Πάρτι Γυναικών: Η Σκάρλετ Γιόχανσον όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Κερδίστε προσκλήσεις

Πάρτι Γυναικών: Η Σκάρλετ Γιόχανσον όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Κερδίστε προσκλήσεις

Το protothema.gr και η Feelgood προσφέρουν 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας, που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 21:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ στο VILLAGE PARK στου ΡΕΝΤΗ

Πάρτι Γυναικών: Η Σκάρλετ Γιόχανσον όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Κερδίστε προσκλήσεις
Η κωμωδία του καλοκαιριού έφτασε! Στο Πάρτι Γυναικών
θα απολαύσουμε την εκθαμβωτική Scarlett Johansson (Lost in Translation, The Avengers, Under the Skin) στον πιο ξεκαρδιστικό ρόλο της καριέρας της.

Το protothema.gr και η Feelgood προσφέρουν 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας, που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 21:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ στο VILLAGE PARK στου ΡΕΝΤΗ.

Για να μπείτε στην κλήρωση κάντε:
✔ #Like και ✔ #Share το παρακάτω post


Κλείσιμο



Η Johansson δίνει πάσες στις πολύ δυνατές συμπαίκτριές της και τo σόου καλά κρατεί, καθώς οι Kate McKinnon (Saturday Night Live, Ghostbusters) και Jillian Bell (22 Jump Street, The Night Before) αναδεικνύονται ηγετικές μορφές για μια ακόμα φορά σε αυτό το είδος κωμωδίας. Την πεντάδα γέλιου συμπληρώνουν οι Ilana Glazer (Broad City) και η γοητευτική ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο Zoë Kravitz (After Earth, X-Men, Mad Max: Fury Road). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Lucia Aniello (Broad City), ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί η ίδια μαζί με τον βασικό συνεργάτη της Paul W. Downs (Broad City). Ας αυτοπροσκαλεστούμε λοιπόν αυτό το καλοκαίρι στο πιο τρελό Πάρτι Γυναικών!


Σύνοψη: 

Πέντε κολλητές φίλες που στο κολλέγιο δεν άφηναν πάρτι για πάρτι και έπαιρναν μέρος στους πιο περίεργους διαγωνισμούς που μπορείς να φανταστείς, αποφασίζουν δέκα χρόνια μετά να βρεθούν ένα Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι για το bachelorette πάρτι της Jess (Scarlett Johansson). Τα πράγματα για την Jess και τις 4 φίλες της,  Pippa (Kate McKinnon), Frankie (Ilana Glazer), Alice (Jillian Bell) και Blair (Zoë Kravitz), ξεκινάνε δυναμικά, αφού οι κοπέλες προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χρόνο και να θυμηθούν κάτι από τις ακρότητες του ένδοξου παρελθόντος τους. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ένας άντρας stripper πέφτει νεκρός στο σαλόνι τους. Εκεί που νομίζουν ότι είναι χαμένες, θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν πολλές πτυχές της ιστορίας που δεν έχουν ξεδιπλωθεί ακόμη, και θα προσφέρουν άπλετες στιγμές ξεκαρδιστικού γέλιου και κωμικοτραγικών καταστάσεων. 

29 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Διάρκεια:  101’

Visit:
http://www.roughnightmovie.com/site/
https://www.facebook.com/feelgoodentertainment.gr
https://www.facebook.com/DisneyGreece




Γυναικεία Υπόθεση 

“Στην πραγματικότητα το Πάρτι Γυναικών μιλάει για τη φιλία” σχολιάζει η Scarlett Johansson, η οποία σε αυτήν την ταινία μάς προσφέρει απλόχερα ένα δείγμα του κωμικού της ταλέντου. “Συνήθως, θεωρούμε ότι έχουμε την αποκλειστικότητα σε ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά στη ζωή μας. Η ταινία λειτουργεί σαν μια προειδοποίηση: τίποτα στη ζωή δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως δεδομένο. Ειδικά σε θέματα φιλίας θα πρέπει και τα δύο μέρη να λειτουργούν βασικά με γνώμονα το σεβασμό. Η ταινία τελικά φτάνει σε σημείο να αποθεώσει την έννοια της φιλίας και να μας υπενθυμίζει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κανείς για τον φίλο του. Πίσω από αυτή την ξέφρενη κωμωδία κρύβεται τελικά μια ζεστή ιστορία που πραγματεύεται την πολύπαθη αυτή έννοια της φιλίας”, καταλήγει η ηθοποιός. 

Η Lucia Aniello, σκηνοθέτης, συμπαραγωγός και μία από τους δύο σεναριογράφους της ταινίας, σχολιάζει: “Η συνεχής διαμόρφωση των δικών μου φιλικών σχέσεων απεικονίζεται ξεκάθαρα σε πολλά σημεία της ταινίας. Είναι κατά πολύ βασισμένη στις διάφορες φιλικές σχέσεις που είχα κατά καιρούς με αρκετούς και τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους. Προσπαθείς να αντιληφθείς πως μπορείς να συνδυάσεις και να μπλέξεις γεγονότα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου” καταλήγει. 

Ο παραγωγός Matt Tolmach σχολιάζοντας την ταινία αναφέρει: “Πάνω από όλα πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία. Οι χαρακτήρες είναι πραγματικά πολύ αστείοι και οι φωνές τους είναι τόσο αυθεντικές. Δημιουργήσαμε μια ταινία που έχει στο επίκεντρό της ένα γκρουπ γυναικών που πηγαίνει για Σαββατοκύριακο σε ένα bachelorette και εκεί κατά λάθος σκοτώνουν έναν τύπο!”. 



“Αυτό που κάνει την ταινία τόσο ξεχωριστή και πρωτοποριακή για μένα είναι ότι οι χαρακτήρες που έχουν γράψει η Lucia και ο Paul είναι απόλυτα αναγνωρίσιμοι” σχολιάζει ο Dave Becky, ένας από τους παραγωγούς της ταινίας. “Όλοι έχουμε γνωρίσει τέτοια κορίτσια π.χ. αυτή που προγραμματίζει τα πάντα και θεωρεί ότι όλα τα έχει σκεφτεί, αλλά είσαι σίγουρος ότι όλο και κάτι σου κρύβει. Όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με τέτοιους χαρακτήρες, μπορούμε να ταυτιστούμε και να γελάσουμε με μια κωμωδία που έχει βασιστεί σε τέτοιες   προσωπικότητες και ιδιοσυγκρασίες”.  

Αφού το Πάρτι Γυναικών είναι σκηνοθετημένο από μια γυναίκα, αυτό σημαίνει ότι η ταινία έχει τη δική της ξεχωριστή οπτική. “Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο, υπάρχει μια έλλειψη ιστοριών που εκφράζεται από την οπτική γωνία των γυναικών, ειδικά στο είδος της κωμωδίας” σχολιάζει η Aniello. “Πραγματικά δεν έχω κάτι με τους άντρες που σκηνοθετούν κωμωδίες, αλλά πιστεύω ότι αναφορικά με κάποιους γυναικείους χαρακτήρες ίσως είναι πιο αυθεντική και ρεαλιστική η ματιά μιας γυναίκας που σκηνοθετεί και καθοδηγεί την ηθοποιό στο ρόλο της”. 

“Η Lucia είναι πραγματικά ιδιοφυία όσον αφορά το είδος της κωμωδίας” σχολιάζει ο Tolmach. “Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι οι κωμωδίες της είναι συναισθηματικά προσγειωμένες. Κατά συνέπεια γνωρίζει και σκιαγραφεί τους χαρακτήρες της τόσο σωστά και ολοκληρωμένα” καταλήγει ο παραγωγός. 

“Στόχος μου ήταν σίγουρα να κάνω μια ταινία που σε κάνει να θες να πάρεις τις φιλενάδες σου και να πάτε μαζί στον κινηματογράφο και να γελάσετε, από την άλλη παράλληλα ήθελα να υπονοήσω ότι αν φέρεις και το αγόρι ή τον σύζυγό σου μαζί, μπορείτε να διασκεδάσετε εξίσου καλά” σχολιάζει η Aniello. “ Υπάρχουν άνθρωποι από το παρελθόν μας με τους οποίους δεν είμαστε πια τόσο κοντά. Η ταινία μπορεί να λειτουργήσει σαν εφαλτήριο, ώστε να προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε κάποιους από αυτούς. Τελικά, το Πάρτι Γυναικών μιλά πιο πολύ για τη φιλία και αναφέρεται σε κάποιους ανθρώπους που θα έκαναν τα πάντα για σένα. Δεν πραγματεύεται απλά το πως αντιδράς όταν βρίσκεσαι με έναν πτώμα στο σαλόνι σου” καταλήγει η σκηνοθέτης. 

Ήμουν και εγώ στο πάρτι 

Στην ταινία η Scarlett Johansson υποδύεται τη Jess Thayer. Είναι η νύφη της υπόθεσης. Αυτή τη στιγμή στη ζωή της θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και ως εκ τούτου κατεβαίνει υποψήφια. “Είναι μια γυναίκα με κοινωνική συνείδηση” εξηγεί η Johansson. “Θέλει να προσφέρει στην κοινωνία και να κάνει κάτι θετικό για τους ανθρώπους. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πολιτεύεται”.   

H αφοσίωση και προσήλωσή της στην προεκλογική της καμπάνια τής έχουν κοστίσει χρόνο από την προσωπική της ζωή. “Στην πορεία θα αποδειχτεί ότι παραμελεί κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά της” εξηγεί η Johansson. “Είναι απόλυτα ταγμένη στην καριέρα της”. 

“Πρόκειται για εκείνα τα άτομα που ενώ στο κολέγιο έκαναν μια ξέφρενη ζωή, τώρα προσπαθούν να κάνουν καριέρα, να σταδιοδρομήσουν σε έναν χώρο και γενικά να σοβαρευτούν” εξηγεί η Aniello.  

Η Johansson ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη που θα είχε την ευκαιρία να κάνει κωμωδία. “Διάβασα το σενάριο και ήταν πραγματικά ξεκαρδιστικό” σχολιάζει. “Καθώς το διάβαζα γέλαγα μόνη μου συνέχεια. Μου άρεσε επίσης ο ρεαλιστικός τρόπος με τον οποίον απεικονίζονται οι σχέσεις μεταξύ αυτών των γυναικών. Μπορούσα κατά κάποιον τρόπο να ταυτιστώ μαζί τους”. 

H Aniello με την Jess πέτυχε να ισορροπήσει ιδανικά ανάμεσα στο ευάλωτο και το κωμικό του χαρακτήρα. “Η Scarlett δεν είναι μόνο μια πολύ καλή ηθοποιός που παίζει αποκλειστικά σοβαρούς ρόλους, μπορεί να υποδυθεί άνετα μια αστεία τύπισσα” σχολιάζει η Aniello.  “Ήταν πραγματικά πολυτέλεια που την είχαμε σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Είναι πραγματικά προνόμιο να μπορείς να δουλέψεις με μια τόσο ευέλικτη ηθοποιό”. 

H Kate McKinnon υποδύεται μια κοπέλα από την Αυστραλία, την ανεπανάληπτη Pippa, μια εκκεντρική φίλη της Jess. “Πρόκειται για το πιο ελεύθερο πνεύμα που θα μπορούσε να υπάρξει” σχολιάζει η McKinnon. “Στη ζωή της δεν υπάρχουν κανόνες. Παρότι, όμως, πρόκειται για ένα περίεργο φρούτο, η Pippa είναι ειλικρινής, γλυκιά και θα έκανε τα πάντα για τις κολλητές της.”

To ξεχωριστό κωμικό ταλέντο της McKinnon είναι το βασικό συστατικό που κάνει τόσο συναρπαστικό το χαρακτήρα της. “Είναι κάτι σαν το αλατοπίπερο της παρέας” σχολιάζει η Aniello. “Προσδίδει μια τρομερή δυναμική στον χαρακτήρα. Από τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή της στην ταινία καθετί πάνω της προδίδει τόσα πολλά. Είναι καταπληκτική” καταλήγει η σκηνοθέτης. 

H Jillian Bell υποδύεται την Alice, την υπερβολικά κτητική φίλη της Jess που ζει συνέχεια με τις αναμνήσεις του παρελθόντος μην μπορώντας να τις ξεπεράσει. Παρόλο που ήταν κολλητές στο κολέγιο, η φιλία τους έχει ατονήσει στην πορεία. “Η Alice πιστεύει ότι εξακολουθεί να είναι η καλύτερη φίλη της Jess” σχολιάζει η Bell.  

“Κατά βάση η Alice είναι εκείνη που πιέζει να γίνει αυτό το bachelorette weekend, για να θυμηθούν όλες τα παλιά” συμπληρώνει η Bell.  “Είναι σίγουρα κολλημένη με το παρελθόν, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση σε αυτό. Είναι ανίκανη να προχωρήσει μπροστά στη ζωή της και ζει μέσα από αυτές τις αναμνήσεις της”.

“Κατά βάση, όμως, οι προθέσεις της δεν είναι κακές. Είναι από αυτές τις φίλες που σε αγκαλιάζουν με όλη τους τη δύναμη και μιλάνε δυνατά μέσα στο αυτί σου. Η ίδια είναι γλυκιά και καλόκαρδη” εξηγεί η Aniello.  “Πρόκειται για αυτή που θα πάρει πάντα το μέρος σου και αυτό, για να πούμε την αλήθεια η Jess το έχει λίγο πολύ σαν δεδομένο. Στην πορεία η Jess θα αντιληφθεί ότι η φιλιά τους είναι ανεκτίμητη και σίγουρα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί”.  

Η Ilana Glazer υποδύεται την Frankie, μια φανατική ακτιβίστρια. “Η Frankie είναι ένα πολιτικοποιημένο άτομο που θεωρεί ότι αυτά που κάνει είναι εξαιρετικά σημαντικά” εξηγεί η Glazer. “Ζει μια ζωή αφοσιωμένη στο κοινό καλό και τον εθελοντισμό”. Όντας ακτιβίστρια έχει έρθει αρκετές φορές σε δύσκολη θέση αναφορικά με τον νόμο. Έτσι, είναι η πρώτη που παίρνει πρωτοβουλίες και διαχειρίζεται το θέμα του νεκρού stripper. “Η σχέση της με τον νόμο είναι ιδιάζουσα” εξηγεί η Glazer. “ Έχει διαπράξει αρκετά αδικήματα και σίγουρα γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να καλέσεις έναν δικηγόρο”. 

Με την αφοσίωσή της στο κοινό καλό, η προσωπική της ζωή έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. “Η Frankie χρησιμοποιεί τα προβλήματα του πλανήτη και της κοινωνίας, γιατί θέλει απλά να αποφύγει να αντιμετωπίσει τα δικά της” εξηγεί η Aniello. “Ερωτεύεται εύκολα, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τη σωτηρία του κόσμου, για να αφοσιωθεί περισσότερο στη σχέση της. Στο κολέγιο είχε μια έντονη ερωτική σχέση με την Blair. Παρότι δεν τελείωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υπάρχει ακόμη μια κάποια σπίθα ανάμεσά τους. Αυτή τη στιγμή η Frankie βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, αφού πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει στη ζωή της. Η Blair την βοηθάει να αντιληφθεί ότι ένα μεγάλο της μειονέκτημα είναι ότι αποφεύγει να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν σε μια σχέση”.  

Την Blair υποδύεται η Zoë Kravitz. Πρόκειται για μια πετυχημένη γυναίκα που θεωρείς ότι τα έχει όλα σε τάξη και διευθετημένα στη ζωή της. Τελικά, όμως, τα φαινόμενα απατούν. Συμβαίνουν τόσα πολλά στο μυαλό της που κάποια στιγμή θα πρέπει να τα παραδεχτεί και να τα εξωτερικεύσει. “Η Blair είναι το πιο συντηρητικό άτομο της παρέας” σχολιάζει η Kravitz. “Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί. Πρόκειται για μια κλασική businesswoman.  Έχει επιλέξει μια πιο συμβατική και υλιστική ζωή. Η αλήθεια, όμως, είναι εντελώς διαφορετική: η Blair έχει χωρίσει και βρίσκεται σε αντιδικία με τον σύζυγό της για την επιμέλεια του παιδιού τους. Σκέφτεται και πράττει με βάση το φαίνεσθαι και δεν επιθυμεί να μοιραστεί με τις φίλες της τι ακριβώς συμβαίνει με την προσωπική τα ζωή”.  

O Paul W. Downs υποδύεται ο ίδιος τον Peter, τον αρραβωνιαστικό της Jess. Βρίσκεται εκεί για να στηρίξει την    Jess να κυνηγήσει το όνειρό της για μια πολιτική σταδιοδρομία. Είναι πολύ τρυφερός μαζί της και την αγαπάει πραγματικά. “Οι δυο τους γνωρίστηκαν μετά το κολέγιο” σχολιάζει ο Downs. “Αγαπιούνται στα αλήθεια και είναι ενθουσιασμένοι που θα παντρευτούν. Ένα σφάλμα στην επικοινωνία μεταξύ τους θα οδηγήσει τον Peter να λάβει δραστικά μέτρα, για να σώσει τη σχέση τους”. 

Οι Demi Moore και Ty Burrell υποδύονται ένα λάγνο ζευγάρι από το Miami που ψάχνονται φουλ για ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων. “Στη Lea και τον Pietro θα γυαλίσει η Blair και θα προσπαθήσουν διακαώς να τη ρίξουν στο κρεβάτι τους” σχολιάζει ο Tolmach. “Είναι πολύ φιλικοί και πρόθυμοι να σε καλωσορίσουν” καταλήγει ο παραγωγός. 

Ο αφανής ήρωας της ταινίας είναι Ryan Cooper που υποδύεται τον Jay. “Είναι ένας από τους πιο δύσκολους ρόλους της ταινίας. Ίσως ο πλέον δύσκολος. Κάποιος θα έπρεπε να υποδυθεί ένα πτώμα” σχολιάζει ο 
Downs. “Συμμετέχει στην αρχή σε μια μικρή σκηνή που έχει έναν υποτυπώδη διάλογο και μετά στο υπόλοιπο της ταινίας υποδύεται ένα πτώμα, το οποίο, όμως, διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. “Ήμασταν πολύ τυχεροί που βρήκαμε τον Ryan, καθώς είναι πολύ γυμνασμένος και αστείος. Σαν πτώμα τον πετάξαν από ένα αυτοκίνητο, τον έριξαν στη θάλασσα και τον έδεσαν με διάφορα περίεργα πράγματα. Τελικά, είναι γεγονός: ήταν τρομερός στο ρόλο του σαν πτώμα” καταλήγει ο Downs.


Trivia / Fun facts

- Οι Aniello και Downs ξεκίνησαν τη συνεργασία τους γράφοντας τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς “Broad City”.
- Οι Aniello και Downs εμπνεύστηκαν πολλά από τα στοιχεία της Pippa (Kiwi) από μια πραγματική τους φίλη.
- H Zoë Kravitz είναι η κόρη του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet και αυτή τη στιγμή μένει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη.
- Στην κανονική ζωή οι Lucia Aniello και Paul W. Downs, πέρα από τη μακροχρόνια συνεργασία που έχουν, είναι και ζευγάρι. 
- Προς το τέλος της ταινίας κάνει την εμφάνισή του ο ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδιστής Colton Haynes (Arrow), ο οποίος πρώτη φορά στη ζωή του υποδύεται έναν κωμικό ρόλο.
- Ο Sean Porter (διευθυντής φωτογραφίας) βρίσκεται στη λίστα του Indiewire των 10 κινηματογραφιστών που πρέπει να προσέξεις.  
- Ο Dominic Lewis (X-Men: First Class, Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα), υπεύθυνος για τη μουσική της ταινίας, θεωρείται ένας από τους καλύτερους στο πάντρεμα εικόνας και ήχου.

29 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Credits

Director: Lucia Aniello
Παίζουν: Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Demi Moore, Jillian Bell, Colton Haynes, Ilana Glazer, Enrique Murciano
Σενάριο: Lucia Aniello, Paul W. Downs
Παραγωγοί: Dave Becky, Matthew Tolmach, Matthew Hirsch, Lucia Aniello
Διεύθυνση φωτογραφίας: Sean Porter
Διάρκεια: 101’


Contact

Μαρίτα Παντέρη Publicity Manager, Films Music and more
Phone: +30211 9967213 Μοb: +30 6937412764 MPanteri@feelgoodentertainment.gr 
 
Λίλυ Παπαγιάννη Publicity Manager, Films Music and more
Phone:+30211 9967217 Mob: +30 6972019202 LPapagianni@feelgoodentertainment.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης