Μη χάσετε «Επτά μέρες με τη Μέριλιν» στο ΘΕΜΑ

Μη χάσετε «Επτά μέρες με τη Μέριλιν» στο ΘΕΜΑ

Η συγκλονιστική Μισέλ Γουίλιαμς ενσαρκώνει την απόλυτη ξανθιά σταρ στη μεγάλη οθόνη, κερδίζοντας τη Χρυσή Σφαίρα και μια υποψηφιότητα για το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. Μαζί της, εξίσου εντυπωσιακοί, ο επιβλητικός Κένεθ Μπράνα (υποψήφιος για το Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου), η Τζούντι Ντεντς και η Εμα Γουάτσον («Χάρι Πότερ»)

Μη χάσετε «Επτά μέρες με τη Μέριλιν» στο ΘΕΜΑ
Το συγκινητικό βιογραφικό δράμα "Επτά μέρες με τη Μέριλιν" προσφέρει αυτήν την εβδομάδα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στους αναγνώστες του.




Κλείσιμο
Μερικοί το προτιμούν καυτό: Ο θρύλος της Μέριλιν Μονρό ζωντανεύει στην ταινία του Σάιμον Κέρτις, η οποία περιγράφει την περίοδο που πέρασε η Μονρό στην Αγγλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του "Πρίγκιπα και της χορεύτριας". Οι κόντρες με τον σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή της Λόρενς Ολίβιε και το φλερτ της με το νεότερο βοηθό σκηνοθέτη Κόλιν Κλαρκ αποτελούν το σκελετό της ιστορίας. Ψυχή της ταινίας όμως είναι η λαμπερή Μισέλ Γουίλιαμς, η οποία αποτυπώνει μοναδικά το χάρισμα και τις ανασφάλειες της Απόλυτης Ξανθιάς Σταρ. Απέναντι της, εξίσου εντυπωσιακοί ο Κένεθ Μπράνα στο ρόλο του Ολίβιε και ο Έντι Ρεντμέιν στο ρόλο του Κλαρκ.

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).

Μη τη χάσετε!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης