Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιβεβαίωσε την επιστροφή του στο «Avengers 4»

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιβεβαίωσε την επιστροφή του στο «Avengers 4»

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Iron Man εμφανίζεται και στο τρίτο μέρος της σειράς, στην ταινία "Avengers: Infinity War", που θα προβληθεί στις αίθουσες τον Μάιο του 2018

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιβεβαίωσε την επιστροφή του στο «Avengers 4»
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιβεβαίωσε επίσημα την επιστροφή του στην κινηματογραφική σειρά "The Avengers" (Οι Εκδικητές) βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ της Marvel.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Iron Man εμφανίζεται και στο τρίτο μέρος της σειράς, στην ταινία "Avengers: Infinity War", που θα προβληθεί στις αίθουσες τον Μάιο του 2018.

Ενώ όμως η επιστροφή του στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς που έχει προγραμματιστεί για το 2019 ήταν αμφίβολη, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρώτη φορά ότι θα συμμετάσχει.

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία της δικής του καρέκλας από το κινηματογραφικό πλατό που γράφει Τόνι Σταρκ μαζί με εκείνες των άλλων υπερηρώων, Ant Man -Σκοτ Λανγκ (Πολ Ραντ), Black Widow – Νατάσα Ρομανόφ (Σκάρλετ Γιόχανσον) και Captain America-Στιβ Ρότζερς (Κρις Έβανς).

Την ταινία, η οποία στη Βρετανία θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2019 και στις ΗΠΑ, ένα μήνα αργότερα, τον Μάιο του 2019 θα σκηνοθετήσουν οι αδελφοί Τζο και Άντονι Ρούσο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης