους Robin Williams  και Kirsten Dunst.



Credits:
Director: Jake Kasdan
Σενάριο: (βασισμένο στο βιβλίο του Chris Van Allsburg) Chris McKenna, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg, Erik Sommers, 
Παίζουν: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Missy Pyle
Παραγωγοί: Jake Kasdan, Ted Field, Dany Garcia, Matt Tolmach, Matt Tolmach
Διεύθυνση φωτογραφίας: Gyula Pados, HSC 
Μουσική: Henry Jackman
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης