H οσκαρική Χίλαρι Σουάνκ πρωταγωνίστρια σε ταινία του Πάρι Κασιδόκωστα

H οσκαρική Χίλαρι Σουάνκ πρωταγωνίστρια σε ταινία του Πάρι Κασιδόκωστα

Στο πολυαναμενόμενο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «I AM MOTHER» 

H οσκαρική Χίλαρι Σουάνκ πρωταγωνίστρια σε ταινία του Πάρι Κασιδόκωστα
Η Βραβευμένη με δύο Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού για τις ερμηνείες της στις ταινίες Boys Don’t Cry και Million Dollar Baby, Χίλαρι Σουάνκ, θα πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «I AM MOTHER», δίπλα στην ταλαντούχα νέα ηθοποιό Clara Rugaard (Good Favour, Teen Spirit).

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Grant Sputore, γνωστό από μία σειρά πολύ πετυχημένων διαφημιστικών παραγωγών, ενώ διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Steven Annis, δημιουργός βιντεοκλίπ κορυφαίων μουσικών (Pink, Lorde, Ed Sheeran, Taylor Swift, U2) και με διαφημιστικές δουλειές των εταιριών Apple, Google και Nike.

Η θρυλική ομάδα οπτικών εφέ της WETA Workshop (Avatar, The Lord of the Rings) έχει αναλάβει την κατασκευή του ρομπότ, με τον Hugh Bateup να ηγείται τον σχεδιασμό παραγωγής (The Swallows, Sense8, Jupiter Ascending), τον Mariot Kerr στον σχεδιασμό κοστουμιών (Tracks, The Leftovers) και στο μοντάζ θα είναι ο Sean Lahriff (Cargo, Jungle).

Κλείσιμο
Η ταινία βασίζεται σε μία πρωτότυπη ιδέα του Grant Sputore και του σεναριογράφου Michael Lloyd Green, όπου προβάλει την ιστορία μιας μοναχικής έφηβης κοπέλας, της «κόρης» (Rugaard), η οποία είναι μέρος μιας νέας γενιάς ανθρώπων που μεγαλώνει η «Μητέρα» - ένα ευγενικό ρομπότ που σχεδιάστηκε για να αποκαταστήσει την ανθρωπότητα στη Γη μετά τον εξαφανισμό της. Ο μοναδικός τους δεσμός όμως απειλείται όταν εμφανίζεται μία αιματοκυλισμένη γυναίκα (Swank), θέτοντας υπό αμφισβήτηση όλα όσα έχει διδαχθεί η «Κόρη» για τον έξω κόσμο - και τις πραγματικές προθέσεις της «Μητέρας».

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Πάρις Κασιδόκωστας - Λάτσης μέσω του Hercules Film Fund, Τέρυ Ντούγκας και Jean Luc De Fanti της Rhea Films (Good Time και American Made) σε συνεργασία με τους  Bryce Menzies, Philip Wade, John Wade και Grant Sputore.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης