Ντάνιελ Κρεγκ: «Ο Τζέιμς Μποντ είναι μισογύνης, σεξιστής και πολύ μοναχικός»

Ντάνιελ Κρεγκ: «Ο Τζέιμς Μποντ είναι μισογύνης, σεξιστής και πολύ μοναχικός»

«Ελπίζω πως ο δικός μου Μποντ δεν θα είναι τόσο μισογύνης και σεξιστής όσο οι προηγούμενοι»

Ντάνιελ Κρεγκ: «Ο Τζέιμς Μποντ είναι μισογύνης, σεξιστής και πολύ μοναχικός»
Ο Βρετανός ηθοποιός, Ντάνιελ Κρεγκ ενσαρκώνει τον ρόλο του μυστικού πράκτορα 007 για μια δεκαετία, παρ' όλα αυτά φαίνεται πως δεν νιώθει πολύ οικεία με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire», ο 47χρονος ηθοποιός δήλωσε πως ελπίζει να δώσει νέο νόημα στον ρόλο, στην επερχόμενη ταινία «Spectre». Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: «Ελπίζω πως ο δικός μου Μποντ δεν θα είναι τόσο μισογύνης και σεξιστής όσο οι προηγούμενοι. Ο κόσμος έχει αλλάξει. Προσωπικά, δεν είμαι σίγουρα έτσι. Αλλά εκείνος είναι, οπότε αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει πως προσλαμβάνεις εξαιρετικές ηθοποιούς και φτιάχνεις τους ρόλους τους όσο καλύτερους μπορείς για τις γυναίκες στον χώρο».

Κλείσιμο


Μάλιστα, για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς ταινιών του μυστικού πράκτορα 007, ο Τζέιμς Μποντ διατηρεί σχέση με μια πιο «ώριμη» γυναίκα, όπως αυτή που ενσαρκώνει η Μόνικα Μπελούτσι στο «Spectre».

Ο Κρεγκ, συνεχίζοντας να αναλύει τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Μποντ, δήλωσε πως: «Είναι πολύ στενάχωρο. Έχει όλες αυτές τις όμορφες γυναίκες, αλλά μετά όλες φεύγουν. Είναι λυπηρό». Ακόμα, ο ηθοποιός τόνισε πως δεν θα ήθελε να κάνει παρέα με τον χαρακτήρα του Μποντ, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν θα ήθελα να περάσω πολύ χρόνο μαζί του. Ίσως κάποιο βράδυ, αλλά όχι για πολύ ώρα».



Στο πρόσφατο παρελθόν η σειρά των ταινιών του Βρετανού πράκτορα έχει υποστεί σκληρή κριτική για τον τρόπο που παρουσιάζει τις γυναίκες, καθώς οι κριτικοί επιμένουν πως ο ρόλος των κοριτσιών του Τζέιμς Μποντ πρέπει να ανανεωθεί. Όπως, μάλιστα, δήλωσε ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες, ο ρόλος της Μόνικα Μπελούτσι στην επερχόμενη ταινία, ως το μεγαλύτερο σε ηλικία κορίτσι του Μποντ, είναι επαναστατικός.



Η ταινία «Spectre», στην οποία θα πρωταγωνιστούν εκτός από τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μόνικα Μπελούτσι, οι Κρίστοφ Βαλτς και Λέα Σεϊντού, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις 26 Οκτωβρίου.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης