Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό καστ!

Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό καστ!

Η επανέκδοση του «Βασιλιά των Λιονταριών» στη live-action εκδοχή θα θα μοιάζει τεχνικά στη δουλειά που έκανε ο σκηνοθέτης Τζον Φαβρό για το «Βιβλίο της Ζούγκλας»

Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό καστ!
Η Disney επιβεβαίωσε ότι ο θρυλικός «Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει το καλοκαίρι του 2019 ως live action remake της ταινίας του 1994 και μάλιστα με ένα εντυπωσιακό καστ, το οποίο αποκαλύφθηκε.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Σίμπα θα δώσει τη φωνή του ο Ντόναλντ Γκλόβερ, σε μία επανέκδοση της πλέον επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, ενώ η Beyonce επιβεβαίωσε ότι θα δανείσει την φωνή της στην λέαινα Νάλα, το ταίρι του βασιλιά Σίμπα.

Στο ρόλο του σατανικού Σκαρ δεν θα ακούσουμε ξανά τον Τζέρεμι Άιρονς, αλλά τον εξίσου εξαιρετικό Τσιουέτελ Ετζίοφορ (υποψήφιος για Όσκαρ για το «12 χρόνια σκλάβος»), ο Σεθ Ρόγκεν και ο Μπίλι Άικνερ στους ρόλους του Πούμπα και του Τιμόν αντιστοίχως, ενώ ο Τζον Όλιβερ ως Ζάζου.

Κλείσιμο
Στο ρόλο του Μουφάσα, όπως και το 1994, θα ακουστεί η φωνή του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς. 

Στους ρόλους Σίμπα και Νάλα σε μικρή ηλικία θα δανείσουν τις φωνίες τους οι ηθοποιοί JD ΜακΚάρι και Σαχάντι Ράιτ Τζόζεφ. 



Η επανέκδοση του «Βασιλιά των Λιονταριών» στη «live-action» εκδοχή θα προσομοιάζει τεχνικά στη δουλειά που έκανε ο σκηνοθέτης Τζον Φαβρό για το «Βιβλίο της Ζούγκλας»

Το επίσημο δελτίο τύπου της Walt Disney Studios που είχε εκδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2016 και προανήγγειλε την επανέκδοση της ταινίας ανέφερε: 

H Disney και ο Τζον Φαβρό ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον «Βασιλιά των Λιονταριών»

«Μπορούμε επίσημα να επιβεβαιώσουμε ότι η Walt Disney Studios και ο σκηνοθέτης Τζον Φαβρό ετοιμάζουν την επανέκδοση του «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» και ξεκινούν σύντομα την παραγωγή. Το νέο πρότζεκτ θα ακολουθήσει το παράδειγμα του «Βιβλίου της Ζούγκλας», σε σκηνοθεσία Τζον Φαβρό, το οποίο βγήκε στους κινηματογράφους τον Απρίλιο με εισπράξεις ύψους των 968,8 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» θα εναποθέσει την επιτυχία του στο νέο κύμα επανέκδοσης των κλασικών ταινιών Disney με κανονικούς ηθοποιούς, όπως τα «Maleficent», «Σταχτοπούτα» και το πρόσφατο «Βιβλίο της Ζούγκλας» (...)

«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» (1994) είναι μία από τις μεγαλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων με παγκόσμιο box office των 968,8 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων 422,8 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά. Απέσπασε Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το τραγούδι «Can You Feel the Love Tonight» (Έλτον Τζον, Τιμ Ράις) και το Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής (Χανς Ζίμερ), καθώς και δύο βραβεία Γκράμι , με το επίσημο soundtrack της ταινίας να έχει πάνω από 14 εκατομμύρια πωλήσεις. Το 1997, η θεατρική εκδοχή της ταινίας έκανε ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ, κερδίζοντας 6 βραβεία Τόνι. 19 χρόνια μετά, παραμένει ένα από τα πιο επιτυχημένα έργα του Μπρόντγουεϊ, μαζί με παραστάσεις σε όλον τον κόσμο όπως το Λονδίνο, το Αμβούργο, Το Τόκιο, τη Μαδρίτη, το Μεξικό, τη Σανγκάι και τη Βόρειο Αμερική. Μεταφρασμένο σε οχτώ διαφορετικές γλώσσες, οι 23 παγκόσμιες παραγωγές του έχουν θεαθεί από πάνω από 85 εκατομμύρια κόσμο σε όλες τις ηπείρους, εκτός της Ανταρκτικής. Η παγκόσμια επιτυχία του «Βασιλιά των Λιονταριών» ξεπερνάει κάθε άλλη ταινία, παράσταση του Μπρόντγουεϊ ή άλλο είδος ψυχαγωγίας στην ιστορία των box office.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης