Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ η συγκλονιστική πολεμική ταινία “FURY”

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ η συγκλονιστική πολεμική ταινία “FURY”

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ η συγκλονιστική πολεμική ταινία “FURY”
Ο σούπερ-σταρ Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστεί σε ένα πολεμικό δράμα που καθηλώνει. Η ατμόσφαιρα της μάχης, οι συγκρούσεις των χαρακτήρων και η δράση αποτυπώνονται με απίστευτο ρεαλισμό.



Κλείσιμο

To 1945, καθώς ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος πλησιάζει στο τέλος του, ένας σκληροτράχηλος λοχίας του αμερικανικού στρατού, τον οποίον υποδύεται με μοναδική πειστικότητα ο Μπραντ Πιτ, ηγείται μιας μικρής ομάδας βετεράνων μαχητών. Οι Γερμανοί επιτίθενται με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά οι ήρωες της ταινίας κατορθώνουν να επιβιώσουν ακόμη και αφότου το άρμα μάχης στο οποίο επιβαίνουν πλήττεται από τα εχθρικά πυρά. Ο λοχίας, όμως, θα πρέπει να αντικαταστήσει τον πολυβολητή, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της σύγκρουσης. Από την κεντρική διοίκηση του εκστρατευτικού σώματος αποφασίζεται να σταλεί στο τανκ του Μπραντ Πιτ ένας νέος στρατιώτης, εντελώς άμαθος στις άγριες συνθήκες που επικρατούν στην πρώτη γραμμή του πυρός. Ο λοχίας όμως αναλαμβάνει αμέσως να χαλυβδώσει το ηθικό του νεαρού, κάνοντάς του εντατικά «μαθήματα», σε πραγματικές συνθήκες πολέμου, μέσα στη φρίκη του πεδίου μάχης. 

Η εξέλιξη της ταινίας κρατά τον θεατή με κομμένη την ανάσα, καθώς ο ρεαλισμός των σκηνών θεωρήθηκε σταθμός για τις πολεμικές ταινίες. Ακέραιη η καταστροφική μανία των εχθροπραξιών ανάμεσα στους συμμάχους και την παραπαίουσα ναζιστική Γερμανία ζωντανεύει ξανά μέσα από το «Fury» -σχεδόν κυριολεκτικά.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)
Μην τo χάσετε!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης