Βίντεο: Ο «Χάρι Πότερ» έγινε «Φρανκεστάιν»!

Βίντεο: Ο «Χάρι Πότερ» έγινε «Φρανκεστάιν»!

Η μεταμόρφωση του Ντάνιελ Ράντκλιφ και του Τζέιμς Μακαβόι για τις ανάγκες των νέων τους ρόλων – Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ της νέας ταινίας «Victor Frankenstein»

Βίντεο: Ο «Χάρι Πότερ» έγινε «Φρανκεστάιν»!
Το ευγενικό και γλυκό αγόρι, ο ήρωας των παιδιών, ο μεγαλύτερος μάγος, που κατάφερε να νικήσει το μέγιστο κακό και να μείνει ζωντανός, ο γνωστός σε όλους «Χάρι Πότερ» μεταμορφώθηκε στον... Ιγκόρ, τον βοηθό του  Βίκτορ Φρανκεστάιν, στη νέα εκδοχή της ομώνυμης ταινίας, η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους.



Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ υποδύεται έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, συμμετέχοντας στα πειράματα του Τζέιμς Μακαβόι, ο οποίος από του Χ-ΜΕΝ έφτασε να ενσαρκώνει τον πασίγνωστο Dr Frankestein. Οι δύο τους δημιουργούν ζωή συνθέτοντας κομμάτια από πεθαμένους και δημιουργώντας ένα πραγματικό τέρας, το οποίο αποτυπώνεται με άκρως παραστατικό τρόπο στην οθόνη.

Το τρέιλερ της νέας ταινίας είναι εντυπωσιακό και υπόσχεται μία ακόμη μεγάλη επιτυχία, με αντικείμενο το γνωστό μυθιστόρημα του πεθαμένου τέρατος, που κυκλοφόρησε το 1931 και από τότε έχει εμπνεύσει τη δημιουργία δεκάδων κινηματογραφικών σεναρίων.
Κλείσιμο

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης