Δείτε απολαυστικές φωτογραφίες από το reunion των Monty Python

Δείτε απολαυστικές φωτογραφίες από το reunion των Monty Python

Για να τιμήσουν την επέτειο της εμβληματικής ταινίας τους, ο John Cleese, ο Eric Idle, Terry Gilliam, Terry Jones και ο Michael Palin παρευρέθησαν σε μία ειδική προβολή των «Ιπποτών» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca

Δείτε απολαυστικές φωτογραφίες από το reunion των Monty Python
40 ολόκληρα χρόνια μετά από την κυκλοφορία της ξεκαρδιστικής ταινίας «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης» (Monty Python and the Holy Grail), ενός από τα πιο γνωστά έργα των Monty Python, το σατιρικό φιλμ παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές.

Για να τιμήσουν την επέτειο της εμβληματικής ταινίας τους, ο John Cleese, ο Eric Idle, Terry Gilliam, Terry Jones και ο Michael Palin παρευρέθησαν σε μία ειδική προβολή των «Ιπποτών» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca.

Μετά την προβολή, δέχτηκαν ερωτήσεις από φαν και δημοσιογράφους, τις οποίες απάντησαν με τον δικό τους «ιδιαίτερο» τρόπο, αποδεικνύοντας ότι το χιούμορ τους γίνεται όλο και καλύτερο με τα χρόνια.

Κλείσιμο
Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το reunion του πιο αιρετικού και έξυπνου κωμικού σχήματος της ιστορίας είναι πραγματικά απολαυστικές.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης