Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία των Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία των Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί

Διαβάστε την υπόθεση της ταινίας - Το πολυαναμενόμενο «By the Sea» είναι ένα δράμα με θέμα τις δυσκολίες του γάμου

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία των Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί
Δέκα χρόνια μετά το «Mr. and Mrs. Smith» το παντρεμένο πλέον ζευγάρι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, συμπρωταγωνιστούν σε ακόμα μια ταινία. Μετά τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους, έδωσαν στη δημοσιότητα και τις πρώτες φωτογραφίες της ταινίας τους, η οποία βρίσκεται στην πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων.



Κλείσιμο
Το «By the Sea» είναι η τρίτη σκηνοθετική απόπειρα της Τζολί και πρόκειται για ένα δράμα με θέμα τις δυσκολίες του γάμου. Η ίδια, μιλώντας στο Entertainment Weekly, εξηγεί γιατί διάλεξε την δεκαετία του 1970 και μιλά για την υπόθεση της ταινίας. 



«Επέλεξα να τοποθετήσω το "By the Sea" στα 70s, όχι μόνο γιατί είναι μια γοητευτική και γεμάτη χρώμα εποχή, αλλά γιατί αφαιρεί πολλές από τα πράγματα της σύγχρονης ζωής και επιτρέπει να ασχοληθείς σφαιρικά με τα συναισθήματα που οι χαρακτήρες βιώνουν στο ταξίδι τους», αναφέρει η ηθοποιός.



Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής της ταινίας, η υπόθεση έχει ως εξής:

Στη Γαλλία της δεκαετίας του '70, η Βανέσα, μιας πρώην χορεύτρια (Αντζελίνα Τζολί) και ο σύζυγός της, Ρόλαντ, ένας Αμερικάνος συγγραφέας (Μπραντ Πιτ) ταξιδεύουν στη χώρα. Απομάκροι μεταξύ τους θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της, έναν ιδιοκτήτη ενός καφέ - μπαρ (τον υποδύεται το Νιλς Αρεστρουπ) και έναν ξενοδόχο (τον υποδύεται ο Ρισάρ Μπορινζε).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης