O Zoolander επιστρέφει – Δείτε το... γελοία καλόγουστο trailer

O Zoolander επιστρέφει – Δείτε το... γελοία καλόγουστο trailer

Το Zoolander 2 θα έχει και πολλές εκπλήξεις, αφού σε αυτό θα εμφανίζονται διεθνείς αστέρες όπως ο Willie Nelson και ο Justin Bieber σε ρόλο έκπληξη

O Zoolander επιστρέφει – Δείτε το... γελοία καλόγουστο trailer
Το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο sequel της ξεκαρδιστικής κωμωδίας Zoolander κυκλοφόρησε και επίσημα από την Paramount Pictures, δίνοντας στους φαν του ματαιόδοξου αλλά και καλόκαρδου μοντέλου την ευκαιρία να ξαναδούν τον αγαπημένο τους ήρωα.

Μία ηλεκτρονική φωνή που θυμίζει Stephen Hawking παρουσιάζει στον θεατή την εξελικτική διαδικασία που κατέληξε στη δημιουργία του μοναδικού εγκεφάλου του Zoolander, ο οποίος «γεννάει» βαθυστόχαστα ερωτήματα όπως: «Αν όντως υπάρχει Θεός, τότε γιατί έφτιαξε άσχημους ανθρώπους;».

Αν και το teaser δεν αποκαλύπτει στοιχεία της πλοκής, σύμφωνα με το περιοδικό Time το sequel τοποθετείται χρονικά σχεδόν μία δεκαετία μετά το happy end της πρώτης ταινίας και περιλαμβάνει την επιστροφή των βασικών χαρακτήρων που υποδύονται ο Ben Stiller, ο Owen Wilson, η Christine Taylor και ο Will Farrell.

Κλείσιμο
Το Zoolander 2 όμως θα έχει και πολλές εκπλήξεις, αφού σε αυτό θα εμφανίζονται διεθνείς αστέρες όπως ο Willie Nelson και ο Justin Bieber σε ρόλο έκπληξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης