Η συγκινητική κωµωδία « Η Οικογένεια Μπελιέ» είναι αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ

Η συγκινητική κωµωδία « Η Οικογένεια Μπελιέ» είναι αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ

Η παράξενη και συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού που βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα για το εάν θα θα ακολουθήσει καριέρα τραγουδίστριας ή θα μείνει να υπηρετεί για πάντα την κωφάλαλη οικογένειά της.

Η συγκινητική κωµωδία « Η Οικογένεια Μπελιέ» είναι αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ


Κλείσιμο
Η παράξενη και συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού που βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα για το εάν θα ακολουθήσει καριέρα τραγουδίστριας ή θα μείνει να υπηρετεί για πάντα την κωφάλαλη οικογένειά της.



Η συγκινητική κωμωδία «Οικογένεια Μπελιέ» αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ

Περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια θεατές απόλαυσαν την «Οικογένεια Μπελιέ» στη Γαλλία, αναδεικνύοντάς την σε μία από τις πιο δημοφιλείς και εμπορικά επιτυχημένες γαλλικές ταινίες των τελευταίων ετών.

Το θέμα του φιλμ είναι ιδιαίτερο και πρωτότυπο, καθώς αφορά στην καθημερινότητα μιας οικογένειας κωφαλάλων -ή, για την ακρίβεια, μιας οικογένειας στην οποία τα τρία από τα τέσσερα μέλη της έχουν πλήρη αδυναμία να ακούσουν και να μιλήσουν, ενώ το τέταρτο, η έφηβη Πολά, όχι μόνο μιλά αλλά και διαθέτει εξαιρετική φωνή και ταλέντο στο τραγούδι.

Η εξέλιξη της αφήγησης και η ανάπτυξη της ιστορίας είναι ο ορισμός του «κωμικοτραγικού», καθώς το φιλμ είναι επισήμως κωμωδία. Ωστόσο, ανεπισήμως και κατ' ουσίαν, η «Οικογένεια Μπελιέ» είναι μια βαθιά ανθρώπινη κατάσταση, που αναπλάθεται αριστοτεχνικά προς χάριν του κοινού. Διότι κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει το αυθόρμητο γέλιο με τα αστεία παθήματα που προκαλεί η αλληλεπίδραση μεταξύ του ανδρόγυνου Μπελιέ και των παιδιών της, το ένα εκ των οποίων είναι κωφάλαλο όπως κι εκείνοι. Αλλά και δεν μπορεί να μην υποκύψει στην συγκίνηση παρακολουθώντας την Πολά να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην αγάπη, το καθήκον και τις προσωπικές της φιλοδοξίες.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

Μην τo χάσετε!







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης