Σινεμά: Οι ταινίες και το πρόσωπο της εβδομάδας - Ολες οι αίθουσες

Σινεμά: Οι ταινίες και το πρόσωπο της εβδομάδας - Ολες οι αίθουσες

Ο Κένεθ Μπράνα λύνει το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές»

Σινεμά: Οι ταινίες και το πρόσωπο της εβδομάδας - Ολες οι αίθουσες
Πρόσωπο της εβδομάδας: Ο Κένεθ Μπράνα λύνει το “Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές”

Έχει μεταφέρει στο σινεμά και το θέατρο Σέξπιρ με το κιλό. Έχει παλέψει με τον Φράνκενσταϊν της Μέρι Σέλι. Έχει αναβιώσει το παραμύθι της Σταχτοπούτας και τον θρύλο του Θορ. Και τώρα τα βάζει με ένα ακόμα ιερό τέρας, εκείνο του «Εγκλήματος στο Οριάν Εξπρές» της Άγκαθα Κρίστι. Μετά την υπέροχη ταινία που είχε κάνει ο Σίντνεϊ Λιούμετ το 1974 με τον Άλμπερτ Φίνεϊ και ένα τρελό καστ που συμπεριλάμβανε τη Λόρεν Μπακόλ, την Ίνγκριντ Μπέργκμαν, τη Βανέσα Ρεντργκρέιβ, τον Άντονι Πέρκινς και τον Σον Κόνερι ο πήχης ήταν τρομερά ψηλά. Αλλά ο Κένεθ Μπράνα δε φοβάται τίποτα - και δεν ελπίζει τίποτα άλλο από το να νιώσετε στο πετσί σας την εμπειρία του Οριάν Εξπρές. Η αντιπρότασή του είναι εξίσου εντυπωσιακή: πρωταγωνιστές του είναι, εκτός από τον ίδιο που κρατά για τον εαυτό του το ρόλο του Ηρακλή Πουαρό, οι Τζούντι Ντεντς, Μισέλ Φάιφερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Ολίβια Κόλμαν, Πενέλοπε Κρους, Τζόνι Ντεπ, Ντέρεκ Τζακόμπι και Σεργκέι Πολούνιν. Προωθώντας την ταινία, ο Μπράνα έχει μιλήσει για την Κρίστι, τον αγαπημένο χαρακτήρα του Πουαρό και το περιβόητο μουστάκι του.

Για την Άγκαθα Κρίστι

Κλείσιμο

Ο κόσμος πιστεύει ότι η Κρίστι είναι ενός είδους Μις Μαρπλ – μια ασέξουαλ, απόμακρη, βιβλιοφάγος, χνουδωτή, πολύ Αγγλίδα κυρία. Aλλά δε γνωρίζουν ότι ήταν μια τολμηρή, πρωτοπόρος, παθιασμένη γυναίκα.

Για το μουστάκι του Πουαρό

Το δουλεύαμε περίπου εννιά μήνες. Ξεκινήσαμε με κάτι πιο λεπτό από του Τσάρλι Τσάπλιν, μετά κάτι πήγαινε προς τα πάνω, κάτι προς τα κάτω. Κοιτάξαμε γνωστά μουστάκια σε ταινίες και ζωγραφιές. Η πολυτέλεια που έχουν οι ηθοποιοί είναι ότι μπορούν να ανατρέξουν στα βιβλία και να κάνουν εξονυχιστική έρευνα για τις λεπτομέρειες. Αγαπώ τη φράση της Κρίστι «τα πιο μεγαλοπρεπή μουστάκια της Αγγλίας».

Για το μουστάκι του Πουαρό (ξανά)


Το μουστάκι είναι ταυτόχρονα προστασία και πρόκληση. Μπορεί να κρυφτεί πίσω του, αλλά επίσης όταν οι άλλοι τον κοροϊδεύουν ή τον απορρίπτουν, τον υποτιμούν και κατά συνέπεια η δουλειά του ως ντετέκτιβ γίνεται πολύ πιο απλή.

Για το πραγματικό τρένο που κατασκεύασαν


Ήταν ένα τρένο εν κινήσει, έφευγε από το σταθμό μας. Ο σταθμός της Κωνσταντινούπολης ήταν στο στούντιο Λόνγκκρος. Οι ηθοποιοί ταξίδευαν στα καταπράσινα σοκάκια του Σάρεϊ προσποιούμενοι πως πρόκειται για την πρώην Γιουγκοσλαβία. Πολλοί από μας έπαθαν όντως ναυτία εντωμεταξύ όταν το τρένο ήταν εν κινήσει στο Σάρεϊ.

Για την πολυδιάστατη ιστορία


Είμαι εθισμένος στο έργο μεγάλων αφηγητών, οπότε όταν επιστρέφεις σε μια ιστορία σαν αυτή της Άγκαθα Κρίστι έχεις ένα φοβερό έργο ψυχαγωγίας, αλλά που έχει βάθος και θέματα όπως η απώλεια, η θλίψη και η εκδίκηση.

Για το στόχο του


Ήθελα να μπορείτε να νιώσετε το χιόνι και να μυρίσετε τον ατμό του τρένου – ήθελα [η ταινία] να έχει όλα τα πλεονεκτήματα του κλασικού υλικού αλλά κανένα από τα μειονεκτήματα της υπερβολικής οικειότητας.

Για τις διαφορές με το βιβλίο


Είχαμε την ευκαιρία να γίνουμε λίγο δημιουργικοί με την ιστορία, στο πνεύμα – ευχόμαστε – της Κρίστι. Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις, κάποιοι διαφορετικοί χαρακτήρες. Υπάρχει το ερώτημα για το αν η εκδίκηση, ή μάλλον ο οφθαλμός αντί οφθαλμού, είναι τελικά ένας καλός ή ικανοποιητικός τρόπος για να εκδικείσαι ακόμα και τα πιο ειδεχθή εκγλήματα. 

Για το καστ του


Κομμάτι του μεγάλου, επικού τοπίου της ταινίας είναι όλα τα πρόσωπα των ηθοποιών.
Είχε πολλές πρακτικές λεπτομέρειες που έπρεπε να διευθετήσουμε, αλλά είναι μια υπέροχη ομάδα και είχαν καλή χημεία. Καταλυτική ήταν η παρουσία της Τζούντι Ντεντς, είναι το καλό μας γούρι. Ξέρει τον Ντέρεκ (Τζακόμπι) άπειρα χρόνια. Ο Τζόνι (Ντεπ) είχε δουλέψει μαζί της και τη λατρεύει. Είναι αληθινός άνθρωπος και ανταποκρίνεται σε αληθινούς ανθρώπους, δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε εκείνη και οποιονδήποτε άλλο, ό,τι δουλειά κι αν κάνει ή από που κι αν προέρχεται. Είναι φανταστική.

Για τον Σέξπιρ


Νομίζω ότι είναι άτρωτος οπότε δε νομίζει ότι μπορεί κανείς να τον παρεξηγήσει. ナίναι καλό που δεν τον έχουν ανεβάσει σε κάποιο βάθρο ως ένα γούρι που δεν το αγγίζει κανείς. ミιστεύω ότι η δουλειά του είναι υπέροχη και μεγαλειώδης, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι είναι ανθεκτική και αξίζει κάθε είδους εξέτασης, συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος να την κάνουμε.

Για το σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινστιν


Αυτό το σκάνδαλο επηρεάζει τους πάντες γιατί αναδεικνύει ζητήματα φρικτής, αξιοκατάκριτης συμπεριφοράς σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο. Ανοίγει μια σημαντική συζήτηση όπου θαρραλέες και αξιοπρεπείς φωνές μιλούν ανοιχτά και είναι σημαντικό να τις ακούσουμε, να μάθουμε και να αλλάξουμε.

Οι ταινίες της εβδομάδας

Τρένα, γάτες και κομμουνισμός

Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης / Kedi 
Της Τσέιντα Τορούν. Ντοκιμαντέρ, 2016, Τουρκία/ΗΠΑ, 79’. 



Αν θέλετε να σας φτιάξει η διάθεση, δείτε τις «Γάτες της Κωνσταντινούπολης». Με αφορμή την ιδιαίτερη σχέση που έχουν οι κάτοικοι της Πόλης με τις άπειρες αδέσποτες γάτες που κυκλοφορούν στα στενά της, η Τσέιντα Τορούν δημιουργεί ένα γλυκόπικρο πορτρέτο τόσο των ιδιαίτερων μικρών αιλουροειδών, όσο και των ανθρώπων που τα φροντίζουν, αλλά και ταυτόχρονα, στο φόντο, μιας πόλης που βρίσκεται στα πρόθυρα μεγάλων και σημαντικών αλλλαγών.





Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς / The Young Karl Marx 
Του Ραούλ Πεκ. Δραματική, 2017, Γερμανία/Γαλλία/Βέλγιο, 118’. Με τους: Άουγκουστ Ντίελ, Στέφαν Κονάρσκε


Η βιογραφική ταινία για τα πρώτα βήματα του Καρλ Μαρξ, τη γνωριμία του με τον Φρίντριχ Ένγκελς και την ανάπτυξη του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι μια απρόσμενα ζωντανή υπόθεση. Παρότι πρόκειται για μια αναπόφευκτα εγκεφαλική ιστορία που προϊδεάζει για, και παραδίδει, μπόλικο μπλα μπλα, δε γίνεται ποτέ μια στεγνή απόδοση γεγονότων και ιδεολογικού πινγκ πονγκ, αλλά καταφέρνει να αποδώσει και το πάθος των χαρακτήρων και τον αναβρασμό (ψυχικό και κοινωνικό) της εποχής. 




Μια χαρούμενη οικογένεια / Happy Family 
Του Χόλγκερ Τάπε. Κινούμενα σχέδια, 2017, Ην.Βασίλειο, 96’. Με τις φωνές των: Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, Κατερίνα Γκίργκις

Μια οικογένεια που αντιμετωπίζει διαφορετικά προβλήματα βγαίνει ένα βράδυ έξω σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Αλλά όλα τα σχέδιά τους ανατρέπονται όταν μια κακιά μάγισσα τους μεταμορφώνει σε τέρατα. Βασισμένη στο ομώνυμο best seller του
βραβευμένου με Διεθνές Βραβείο Έμμυ Γερμανού σεναριογράφου και συγγραφέα Ντέιβιντ
Σάφιερ. 





Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές / Murder on the Orient Express 
Του Κένεθ Μπράνα. Δραματική, 2017, Μάλτα/ΗΠΑ, 114’. Με τους: Κένεθ Μπράνα, Τζούντι Ντεντς, Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Πενέλοπε Κρους


Διασκευή του βιβλίου της Άγκαθα Κρίστι από τον μάστορα των διασκευών Κένεθ Μπράνα – πάνω στο τρένο του Οριάν Εξπρές λαμβάνει χώρα ένας μυστήριος φόνος, αλλά ευτυχώς ανάμεσα στους επιβάτες είναι ο φοβερός και τρομερός Βέλγος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό.






Saw Legacy / Jigsaw 

Των Μάικλ & Πίτερ Σπίριγκ. Θρίλερ, 2017, ΗΠΑ, 92’. Με τους: Τόμπιν Μπελ, Ματ Πάσμορ
Για κάποιο λόγο έπρεπε να γίνει 8η ταινία στο franchise του «Saw». Ποιος είναι αυτός δεν γνωρίζουμε.





Hot List

1. Εκεί που το σινεμά συναντά την άθληση και την επαφή με τη φύση: το Adventure Film Festival επιστρέφει για τέταρτη χρονιά (18-19/11, Θέατρο Κολεγίου Αθηνών, www.adventurefilmfestival.gr). Μπείτε στην αίθουσα για να... βγείτε μετά απ’ αυτήν.

2. Ο Τζέιμς βαν ντερ Μπικ έχει μεγαλώσει από τότε που έπαιζε στο «Dawson’s Creek» - πρωταγωνιστεί τώρα στη νέα σειρά του Ράιαν Μέρφι («American Horror Story») «Pose!» που εκτυλίσσεται στο Μανχάταν των 80s.

3. Τρεις συνολικά υποψηφιότητες συγκέντρωσε ο “Θάνατος του ιερού ελαφιού” για τα 30ά Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου: σκηνοθεσίας (για Λάνθιμο), σεναρίου (για Λάνθιμο-Φιλίππου) και ερμηνείας (για Κόλιν Φάρελ).

4. Το Exile Room εγκαινιάζει τη νέα του σεζόν εκρηκτικά με το «Brimstone and Glory» του Βίκτορ Γιακοβλέσκι (9/11, 21.00) για το μοναδικό θέαμα που είναι το Εθνικό Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων στο Τουλτεπέκ του Μεξικού. Στα ισπανικά με αγγλικούς υπότιτλους.

5.Η ταινία «Borg McEnroe» για το θρυλικό αγώνα τένις ανάμεσα στους δυο αθλητές κέρδισε το Βραβείο Κοινού BNL στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης. Πρωταγωνιστούν οι Σάια ΛαΜπεφ και Σβέριρ Γκούντνασον.

Quote της εβδομάδας: Ben Affleck

«Απλά δεν ήθελα να εξαργυρώσω άλλες επιταγές από αυτόν τον τύπο, καταλαβαίνεις». Ο Μπεν Άφλεκ ανακοίνωσε ότι θα δίνει σε φιλανθρωπίες όσα χρήματα του έρχονται εφεξής από ταινίες του Χάρβεϊ Γουάινστιν και της Miramax.

Αθήνα:


Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης

Δαναός αίθ. 2, Ατλαντίς αίθ. 1,2, Διάνα, Άτταλος Digital Cinema, Πτι Παλαί, Ίλιον Digital Cinema
Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς

Ιντεάλ, Νιρβάνα Cinemax Cyta, Ατλαντίς αίθ. 1, Αθήναιον Cinepolis αίθ. 2, Σινέ Παράδεισος αίθ. 1, Κηφισιά Cinemax Cyta αίθ. 2, Άτταλος Digital Cinema

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές

Έμπασσυ Nova Odeon, Κινηματοθέατρα Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου αίθ. 1, Γαλαξίας 3D Digital αίθ. 1, Βάρκιζα αίθ. 1, Village Cinemas Athens Metro Mall Άγιος Δημήτριος αίθ. 4,5, Νανά Cinemax Cyta αίθ. 1,3, Novacinema Γλυφάδα Odeon αίθ. 1, Odeon Escape αίθ. 1,3,7, Odeon Starcity αίθ. 3,6,7, Village 15 Cinemas @ The Mall αίθ. 2,7,9,14, Novacinema Odeon Μαρούσι αίθ. 1,3, Τρία Αστέρια 3D Digital αίθ. 1, Αλίκη Δημ/κός Κιν/φος, Cinerama Digital Cinema, Village 9 Cinemas @ Faliro αίθ.  4,7,8, Σπόρτιγκ Δημ/κός Κιν/φος αίθ. 1, Village 5 Cinemas Παγκράτι αίθ. 3,5, Αλεξάνδρα Europa Cinemas, Ζέα Digital Cinema, Σινέ Πέραν, West City αίθ. 1,3, Village Shopping and More αίθ. 1,8,13,14, Αβάνα, Σινέ Χολαργός

Μια χαρούμενη οικογένεια

Κινηματοθέατρα Λάμπρος Κωνσταντάρας-Ρένα Βλαχοπούλου αίθ. 1, Αθήναιον αίθ. 1, Βάρκιζα αίθ. 2, Σοφία, Village Cinemas Athens Metro Mall Άγιος Δημήτριος αίθ. 1,2, Νανά Cinemax Cyta αίθ. 4,5, Αθήναιον Cinepolis αίθ. 3, Μαρία Έλενα-Όναρ Όνειρο Δημ/κός Κιν/φος, Odeon Escape αίθ. 3,6, Odeon Starcity αίθ. 6,9, Village 15 Cinemas @ The Mall αίθ. 5,11,12, Κηφισιά Cinemax Cyta αίθ. 2, Κηφισιά Cinemax Class Cyta, Τρία Αστέρια 3D Digital αίθ. 2, Cinerama Digital Cinema, Village 9 Cinemas @ Faliro αίθ.  1,4,7, Σπόρτιγκ Δημ/κός Κιν/φος αίθ. 2, Village 5 Cinemas Παγκράτι αίθ. 2, Αελλώ Cinemax 5+1 Cyta αίθ. 3, Όσκαρ Digital, Σινεάκ Δημ/κός Κιν/φος, Σινέ Πέραν, West City αίθ. 3, Village Shopping and More αίθ. 1,11,20, Δημ/κός Κιν/φος Όνειρο, Αίγλη αίθ. 2 (Χαλάνδρι), Σινέ Χολαργός, Άνοιξη Δημ/κός Κιν/φος 2+1 αίθ. 2

Saw: Legacy

Village Cinemas Athens Metro Mall Άγιος Δημήτριος αίθ. 3, Νανά Cinemax Cyta αίθ. 5, Αθήναιον Cinepolis αίθ. 2,3, Odeon Escape αίθ. 4, Odeon Starcity αίθ. 5, Village 15 Cinemas @ The Mall αίθ. 3,10,11, Τρία Αστέρια 3D Digital αίθ. 2, Village 9 Cinemas @ Faliro αίθ.  1, Village 5 Cinemas Παγκράτι αίθ. 5, Αελλώ Cinemax 5+1 Cyta αίθ. 3, Village Shopping and More αίθ. 10,11,20

Θεσσαλονίκη:

Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς

Φαργκάνη Art
Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές
Βακούρα αίθ. 1, Village Centre αίθ. 6,8,10, Cineplexx One Salonica αίθ. 1,2, Odeon Πλατεία αίθ. 1,6,7, Odeon Μακεδονία αίθ. 1,10,11

Μια χαρούμενη οικογένεια

Κιν/κή Λέσχη Θεσσαλονίκης αίθ. 2, Village Centre αίθ. 3,6,9, Κολοσσαίον, Cineplexx One Salonica αίθ. 1,3, Odeon Πλατεία αίθ. 1,4, Odeon Μακεδονία αίθ. 7,10

Saw: Legacy

Village Centre αίθ. 7, Cineplexx One Salonica αίθ. 3, Odeon Πλατεία αίθ. 4, Odeon Μακεδονία αίθ. 6



ΑΘΗΝΑ (Κέντρο)
ΑΑΒΟΡΑ
Ιπποκράτους 180, Νεάπολη, Tηλ: 2106423271, 7.00€, Πέμπτη 2 άτομα με 8.00 ευρώ, ΑΜΕΑ: 6.00 €, Παιδικό -Φοιτητικό - Ανω των 65 : 6.00 ευρώ, Ανεργοι: 6.00 €, Δευτέρα & Τρίτη γενική είσοδος 6.00 ευρώ, Tru-Surround, Dolby Surround
Χωρίς αγάπη, Πεμ-Τετ 22:30, Κάιρο εμπιστευτικό, Πεμ-Τετ 18:30, 20:30 
ΑΣΤΟΡ
Σταδίου 28, Αθήνα,είσοδος από στοά Κοραή, ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο, Tηλ: 2103211950, www.astorcinema.gr, 8.00€, Κάθε Τετάρτη εισιτήριο : 5.00 ευρώ, Ανω των 65 ετών: 7.00 €, Παιδικό & Φοιτητικό : 6.00, EX, Dolby Digital, Surround
Το αρνάκι, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 13:00, Τσεκούρι από κόκκαλο, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 14:40, Mimosas, Πεμ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, 20:00, Παρ-Σαβ 18:00, 20:00, 00:15, Σημαδεμένες καρδιές, Πεμ-Τετ 21:45 
ΑΣΤΥ
Κοραή 4, Αθήνα, Tηλ: 2103221925, www.amafilms.gr, https://www.facebook.com/astycinema, 7.00€, Κάθε Τετάρτη εισιτήριο : 5.00 ευρώ, Φοιτητικό και άνω των 65 ετών τιμή εισ. 6.00 €, Dolby Digital
Η άλλη όψη της ελπίδας, Πεμ-Τετ 18:05, 20:10, 22:15 
ΕΛΛΗ
Ακαδημίας 64, Αθήνα, Tηλ: 2103632789, 7.00€, Κάθε Τετάρτη εισιτήριο : 5.00 ευρώ, Surround, Dolby Digital
Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 17:15, 19:45, 22:15 
ΕΜΠΑΣΣΥ NOVA ODEON
Πατριάρχου Ιωακείμ 5 και Ηροδότου, Κολωνάκι, Αθήνα, Tηλ: 2107215944, www.i-ticket.gr, 9.00€, Τηλ. κεντρο:14560(από σταθερό 0,49€ ανά λεπτό και 0,98€ από κινητό ανά λεπτό), Ξεχωριστές τιμές στα μέλη του club Cineφιλοι, Dolby Digital
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 17:30, 20:00, 22:30 
ΙΝΤΕΑΛ
Πανεπιστημίου 46, Αθήνα, Tηλ: 2103826720, 7.50€, Τρίτη - Τετάρτη γενική είσοδος 6.00 ευρώ, Πέμπτη 2 άτομα με 8.00 ευρώ, Παιδικό -Φοιτητικό - Ανω των 65 : 6.00 ευρώ, 3D προβολές: 7.50 €, Κάθε Δευτέρα γενική είσοδος 5.00, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:45, Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς, Πεμ-Τετ 20:00, 22:15 
ODEON ΟΠΕΡΑ
Ακαδημίας 57, Αθήνα, Tηλ: 2103622683, www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, 9.00€, Κρατήσεις online στο : www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, Τηλ. κεντρο:14560(από σταθερό 0,49€ ανά λεπτό και 0,98€ από κινητό ανά λεπτό), Ξεχωριστές τιμές στα μέλη του club Cineφιλοι, Προβολές 3D : 12.00 ευρώ
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Suburbicon, Πεμ-Τετ 18:00, 20:15, 22:30 
Αίθουσα 2
Surround
Success Story, Πεμ-Τετ 18:10, 20:30, 22:50 
Αιγάλεω - Αγία Βαρβάρα
ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
Κουντουριώτη 40 & Μυριοφύτου 55, Αιγάλεω, Tηλ: 2105911390-370, 6932982051, info@lamproskonstantaras.gr, www.lamproskonstantaras.gr, www.renavlahopoulou.gr, 7.00€, Παιδικό-Φοιτητικό-Ανω των 65-ΑΜΕΑ:5.00 ευρώ, Δευτέρα-Τριτη γενική είσοδος 5.00, Καθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με 1 εισιτήριο 7.00 ευρώ
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:00, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 16:00, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 20:15, 22:30 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Loving Vincent, Πεμ-Τετ 18:15, Success Story, Πεμ-Τετ 22:30, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:10, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Κυρ 16:30 
Αμπελόκηποι
ΑΘΗΝΑΙΟΝ
Βασιλισσης Σοφίας 124, Αμπελόκηποι, Tηλ: 2107782122-2112112222, www.athinaioncinemas.com, 8.00€, Κάθε Τετάρτη γενική είσοδος: 4.50 €, Κάθε Τετάρτη 3D προβολές :5.50€, 3D προβολές : 10.00, Για άτομα άνω των 60 & παιδιά κάτω των 12 & φοιτητικό γενική είσοδος 6,50 €, Online αγορά εισιτηρίων στο :www.athinaioncinemas.com, Τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων στο: 211 211 2222 (χωρίς επιπλέον χρεώσεις)
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:30, 19:50, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 22:10, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:40 
Αίθουσα 2
Dolby Surround, Dolby Digital
Blade Runner 2049, Πεμ-Τετ 17:20, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 22:40, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:10, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:20 
ΓΑΛΑΞΙΑΣ 3D Digital
Μεσογείων 6, Αμπελόκηποι, Tηλ: 2107773319-2107700491, 8.00€, 3D προβολές : 10.50, Τετάρτη & Πέμπτη γενική είσοδος 5.00 €, Παιδικό- Φοιτητικό : 7.00 ευρώ
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:00, 20:15, 22:30 
Αίθουσα 2
Suburbicon, Πεμ-Τετ 20:00, 22:00, Success Story, Πεμ-Τετ 18:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00 
ΔΑΝΑΟΣ
Λεωφόρος Κηφισίας 109 & Πανόρμου, Αμπελόκηποι, Tηλ: 2106922655, www.danaoscinema.gr, 8.00€, Κάθε Τετάρτη εισιτήριο : 5.00 ευρώ, Ηλεκτρονικές κρατήσεις στο : www.danaoscinema.gr, 3D προβολές : 10.00, Για τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων με πιστωτική καλέστε :2106922609
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 17:30, 20:00, 22:30, Ο μεγάλος περίπατος της Άλκης, Σαβ-Κυρ 15:30 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης, Πεμ, Παρ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, 19:45, Σαβ 16:00, 18:00, 19:45, Loving Vincent, Πεμ-Τετ 21:45, Greek Animal Rescue, Κυρ 16:00 
ΝΙΡΒΑΝΑ Cinemax Cyta
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 192, Αμπελόκηποι, Tηλ: 2106469398-2106445221, cinemax1@otenet.gr, www.cinemax.gr, 8.00€, Ανω των 65 ετών: 6.50 €, Πάρκινγκ πίσω από τον κινηματογράφο, Πώληση εισιτηρίων online στο www.cinemax.gr, Παιδικό & Φοιτητικό : 6.00, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο
Χωρίς αγάπη, Πεμ-Τετ 17:30, Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς, Πεμ-Τετ 20:00, 22:30 
Βαρκιζα - Βουλιαγμένη
ΒΑΡΚΙΖΑ
Θάσου 22, Tηλ: 2108973926, 8.00€, Παιδικές ταινίες (εκτός 3D) : 5.00 €, 3D προβολές : 10.00
Αίθουσα 1 3D Digital
Dolby Digital
Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Κυρ 16:30, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:10, 20:20, 22:30 
Αίθουσα 2
Dolby Digital, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:10, 20:20, Success Story, Πεμ-Τετ 22:30, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Κυρ 16:30 
Βουλιαγμένης - Αργυρούπολη
ΣΟΦΙΑ
Ευσταθιάδου 2, Πλατεία Αγίας Τριάδος, Αργυρούπολη, Tηλ: 2109927447-2109917094, 7.00€, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 20:15, 22:30, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Κυρ 18:00 
Βουλιαγμένης - Δάφνη - Αγιος Δημήτριος
ΑΤΛΑΝΤΙΣ
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 245, Πλατεία Καλογήρων, Δάφνη, Tηλ: 2109711511, 7.50€, Κρατήσεις online στο : www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, Για ανεργους : 5.00, Παιδικό - Φοιτητικό 5.00 ευρώ, Τετάρτη & Πέμπτη γενική είσοδος 5.00 €, Ανω των 65 : 6.00 €, Τηλεφωνικές κρατήσεις - προπώληση : 2109750936
Αίθουσα 1, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΩΤΖΙΟΣ
Surround, Dolby Digital, EX
Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης, Πεμ-Τετ 17:40, Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς, Πεμ-Τετ 19:30, 21:50 
Αίθουσα 2
Surround, EX, Dolby Digital
Κάιρο εμπιστευτικό, Πεμ-Τετ 22:00, Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης, Πεμ-Τετ 20:20, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:00 
VILLAGE CINEMAS ATHENS METRO MALL ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, Tηλ: 210 6104100 - 14 848 ( Γραμμή παραπόνων 214 214 7062), www.villagecinemas.gr, 7.50€, Αγορά εισιτηρίων online στο:www.villagecinemas.gr, Πληροφορίες, αγορές & κρατήσεις εισιτηρίων στο 14 848 (χρέωση 0,49€/min από σταθερό και 0,98€/min από κινητό), Δευτέρα-Τρίτη: Φοιτητικό, Στρατιωτικό- 5.50€, 3D προβολές:12.00 €, Παιδικό-Φοιτητικό-Στρατιωτικό:11.00 €
Αίθουσα 1
EX, Dolby Digital, DTS, Surround
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 16:00, 18:45, 21:30, 00:15, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 12:00, 14:00 
Αίθουσα 2, Cosmote
DTS, Dolby Digital, EX, Surround
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:00, 22:50, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:30, 17:45, Σαβ-Κυρ 13:20, 15:30, 17:45 
Αίθουσα 3
Dolby Digital, Surround, EX, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:50, Σαβ-Κυρ 13:40, 15:50, 18:10, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 20:30, 22:30 
Αίθουσα 4
Dolby Digital, Surround, EX, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:30, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:15, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:00, Σαβ-Κυρ 13:00, 15:00, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 22:00 
Αίθουσα 5
Dolby Digital, DTS, Surround, EX
Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 16:30, Σαβ-Κυρ 14:30, 16:30, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:30, 21:00, 23:30, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 12:20 
ΝΑΝΑ Cinemax Cyta
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 179 Δάφνη,(στάση ΜΕΤΡΟ Αγ.Ιωάννης), Tηλ: 2109703158-2109706865, cinemax1@otenet.gr, www.cinemax.gr, 7.50€, Οικογενειακό πακέτο για παιδικές ταινίες: 5.00 €, Δωρεάν Στάθμευση, Παιδικό 5.00 €, Παιδικές ταινίες (εκτός 3D) : 5.00 €, Παιδικές ταινίες 3D: 6.00€, Φοιτητικό και άνω των 65 ετών τιμή εισ. 6.00 €, Πώληση εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα :8011300400 (απο σταθερό),2108215327-2109703158 (απο κινητό), Προβολές 3D: 9.50 €, 3D παιδικό & Φοιτητικό: 8.00 €, Ανεργοι: 6.00 €, Πώληση εισιτηρίων online στο www.cinemax.gr, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:00, Σαβ 15:00, 17:00, Κυρ 11:15, 13:15, 15:00, 17:00, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:45, 21:15, 23:30 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:20, 20:45, Success Story, Πεμ-Τετ 23:00, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ 16:20, Κυρ 12:20, 14:20, 16:20 
Αίθουσα 3
Dolby Digital
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ, Τετ 17:40, 20:00, 22:20, Παρ-Τρι 20:00, 22:20, Success Story, Παρ, Κυρ, Δευ, Τρι 18:00, Γοριλομπελάδες (μεταγλωττισμένο), Κυρ 12:00, 14:00, 16:00 
Αίθουσα 4
Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ, Τετ 17:45, 20:30, 23:15, Παρ-Τρι 20:30, 23:15, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Παρ, Δευ, Τρι 18:30, Σαβ 16:30, 18:30, Κυρ 12:30, 14:30, 16:30, 18:30 
Αίθουσα 5
Dolby Digital
Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Δευ, Τρι, Τετ 17:30, Παρ-Σαβ 17:30, 19:30, Κυρ 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:30, Saw: Legacy, Πεμ, Δευ, Τρι, Τετ 19:45, 21:45, 23:45, Παρ-Κυρ 21:45, 23:45 
Αίθουσα 6
Dolby Digital
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:15, Σαβ 15:15, 17:15, Κυρ 11:15, 13:15, 15:15, 17:15, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:15, 22:00 
Γκάζι - Ρουφ
ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΛΑΪΣ
Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136, Tηλ: 2103609695-2103612046, contact@tainiothiki.gr, www.tainiothiki.gr, 7.00€
Αίθουσα 1
Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 17:30, 19:45, 22:00, Ο βυσσινόκηπος, Κυρ 12:00 
Αίθουσα 2
Blade Runner 2049, Πεμ-Τετ 21:00, Loving Vincent, Πεμ-Τετ 17:00, 19:00 
Γλυφάδα
ΑΘΗΝΑΙΟΝ Cinepolis
Ζησιμοπούλου 7 & Ιωάννου Μεταξά, Γλυφάδα, Tηλ: 2108983238-2112112222, www.athinaioncinemas.com, 8.00€, 3D προβολές : 10.00, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη (20 χρόνια!) γενική είσοδος 4.50 ευρώ, 3D 5.50 ευρώ, Για άτομα άνω των 60 & παιδιά κάτω των 12 & φοιτητικό γενική είσοδος 6,50 €, Online αγορά εισιτηρίων στο :www.athinaioncinemas.com, Τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων στο: 211 211 2222 (χωρίς επιπλέον χρεώσεις)
Αίθουσα 1
Dolby Surround, DTS
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 22:30, Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 17:30, 20:00, Emoji, η ταινία (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:40 
Αίθουσα 2
DTS, Dolby Surround
Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς, Πεμ-Τετ 18:20, 22:30, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 20:40, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:10 
Αίθουσα 3
DTS
Loving Vincent, Πεμ-Τετ 18:30, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:20, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 22:50, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:30 
Αίθουσα 4
Dolby Surround, DTS, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:20, 19:45, Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 22:00, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:20 
NOVACINEMA ΓΛΥΦΑΔΑ ODEON
Ζέππου 14 & Ξενοφώντος 31, Γλυφάδα, Tηλ: 2109650318, www.odeon.gr, www: i-ticket.gr, 9.00€, Κρατήσεις online στο : www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, Τηλ. κεντρο:14560(από σταθερό 0,49€ ανά λεπτό και 0,98€ από κινητό ανά λεπτό), Ξεχωριστές τιμές στα μέλη του club Cineφιλοι
Αίθουσα 1
DTS
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:00, 20:30, 23:00 
Αίθουσα 2
DTS
Suburbicon, Πεμ-Τετ 22:30, Success Story, Πεμ-Τετ 20:10, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 18:10, Ο γιος του Μεγαλοπατούσα (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:10 
Εκτός Αττικής
ΜΑΓΙΑ
Αβάντων 83 & Ιατρίδου, Χαλκίδα, Tηλ: 22210-25625, www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, 7.00€, Κάθε Τετάρτη εισιτήριο : 5.00 ευρώ, Προβολές 3D γενική είσοδος 8.00 ευρω, παιδικό 7.00 ευρώ, Παιδικό & Φοιτητικό : 6.00, DTS
Suburbicon, Πεμ-Τετ 22:30, Success Story, Πεμ-Τετ 20:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:45 
Ιλιον - Αγ.Ανάργυροι - Πετρούπολη
ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ-ΟΝΑΡ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ DIGITAL
Αγίας Παρασκευής 40, Ανάκασα- Αγ. Ανάργυροι, Tηλ: 2102639208, 6.00€, Παιδικό-Φοιτητικό-Ανω των 65-ΑΜΕΑ:5.00 ευρώ, Για ανεργους : 5.00, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:00, 21:00, 23:00, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:00, 17:00 
ODEON ESCAPE
Λεωφ.Δημοκρατίας 67α, εμπορικό κέντρο ESCAPE, Ιλιον, Tηλ: 801 801 7837 -210 8092690, www.stercinemas.gr, 7.50€, Κρατήσεις online στο : www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, Δωρεάν Στάθμευση, Ξεχωριστές τιμές στα μέλη του club Cineφιλοι, 3D προβολές : 10.00, Τηλέφωνο κρατήσεων : 8018017837 (σταθερό), 2108092690 (κινητό)
Αίθουσα 1
DTS, Dolby Digital, EX
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:10, 20:30, 23:00, Σαβ-Κυρ 20:30, 23:00, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ 16:10, 18:10, Κυρ 12:10, 14:10, 16:10, 18:10 
Αίθουσα 2
Dolby Digital, DTS
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 21:10, Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ-Τετ 23:50, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 19:10, Σαβ 15:10, 17:10, 19:10, Κυρ 13:10, 15:10, 17:10, 19:10 
Αίθουσα 3
DTS, Dolby Digital
Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:30, Σαβ 15:20, 17:30, Κυρ 13:00, 15:20, 17:30, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 19:40, 22:15 
Αίθουσα 4
Dolby Digital, DTS
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:30, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 21:20, 23:20, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ 16:30, 18:40, Κυρ 14:20, 16:30, 18:40 
Αίθουσα 5
Dolby Digital, DTS
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:00, 22:40, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, Σαβ 16:00, 18:00, Κυρ 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 
Αίθουσα 6
DTS, Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 21:00, 23:30, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:50, Σαβ 16:40, 18:50, Κυρ 12:20, 14:30, 16:40, 18:50 
Αίθουσα 7
Dolby Digital, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:00, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 21:30, 00:00, Ο γιος του Μεγαλοπατούσα (μεταγλωττισμένο), Σαβ 15:00, 17:00, Κυρ 12:50, 15:00, 17:00 
Κορυδαλλος - Κερατσίνι
ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
Αγίου Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός, Tηλ: 2104960955, http://cine-paradisos.blogspot.gr, 4.50€, Παρασκευή-Κυριακή γενική είσοδος: 6.00 ευρώ, Γεική είσοδος για παιδικά έργα : 4.50 ευρω
Αίθουσα 1
Dolby Surround
Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 19:00, 21:00, Σαβ-Κυρ 20:50, 22:50, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ 17:00, 19:00, Κυρ 15:00, 17:00, 19:00, Γοριλομπελάδες (μεταγλωττισμένο), Κυρ 11:00, 13:00 
Αίθουσα 2
Dolby Surround, Surround, Dolby Digital
Χωρίς αγάπη, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:30, 21:05, Σαβ-Κυρ 18:40, 21:05, Ελεγεία Υπανάπτυξης, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:15, Γοριλομπελάδες (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:15 
Κουκάκι - Νέος Κόσμος
ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ Filmcenter
Λεωφόρος Συγγρού 106, Tηλ: 2109230081, mikosmos@otenet.gr, http://www.mikrokosmos.gr, 7.00€, Μειωμένο εισιτήριο : 5.00 €, Πέμπτη 2 άτομα με 8.00 ευρώ, Η τελευταία παράσταση :5.00 €(απο Κυρ εως Τετ), Κάθε Δευτέρα γενική είσοδος 5.00, Dolby Digital
Loving Vincent, Πεμ, Σαβ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:30, Παρ 18:00, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ, Σαβ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 20:00, 22:15, Παρ 22:30, Το Αίμα των Σάμι, Παρ 20:00 
ODEON STARCITY
Λεωφόρος Συγγρού 111 & Λεοντείου, Νέος Κόσμος, Tηλ: 14560 (από σταθερό 0,49€ ανά λεπτό και 0,98€ από κινητό ανά λεπτό), www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, 7.50€, 3D προβολές : 10.50
Αίθουσα 1
DTS-ES, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 18:20, 21:00, 23:40, Ο γιος του Μεγαλοπατούσα (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:20 
Αίθουσα 2
DTS
Success Story, Πεμ-Τετ 19:30, 22:00, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:00 
Αίθουσα 3
Dolby Digital, DTS
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:00, 20:30, 23:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00 
Αίθουσα 4
DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 20:00, Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ-Τετ 22:40, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:40 
Αίθουσα 5
DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:30, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 21:20, 23:20, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:10 
Αίθουσα 6
Dolby Digital, DTS-ES
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 19:40, 22:15, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:30 
Αίθουσα 7, Vodafone
Dolby Digital, DTS
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 19:00, 21:30, 00:00, Σαβ-Κυρ 16:40, 19:00, 21:30, 00:00 
Αίθουσα 8
DTS
Ο Χιονάνθρωπος, Πεμ-Τετ 23:30, Εκδικητής, Πεμ-Τετ 20:50, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:50, Σαβ-Κυρ 16:50, 18:50 
Αίθουσα 9
DTS
Μητέρα!, Πεμ-Τετ 22:50, Suburbicon, Πεμ-Τετ 20:40, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:40, Σαβ-Κυρ 16:30, 18:40 
Αίθουσα 10
DTS, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:50, 22:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:50 
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Γιαννάκη 2, Μαρκόπουλο, Tηλ: 22990-23924, 7.00€, Κάθε Τετάρτη με 1 εισιτήριο 2 άτομα, Dolby Surround
Success Story, Πεμ-Τετ 19:15, 21:15, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:30 
Μαρούσι - Κηφισιά
VILLAGE 15 CINEMAS @ THE MALL
Ανδρέα Παπανδρέου 35 (παράπλευρος Αττική οδού) θέση ψαλίδι, Μαρούσι, Tηλ: 14 848 (Γραμμή παραπόνων 214 214 7062), www.villagecinemas.gr, 7.50€, Κήπος με τραπεζάκια
Αίθουσα 1
Dolby Digital, DTS, Surround
Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 16:00, Σαβ-Κυρ 12:00, 14:00, 16:00, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:00, Γενέθλια θανάτου, Πεμ-Τετ 20:45, 23:00 
Αίθουσα 2
EX, Dolby Digital, DTS, Surround
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Τρι, Τετ 16:20, 19:10, 22:00, Σαβ-Κυρ 13:30, 16:20, 19:10, 22:00, Δευ 15:30, Ο Χιονάνθρωπος, Δευ 23:30, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Δευ 18:15, 21:00 
Αίθουσα 3
DTS, Dolby Digital, Surround
Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ-Τετ 20:10, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 16:10, 18:10, Σαβ-Κυρ 12:10, 14:10, 16:10, 18:10, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 22:50 
Αίθουσα 4
DTS, Surround, Dolby Digital
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:20, 17:40, Σαβ-Κυρ 13:10, 15:20, 17:40, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:50, 22:40 
Αίθουσα 5 - Cinema Europa, Heineken
Dolby Digital, DTS, Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 20:00, 22:30, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:45, 17:50, Σαβ-Κυρ 13:40, 15:45, 17:50 
Αίθουσα 6 - Cinema Europa
DTS, Dolby Digital, Surround
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Τετ 16:50, Σαβ-Κυρ 12:20, 14:30, 16:50, Success Story, Πεμ, Σαβ, Κυρ, Τετ 19:00, 21:40, 00:10, Παρ, Τρι 18:00, 23:50, Δευ 18:00, 23:10 
Αίθουσα 7 - max screen, Cosmote
DTS, EX, Surround, Dolby Digital
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ, Παρ, Τρι 18:15, 21:00, 23:45, Σαβ, Κυρ, Τετ 15:30, 18:15, 21:00, 23:45, Δευ 23:30 
Αίθουσα 8
DTS, Surround, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:30, 20:30 3D, 23:15, Σαβ-Κυρ 12:00, 14:45, 17:30, 20:30 3D, 23:15 
Αίθουσα 9
DTS, Dolby Digital, Surround
Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:00, Σαβ-Κυρ 13:00, 15:00, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 17:00, 19:40, 22:10 
Αίθουσα 10
Dolby Digital, Surround, DTS, EX
Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:10, 17:20, Σαβ-Κυρ 13:00, 15:10, 17:20, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 19:30, 21:30, 23:30 
Αίθουσα 11
Surround, Dolby Digital, DTS
Ο Χιονάνθρωπος, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τρι, Τετ 19:20, 21:50, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 15:00, 17:10, Σαβ-Κυρ 12:50, 15:00, 17:10, Saw: Legacy, Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τρι, Τετ 00:20, Thor: Ragnarok, Δευ 19:10, 22:00 
Αίθουσα 12
DTS, Surround, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 18:30, 21:15, 00:00, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 16:30, Σαβ-Κυρ 12:10, 14:20, 16:30 
Αίθουσα 13 - gold class
EX, Dolby Digital, DTS, Surround
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:20, 23:10 
Αίθουσα 14 - gold class
Dolby Digital, Surround, EX, DTS
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 19:20, 22:00 
ΔΙΑΝΑ
Περικλέους 14,Μαρούσι, Tηλ: 2108028587, 8.00€, Φοιτητικό : 6.00 ευρώ, Dolby Surround
Κάιρο εμπιστευτικό, Πεμ-Τετ 22:10, Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης, Πεμ-Τετ 17:20, 19:00, 20:40, Χωρίς αγάπη, Σαβ-Κυρ 15:00 
ΚΗΦΙΣΙΑ Cinemax Cyta
Λεωφόρος Κηφισίας 245, (Ζηρίνειο), Κηφισιά, Tηλ: 2106233567-2106232808, cinemax1@otenet.gr, www.cinemax.gr, 8.50€, Δωρεάν Στάθμευση, Παιδικό & φοιτητικό : 6.50 ευρώ, Πώληση εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα :8011300400 (απο σταθερό),2108215327-2109703158 (απο κινητό), Κάθε Πέμπτη 2 άτομα με 1 εισιτήριο, Πώληση εισιτηρίων online στο www.cinemax.gr, Γκρουπ ανω των 10 ατόμων τιμη εισιτηρίου 6.50 ευρώ .Για προβολές 3D :10.50 ευρώ, παιδικό φοιτητικό:9.00 ευρώ το άτομο
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 17:15, 19:45, 22:15, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ 15:15, Κυρ 11:15, 13:15, 15:15 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Loving Vincent, Πεμ-Τετ 18:00, Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς, Πεμ-Τετ 20:00, 22:30, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ 16:00, Κυρ 12:00, 14:00, 16:00 
ΚΗΦΙΣΙΑ Cinemax Class Cyta
Δροσίνη 6 (απέναντι από Βάρσο ), Κηφισιά, Tηλ: 2106231601-2106231933, cinemax1@otenet.gr, www.cinemax.gr, 8.50€, Δωρεάν Στάθμευση, Κάθε Πέμπτη 2 άτομα με 1 εισιτήριο, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:00, 21:30, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:00 
NOVACINEMA ODEON ΜΑΡΟΥΣΙ
Λεωφόρος Κηφισίας 215, Μαρούσι (απέναντι από το Άλσος Συγγρού), Tηλ: 14560, www.odeon.gr, www.i-ticket.gr, 7.50€, Κρατήσεις online στο : www.odeon.gr, www.i-ticket.gr
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 20:30, Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ-Τετ 23:00, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:00 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Suburbicon, Πεμ-Τετ 20:00, 22:40 
Αίθουσα 3
Dolby Digital
Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:30, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 19:30, 22:10 
Νέο Ηράκλειο - Μεταμόρφωση
ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ 3D Digital
Λεωφόρος Ηρακλείου 386, Νέο Ηράκλειο, Tηλ: 2102826873-2102825607, www.triaasteria.gr, 8.00€, 3D προβολές : 10.50, Τρίτη-Τετάρτη γενική είσοδος : 5.00 ευρώ, Φοιτητικό : 7.00 ευρώ
Αίθουσα 1
DTS, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:15, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 20:30, 22:40, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:15 
Αίθουσα 2
DTS, Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 20:15, Success Story, Πεμ-Τετ 18:00, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 22:30, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ 16:00, Κυρ 12:00, 16:00 
Νέα Μάκρη - Μάτι - Ζούμπερι - Τύμβος
ΑΛΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Λεωφόρος Μαραθώνος 196, Tηλ: 22940-69871, kedmarahon@yahoo.gr, 7.00€, Δωρεάν Στάθμευση, Dolby Digital
Γοριλομπελάδες (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τρι 18:00, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τρι 21:00, Τετ 18:30, Μολυσμένος Παράδεισος, Τετ 21:15 
Νέα Σμύρνη - Παλαιό Φάληρο - Αλιμος
ΑΤΤΑΛΟΣ DIGITAL CINEMA
Κοτιαιου & Ελευθερίου Βενιζέλου Νέα Σμύρνη, Tηλ: 2109331280, 7.50€, Παιδικό & φοιτητικό : 6.50 ευρώ, Τετάρτη & Πέμπτη γενική είσοδος 5.00 €
Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης, Πεμ-Τετ 17:10, 18:45, Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς, Πεμ-Τετ 20:15, 22:30 
CINERAMA DIGITAL CINEMA
Αγίας Κυριακής 30, Παλαιό Φάληρο, Tηλ: 2109403593-2109403595, 7.50€, Κάθε Τετάρτη με 1 εισιτήριο 2 άτομα, Παιδικό & Φοιτητικό : 6.00, Δευτέρα & Τρίτη γενική είσοδος 6.00 ευρώ, Dolby Digital, DTS, Dolby Surround
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:15, 20:30, 22:45, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:30 
VILLAGE 9 CINEMAS @ FALIRO
Παλαιά Λεωφόρος Ποσειδώνος 1 & Μωραϊτινη 3 Δέλτα Παλαιού Φαλήρου, Tηλ: 14 848 (Γραμμή παραπόνων 214 214 7062), www.villagecinemas.gr, 7.50€, 3D προβολές:12.00 €, Παιδικό-Φοιτητικό-Στρατιωτικό:11.00 €, Αγορά εισιτηρίων online στο:www.villagecinemas.gr, Πληροφορίες, αγορές & κρατήσεις εισιτηρίων στο 14 848 (χρέωση 0,49€/min από σταθερό και 0,98€/min από κινητό), Δευτέρα-Τρίτη: Φοιτητικό, Στρατιωτικό- 5.50€
Αίθουσα 1
Surround, EX, DTS, Dolby Digital
Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 18:00, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 20:00, 22:00, 00:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00 
Αίθουσα 2
Dolby Digital, Surround, DTS
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 17:10, 19:50, 22:30 
Αίθουσα 3
Dolby Digital, Surround, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ, Σαβ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 21:20, Παρ 18:00, Suburbicon, Πεμ, Σαβ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 23:50, Success Story, Πεμ, Σαβ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 19:00, Παρ 23:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Σαβ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:00 
Αίθουσα 4
DTS, Surround, Dolby Digital
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:30, 21:00, 23:30, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:20 
Αίθουσα 5
Surround, Dolby Digital, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:45, 22:15, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:30 
Αίθουσα 6
Dolby Digital, DTS, Surround, EX
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 18:40, 21:20, 00:00, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:40 
Αίθουσα 7-VMAX, Cosmote
Dolby Digital, Surround, DTS, EX
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 19:20, 22:00, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ, Κυρ, Τετ 17:10 
Αίθουσα 8- Gold Class
Dolby Digital, Surround, DTS, EX
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 19:30, 22:00 
Αίθουσα 9 - Gold Class
EX, DTS, Dolby Digital, Surround
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:20, 23:00 
ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 18, Νέα Σμύρνη, Tηλ: 2109313360, 7.00€, Δευτέρα & Τετάρτη γεν. είσοδος 5.00€, Φοιτητικό και άνω των 65 ετών τιμή εισ. 6.00 €
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:00, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 20:15, 22:30, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:45, Suburbicon, Πεμ-Τετ 22:00, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:45, Σαβ-Κυρ 15:45, 17:45 
Παγκράτι
VILLAGE 5 CINEMAS PAGRATI
Υμηττού 110 & Χρεμωνίδου,Εμπορικό κέντρο Millennium, Παγκράτι, Tηλ: 210 7566240 - 14 848 (Γραμμή παραπόνων 214 214 7062), www.villagecinemas.gr, 7.50€, 3D προβολές:12.00 €, Παιδικό-Φοιτητικό-Στρατιωτικό:11.00 €, Αγορά εισιτηρίων online στο:www.villagecinemas.gr, Πληροφορίες, αγορές & κρατήσεις εισιτηρίων στο 14 848 (χρέωση 0,49€/min από σταθερό και 0,98€/min από κινητό), Δευτέρα-Τρίτη: Φοιτητικό, Στρατιωτικό- 5.50€
Αίθουσα 1
Dolby Digital, Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:20, 21:50, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:20 
Αίθουσα 2
Dolby Digital, Surround
Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 18:15, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 20:20, 22:20 
Αίθουσα 3, Cosmote
Dolby Digital, Surround
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 19:50, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 22:40, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:40 
Αίθουσα 4
Dolby Digital, DTS
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 18:00, 20:45, 23:30 
Αίθουσα 5
Dolby Digital, DTS
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:50, 21:20, 23:45 
ΠΑΛΑΣ
Υμηττού 109, Παγκράτι, Tηλ: 2107511868, 8.00€, Υπάρχει σκεπαστός χωρος σε περίπτωση βροχής
Χωρίς αγάπη, Πεμ-Τετ 20:10, Μία φανταστική γυναίκα, Πεμ-Τετ 22:20, Η λιακάδα μέσα μου, Πεμ-Τετ 18:20 
ΠΤΙ ΠΑΛΑΙ
Ριζάρη 24, Παγκράτι, Tηλ: 2107253915, www.amafilms.gr, https://www.facebook.com/astycinema, 6.50€, Πάρκινγκ πίσω από τον κινηματογράφο
Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης, Πεμ-Τετ 18:00, 20:00, 22:10 
Πατησίων - Αχαρνών
ΑΕΛΛΩ Cinemax 5+1 Cyta
Πατησίων 140, Tηλ: 2108259975 - 2108215327, cinemax1@otenet.gr, www.cinemax.gr, 7.50€, Οικογενειακό πακέτο για παιδικές ταινίες: 5.00 €, Παιδικό 5.00 €, Παιδικές ταινίες (εκτός 3D) : 5.00 €, Παιδικές ταινίες 3D: 6.00€, Φοιτητικό και άνω των 65 ετών τιμή εισ. 6.00 €, Πώληση εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα :8011300400 (απο σταθερό),2108215327-2109703158 (απο κινητό), Προβολές 3D: 9.50 €, 3D παιδικό & Φοιτητικό: 8.00 €, Πώληση εισιτηρίων online στο www.cinemax.gr, Ανεργοι: 6.00 €, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο, Πάρκινγκ 4 ευρώ (Αγίου Μελετίου 48)
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 18:45, 21:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ 16:45, Κυρ 12:45, 14:45, 16:45 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ, Δευ, Τρι, Τετ 17:15, 20:00, 22:50, Παρ-Κυρ 20:00, 22:50, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Παρ 18:00, Σαβ 16:00, 18:00, Κυρ 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 
Αίθουσα 3
Dolby Digital
Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:00, Σαβ 15:00, 17:00, 19:00, Κυρ 11:30, 13:15, 15:00, 17:00, 19:00, Saw: Legacy, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 19:00, 21:00, 23:00, Σαβ-Κυρ 21:00, 23:00 
Αίθουσα 4
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:45, 20:15, Success Story, Πεμ-Τετ 22:30, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ 15:45, Κυρ 11:45, 13:45, 15:45 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ EUROPA CINEMAS
Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Πατησίων 77-79, σταθμός ΗΣΑΠ "Βικτώρια", Tηλ: 2108219298, 8.00€, Φοιτητικό : 6.50 ευρώ, 2 φοιτητές με 1 εισιτήριο, Καθε Δευτέρα & Τρίτη 2 εισιτήρια στην τιμή του 1, Πάρκινγκ, Dolby Digital
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 17:40, 20:00, 22:20 
ΙΛΙΟΝ DIGITAL CINEMA
Τροίας 34 & Πατησίων 113, Tηλ: 2108810602-6955466939, 7.00€, Παιδικό -Φοιτητικό - Ανω των 65 : 6.00 ευρώ, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο, Dolby Digital, DTS
Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης, Πεμ-Τετ 18:00, 19:30, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 21:00 
ΟΣΚΑΡ DIGITAL
Αχαρνών 330, Κάτω Πατήσια, Tηλ: 2102281563, 7.50€, Παιδικό 5.00 €, Φοιτητικό-Ανω των 65 : 6.00 €, ΟΛΜΕ: 6.00 €, Τριτη & Τετάρτη 2 άτομα με 1 εισιτήριο, Ανεργοι: 6.00 €, Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:00, 20:10, 22:20, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Σαβ, Δευ, Τρι, Τετ 16:00, Κυρ 11:30, 16:00 
ΤΡΙΑΝΟΝ Filmcenter
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101, Tηλ: 2108222702-2108215469, 7.00€, Παιδικό 5.00 €, Φοιτητικό-Ανω των 65 : 6.00 €, Ανεργοι: 4.00 €, Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη τα δύο άτομα 9€, Surround, Dolby Digital
Loving Vincent, Πεμ, Παρ, Σαβ, Δευ, Τρι, Τετ 18:30, 20:20, 22:10, Κυρ 22:10 
Πειραιάς ( Κέντρο )
ΖΕΑ DIGITAL CINEMA
Χαριλάου Τρικούπη 39, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, Tηλ: 2104521388, 7.00€, Κάθε Τετάρτη με 1 εισιτήριο 2 άτομα, Παιδικό - Φοιτητικό 5.00 ευρώ, Ανεργοι: 6.00 €, Δευτέρα & Τρίτη γενική είσοδος 6.00 ευρώ, Dolby Digital
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:10, 20:20, 22:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:20 
ΣΙΝΕΑΚ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Πλατεία Δημαρχείου, Tηλ: 2104225653, 7.50€, Τρίτη - Τετάρτη γενική είσοδος 6.00 ευρώ, Φοιτητικό : 6.00 ευρώ
Χωρίς αγάπη, Πεμ-Τετ 22:10, Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:45, 20:00, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 11:30, 15:45 
Περιστέρι
ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ (Θερινό)
Κ. Βάρναλη 32 & Μ. Αλεξάνδρου, Περιστέρι, Τηλ.: 210-5780892/3 
Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές 20:30, 22:40 (Πεμ-Τετ), Το τελευταίο σημείωμα, 18:10 (Πεμ-Τετ), Μια χαρούμενη οικογένεια 16:20 (Πεμ-Κυρ) στα ελληνικά, Νάνος στο σπίτι, 11:30 (Κυρ) στα ελληνικά

WEST CITY
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 82Β, Περιστέρι, Tηλ: 2105756239, 7.50€, Παιδικό 5.00 €, Φοιτητικό και άνω των 65 ετών τιμή εισ. 6.00 €, Ανεργοι: 6.00 €, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:00, 20:15, 22:30 
Αίθουσα 2
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:45, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:00, 22:20, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00 
Αίθουσα 3
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:00, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:15, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 21:15 
Αίθουσα 4
Dolby Digital
Success Story, Πεμ-Τετ 18:45, Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:45, 22:45, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:45 
Ρέντη
VILLAGE SHOPPING AND MORE
Θηβών 228 & Παρνασσού,Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Tηλ: 210 4215100 - 14 848 (Γραμμή παραπόνων 214 214 7062), www.villagecinemas.gr, 7.50€, Για άτομα άνω των 60 & παιδιά κάτω των 12 & φοιτητικό γενική είσοδος 6,50 €
Αίθουσα 1 - Comfort
DTS, Surround, EX, Dolby Digital
Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Σαβ, Δευ, Τρι, Τετ 17:50, 20:20, Κυρ 15:30, 17:50, 20:20, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 22:40 
Αίθουσα 2 - Comfort
Dolby Digital, DTS, Surround, EX
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 23:00, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Σαβ, Δευ, Τρι, Τετ 18:20, 20:40, Κυρ 16:00, 18:20, 20:40 
Αίθουσα 3
ΤΗΧ, Surround, DTS, Dolby Digital, EX
Εκδικητής, Πεμ-Τετ 22:50, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:10, Σαβ-Κυρ 16:00, 18:10, Τι συνέβη στη Δευτέρα, Πεμ-Τετ 20:20 
Αίθουσα 4
Surround, EX, ΤΗΧ, DTS, Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 19:20, 22:00, Σαβ-Κυρ 16:40 3D, 19:20, 22:00 
Αίθουσα 5
DTS, Dolby Digital, Surround, ΤΗΧ, EX
Γενέθλια θανάτου, Πεμ-Τετ 21:20, 23:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:20, 19:20, Σαβ-Κυρ 15:20, 17:20, 19:20 
Αίθουσα 6
ΤΗΧ, Dolby Digital, DTS, Surround, EX
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:00, 21:40, Γενέθλια θανάτου, Πεμ-Τετ 00:10, Emoji, η ταινία (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:50 
Αίθουσα 7
ΤΗΧ, DTS, EX, Dolby Digital, Surround
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 17:20, 20:00 3D, 22:40 
Αίθουσα 8
Surround, DTS, Dolby Digital, ΤΗΧ, EX
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 17:10, 19:50, 22:20 
Αίθουσα 9
DTS, Dolby Digital, Surround
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:00, 20:40, 23:20, Σαβ-Κυρ 15:20, 18:00, 20:40, 23:20 
Αίθουσα 10, Cosmote
Dolby Digital, DTS, Surround
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:40, Σαβ-Κυρ 15:30, 17:40, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 19:50, 21:50, 23:50 
Αίθουσα 11
Dolby Digital, Surround, DTS
Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 17:00, Σαβ-Κυρ 15:00, 17:00, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 19:10, 21:10, 23:10 
Αίθουσα 12
Surround, DTS, Dolby Digital
Παγκόσμιος κίνδυνος: Geostorm, Πεμ-Τετ 18:50, 21:10, 23:30, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:50 
Αίθουσα 13
Surround, DTS, Dolby Digital
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 19:00, 21:30, 00:00, Σαβ-Κυρ 16:30, 19:00, 21:30, 00:00 
Αίθουσα 14
DTS, Dolby Digital, Surround
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:00, 20:30, 23:00, Ο γιος του Μεγαλοπατούσα (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:50 
Αίθουσα 15
Dolby Digital, Surround, DTS
Thor: Ragnarok, Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:40, 21:20, 00:00, Σαβ-Κυρ 15:50, 18:40, 21:20, 00:00 
Αίθουσα 16
Surround, Dolby Digital, DTS
Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:10, Σαβ-Κυρ 16:10, 18:10, Μητέρα!, Πεμ-Τετ 20:10, Το Αυτό, Πεμ-Τετ 22:50 
Αίθουσα 17
Dolby Digital, Surround, DTS
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:30, 20:00, 22:30, Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:10 
Αίθουσα 18
Surround, Dolby Digital, DTS
Ο Χιονάνθρωπος, Πεμ-Τετ 21:00, 23:40, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:50, Σαβ-Κυρ 16:30, 18:50 
Αίθουσα 19
Surround, Dolby Digital, DTS
Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:00, Success Story, Πεμ-Τετ 19:10, 21:30, 23:50 
Αίθουσα 20
Dolby Digital, Surround, EX, DTS
Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:30, Σαβ-Κυρ 16:20, 18:30, Saw: Legacy, Πεμ-Τετ 20:30, 22:30 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΝΕΙΡΟ
Πειραιώς & Χρυσοστόμου Σμύρνης 84 (απέναντι από FACTORY OUTLET), Tηλ: 2104830330, 5.00€, Παρασκευή-Κυριακή γενική είσοδος: 6.00 ευρώ, Παιδικό-Φοιτητικό-Ανω των 65-ΑΜΕΑ:5.00 ευρώ, Κάθε Τετάρτη 2 άτομα με 6.00€, Για ανεργους : 5.00, Dolby Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 20:15, 22:10, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:45, Σαβ 15:15, 18:45, Κυρ 11:30, 15:15, 18:45, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:00 
Χαλάνδρι - Χολαργός - Μελίσσια
ΑΒΑΝΑ
Κηφισίας 234 και Λυκούργου 3, Tηλ: 2106756546, 8.00€, Παιδικό & Φοιτητικό : 6.00, Dolby Digital
Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 18:00, 20:15, 22:30 
ΑΘΗΝΑ
Σολωμού 18, Χαλάνδρι, Tηλ: 2106855860 - 6976584717, 7.00€
Γοριλομπελάδες (μεταγλωττισμένο), Πεμ-Τετ 17:30, Suburbicon, Πεμ-Τετ 19:00, Success Story, Πεμ-Τετ 21:15, Ο γιος του Μεγαλοπατούσα (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00 
ΑΙΓΛΗ
Λεωφόρος Πεντέλης 98, Χαλάνδρι, Tηλ: 2106841010-2106859965, 8.00€, Παιδικό - Φοιτητικό - Ανω των 65: 7.00 ευρώ, 3D προβολές : 11.00, Δευτέρα-Τετάρτη γενική είσοδος 7.00 ευρώ
Αίθουσα 1
DTS, Dolby Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 17:40, 20:00, 22:30 
Αίθουσα 2
DTS, Dolby Surround
Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Πεμ-Τετ 18:00, 20:30, 22:45, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Παρ-Κυρ 16:00 
ΣΙΝΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ (πρωην ΑΛΟΜΑ)
Μεσογείων 232 & Βεντούρη, Χολαργός, Tηλ: 2106525122, 6.50€, Σαββάτο-Κυριακή γενική είσοδος 8.00 ευρώ. Παιδικό-Φοιτητικό: 6.50 ευρώ, Surround
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 19:30, Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές, Πεμ-Τετ 21:45, Νάνος στο σπίτι (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 15:30, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 17:30 
Χαϊδάρι
ΑΝΟΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2+1
Αγωνιστών στρατοπέδου 49, Χαϊδάρι, Tηλ: 2105813470-2105813450, 7.00€, Δευτέρα-Τριτη γενική είσοδος 5.00, Για ανεργους : 5.00, Παιδικό - Φοιτητικό 5.00 ευρώ, Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη 2 άτομα με ένα εισιτήριο
Αίθουσα 1
Dolby Digital
Το τελευταίο σημείωμα, Πεμ-Τετ 18:00, 20:15, 22:30, Η ταινία Lego Ninjago (μεταγλωττισμένο), Σαβ-Κυρ 16:00 
Αίθουσα 2 ART CINEMA
Dolby Digital
Thor: Ragnarok, Πεμ-Τετ 20:00, 22:30, Μια χαρούμενη οικογένεια (μεταγλωττισμένο), Πεμ, Παρ, Δευ, Τρι, Τετ 18:15, Σαβ-Κυρ 16:15, 18:15 


ΘΕΑΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ


Από Πέμπτη 9 Νοεμβρίου έως Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΒΑΚΟΥΡΑ τηλ. 2310-233-665. Dolby Digital EX: 
Αιθουσα 1: Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, Κυριακή 11.30, Το τελευταίο σημείωμα, Κυριακή 17.00, Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές, 18.45 - 21.00, Δευτέρα και Τετάρτη 19.00, Success story, 23.00, Δευτέρα και Τετάρτη καμία προβολή
 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤ3 ΚΕΜΕΣ Δευτέρα 13/11 Η γοητεία της αμαρτίας Λουκίνο Βισκόντι, 21.00 
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τετάρτη 15/11 Ο φύλακας, 21.00 
Αιθουσα 2: Μια χαρούμενη οικογένεια - μεταγλωττισμένη, 16.45, Κυριακή 11.30 - 16.45, Το τελευταίο σημείωμα, 18.30 - 20.30 - 22.30 

VILLAGE CENTRE τηλεφωνικο κέντρο 2310 - 499999, Εμπορικο Κεντρο MEDITERRANEAN COSMOS: 
Αίθουσα 1. ING D.T.S. ΓΕΡΜΑΝΟΣ Η ταινία Lego ninjago - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 13.30 - 15.45, Το τελευταίο σημείωμα, 18.00, Γενέθλια θανάτου, 20.45, Success story, 22.50
Αίθουσα 2. Dolby Digital ΓΕΡΜΑΝΟΣ Εγώ, ο απαισιότατος - μεταγλωττισμένη, 18.20, Σάββατο 14.10 - 16.15 - 18.20, Κυριακή 12.00 - 14.10 - 16.15 - 18.20, Δευτέρα 17.45, Thor: Rangrok, 20.30 - 23.15, Δευτέρα 19.45 - 22.30
Αίθουσα 3. Dolby Digital Μια χαρούμενη οικογένεια - μεταγλωττισμένη, 18.10, Σάββατο 14.00 - 16.00 - 18.10, Κυριακή 12.00 - 14.00 - 16.00 - 18.10, Το τελευταίο σημείωμα, 20.10 - 22.40
Αιθουσα 4. Dolby Digital Cosmote Thor: Rangrok, 18.45 - 21.30 - 00.15, Σάββατο και Κυριακή: 13.00 - 16.00 - 18.45 - 21.30 - 00.15
Αίθουσα 5. Dolby Digital Stereo Νάανος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη , 17.45, Σάββατο και Κυριακή: 13.30 - 15.45 - 17.45, Thor: Rangrok - Dolby ATMOS, 19.45, Thor: Rangrok , 22.30, Δευτέρα 23.15
Αίθουσα 6. Max screen Digital Sound D.T Cosmote Μια χαρούμενη οικογένεια - μεταγλωττισμένη, 17.15, Σάββατο 15.00 - 17.15, Κυριακή 12.45 - 15.00 - 17.15, Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές, 19.30 - 22.10
Αίθουσα 7. Dolby Digital - Επιστροφη Eurobank Η ταινία Lego ninjago - μεταγλωττισμένη, 17.00, Σάββατο 14.45 - 17.00, Κυριακή: 12.30 - 14.45 - 17.00, Saw: Legacy, 19.15 - 21.45 - 23.45
Αίθουσα 8 Η ταινία Lego ninjago - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 13.15, Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές, 18.30 - 21.00 - 23.30, Σάββατο και Κυριακή: 15.30 - 18.30 - 21.00 - 23.30

Αιθουσα 9. Comfort Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 15.30, Μια χαρούμενη οικογένεια - μεταγλωττισμένη, 17.45 - 20.30, Thor: Rangrok, 22.50
Αίθουσα 10. Comfort Digital. Sound Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές, 20.00 - 22.30
Δημοτικός κινηματογράφος Δήμου Κορδελιού – Εύοσμου τηλ. 2310 762400, 2310 202085 Μ. Αλεξάνδρου 57, Εύοσμος: Η Ταινία Lego Ninjago – μεταγλωττισμένη, Κυριακή 11.30, Μικρό μου Πόνυ – μεταγλωττισμένη, Παρασκευή 17.00 και Κυριακή 15.45, Το τελευταίο Σημείωμα, Πέμπτη – Παρασκευή 19.00, Σάββατο - Κυριακή 18.00 
Δημοτικός Κιν/φος Νεάπολης-Συκεών Ρήγα Φεραίου και Μεγάρων, Συκιές Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 635725, 2313 329540 πρωί: Η Ταινία Lego Ninjago – μεταγλωττισμένη, Σάββατο 15.30, Κυριακή 11.30, Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα – μεταγλωττισμένη, Κυριακή 15.30, Νάνος στο Σπίτι – μεταγλωττισμένη, Παρασκευή – Κυριακή 17.30, Thor: Ragnarok 3D, Παρασκευή – Σάββατο 19.30, Το τελευταίο Σημείωμα, Παρασκευή,Σάββατο 21.45 – Κυριακή 19.30, 21.30 
ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ τηλ. 2310-834-996 Βασ.Όλγας 150 Dolby Digital Μια χαρούμενη οικογένεια - μεταγλωττισμένη, 16.20, Σάββατο καμία προβολή, Η μεγάλη υπόσχεση, 18.00, Σάββατο καμία προβολή, Το τελευταίο σημείωμα, 20.15, Χωρίς Αγάπη, 22.15
ΛΑΪΚΟΝ τηλ. 2310-513-880 Μοναστηρίου 2: 2 ΣΕΞ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ τηλ. 2310-261-727 Φιλ. Εταιρίας - Δημ. Μαργαρίτη Dolby  Ο Αγαπημένος σου Βίνσεντ-Loving Vincent, 17.00, Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, 18.45 - 21.00 - 23.00
ΟΛΥΜΠΙΟΝ τηλ. 2310 378404, www.filmfestival.gr
Αίθουσα Ολύμπιον: 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, 3-12 Νοεμβρίου
Αίθουσα Παύλος Ζάννας: 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, 3-12 Νοεμβρίου
ΑΠΟΘΗΚΗ 1 τηλ. 2310 378404, www.filmfestival.gr
Αίθουσα Τζον Κασσαβέτης: 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, 3-12 Νοεμβρίου
Αίθουσα Σταύρος Τορνές: 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, 3-12 Νοεμβρίου
ΑΠΟΘΗΚΗ Δ΄ τηλ. 2310 378404, www.filmfestival.gr
Αίθουσα Φρίντα Λιάππα: 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, 3-12 Νοεμβρίου
Αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη: 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, 3-12 Νοεμβρίου

Cineplexx One Salonica  Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34 εντός του One Salonica Outlet Mall, 3ος όροφος τηλ. 2310 515 351 
Αιθουσα 1 real D 3D Dolby Digital 4K: Μια χαρούμενη οικογένεια - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 12.00 - 14.00 - 16.00 - 18.00, Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές, 18.00 - 20.20 - 22.40, Σάββατο και Κυριακή: 20.20 - 22.40
Αιθουσα 2 real D 3D Dolby Digital 2K: Η ταινία Lego ninjago - μεταγλωττισμένη, 17.10, Σάββατο και Κυριακή: 11.30 - 13.40 - 17.10, Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές, 19.15 - 21.30
Αιθουσα 3 real D 3D Dolby Digital 2K: Emoji, η ταινία - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 15.00, Μια χαρούμενη οικογένεια - μεταγλωττισμένη, 17.00 - 19.00, Σάββατο και Κυριακή: 13.00 - 17.00 - 19.00, Saw: Legacy, 21.00 - 23.00
Αιθουσα 4 real D 3D Dolby Digital 2K Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, 17.30, Σάββατο και Κυριακή: 11.40 - 13.30 - 15.30 - 17.30, Thor: Rangrok, 19.30 - 22.00
ΑΙΘΟΥΣΑ 5 2K, Real D 3D, Dolby Digital: Εγώ, ο απαισιότατος 3 - μεταγλωττισμένη, 18.10, Σάββατο και Κυριακή: 12.20 - 14.20 - 16.20 - 18.10, Το τελευταίο σημείωμα, 20.00, Success story, 22.20 
ΑΙΘΟΥΣΑ 6 2K, Real D 3D, Dolby Digital Emoji, η ταινία - μεταγλωττισμένη, Κυριακή 11.50, Ο γιός του μεγαλοπατούσα - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 13.50, Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 15.45, Thor: Rangrok, 17.50 - 20.40 - 23.10
ΑΙΘΟΥΣΑ 7 2K, Real D 3D, Dolby Digital: Γοριλομπελάδες - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 16.45, Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη , Σάββατο και Κυριακή: 12.40 - 14.40 - 18.40, Γενέθλια θανάτου, 21.15, Το τελευταίο σημείωμα, 18.40 - 23.15, Σάββατο και Κυριακή: 23.15

ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ Πληροφορίες: τηλ. 2310-290-290, Κρατήσεις: τηλ. 14560, απο σταθ. 0,49 ευρω & 0,98 ευρω απο κιν., on-line: www.odeon.gr & www.i-ticket.gr. Τσιμισκή 43: 
Αιθουσα 1 DTS-Dolby Μια χαρούμενη οικογένεια - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 16.50, Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές, 19.00 - 21.30 - 00.00
Αιθουσα 2 Dolby Digital: Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 16.40, Το τελευταίο σημείωμα, 18.50 - 21.20, Μητέρα!, 23.50
Αιθουσα 3 Dolby Digital: Εγώ, ο απαισιότατος 3 - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 16.10, Thor: Rangarok 3D, 18.20, Thor: Rangarok, 21.00, Ο χιονάνθρωπος, 23.40
Αιθουσα 4 Dolby: Μια χαρούμενη οικογένεια - μεταγλωττισμένη, 18.00, Σάββατο και Κυριακή: 15.50 - 18.00, Saw: Legacy, 20.10 - 22.10 - 00.10 
Αιθουσα 5 Dolby Digital JBL Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 17.30, Thor Rangrok, 20.00 - 22.40 
Αιθουσα 6 Dolby Digital Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη Προβολές Σάββατο και Κυριακή: 17.40, Τι συνέβη στη Δευτέρα, 19.50, Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές, 22.20
Αιθουσα 7 Dolby Digital Ο γιός του μεγαλοπατούσα - μεταγλωττισμένη, Σάββατο και Κυριακή: 16.00, Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές, 18.00 - 20.30 - 23.00 
Αιθουσα 8 Dolby Digital Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, 18.20, Σάββατο και Κυριακή: 16.20 - 18.20, Success story, 20.30 - 23.00

ODEON Μακεδονία Tηλ: κρατήσεων από σταθερό: 801 801 7837 και απο κινητο: 210 8092690, Εμπορικο Κεντρο «Μακεδονία», Πυλαία online buy: www.stercinemas.gr: 
Αίθουσα 1. Dolby Digital EX D Ο γιός του μεγαλοπατούσα - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 15.00 - 17.00, Κυριακή: 12.40 - 15.00 - 17.00, Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές, 19.00 - 21.30, Πάρασκευή έψς Κυριακή 19.00 - 21.30 - 00.00
Αίθουσα 2. Dolby Digital D.T.S ====== ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ===========
Αίθουσα 3. Dolby Digital D.T.S.: Emoji, η ταινία - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 16.50, Κυριακή 12.30 - 14.50 - 16.50, Το τελευταίο σημείωμα, 19.30 - 22.00
Αίθουσα 4. Dolby Digital D.T : Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, 18.10, Σάββατο 16.10 - 18.10, Κυριακή 12.00 - 14.10 - 16.10 - 18.10, Success story, 20.10 - 22.30
Αίθουσα 5. Dolby Digital D.Τ : Εγώ, ο απαισιότατος 3 - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 16.00, Κυριακή: 14.00 - 16.00, Η μεγάλη υπόσχεση, 18.20, Εκδικητής, 21.00, Τι συνέβη στη Δευτέρα, 23.30
 Αίθουσα 6. Dolby Digital D.T Νάνος στο σπίτι - μεταγλωττισμένη, 19.20, Σάββατο 15.20 - 17.20 - 19.20, Κυριακή 13.20 - 15.20 - 17.20 - 19.20, Saw: Legacy, 21.20 - 23.20
Αίθουσα 7. Dolby Digital D.T Μια χαρούμενη οικογένεια, 18.40, Σάβατο 16.30 - 18.40, Κυριακή 13.30 - 15.40 - 17.50, Suburbicon, 20.50, Μητέρα!, 23.10
Αίθουσα 8. Dolby Digital D.T.S Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 15.40 - 17.50, Κυριακή 13.10 - 15.10, Thor: Rangrok, 20.00 - 22.40
 Αίθουσα 9. Dolby Digital D.T.S: Εγώ, ο απαισιότατος 3 -, Σάββατο 15.10 - 17.10 - 19.10, Κυριακή 12.50 - 15.10 - 17.10 - 19.10, Thor: Rangrok, 18.30 - 21.10 - 23.50, Σάββατο και Κυριακή: 21.10 - 23.50
Αίθουσα 10. Dolby Digital D.T.S.: Μια χαρούμενη οικογένεια - μεταγλωττισμένη, Σάββατο 15.10 - 17.30, Κυριακή 13.00 - 15.10 - 17.30, Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές, 19.40 - 22.15
Αίθουσα 11. Dolby Digital EX, D.T.S.: Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές, 18.00 - 20.30 - 23.00, Σάββατο 15.30 - 18.00 - 20.30 - 23.00, Κυριακή 13.10 - 15.30 - 18.00 - 20.30 - 23.00
ΦΑΡΓΚΑΝΗ ART Αγ. Παντελεήμονος 10, Αρχή Ιασωνίδου- Καμάρα, τηλ. 2310-208-007
Η ταινία Lego Ninjago - μεταγλωττισμένη, 16.15, Σάββατο και Κυριακή καμία προβολή, Η άλλη όψη της ελπίδας, 18.00, Σάββατο 18.15, Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς, 19.45 - 21.50, Σάββατο 20.00 - 22.05 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης